Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz Muerte68 #22974 üzenetére
Tud a telefonom OTG-t. (különben a kártyaolvasó sem menne) Szerintem engedélyezni kellene valamit menüben, párszor már belefutottam ezzel a telefonnal (Huawei X2) olyanba, hogy külön engedélyezni kellett olyan dolgokat, amik a céges Samsung Galaxy Note 4-esemmel csuklóból mennek. De ez csak apróbetűs és off megjegyzés.
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
Kreash
aktív tag
válasz Muerte68 #24349 üzenetére
Igen igen pontosan 😀
A szervizre visszaterve mivel már nincs rá garancia igy ha jol vettem ki az oldalukbol 40 ezer ert csinaljak meg attol fuggetlenul hogy mi baja van, tipus szerint van arazas.
40 ert veszek egy masik ugyan ilyet. Jo legyen 45 .. De akkor is..
Akkor inkabb szetnezek most a mediaba 0 % thm re -
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Muerte68 #24697 üzenetére
Ha valós az expószám, ha ad mellé obit és ha egyébként az expószámnak megfelelően megkímélt állapotú.
Azért azt a vázat nemigen vette komoly fotós, míg a K10D anno félprofi váz volt. Azzal videózni nem lehet, míg a Canonban lehet rengeteg óra videózás akár. Nem mondom, hogy nem jó, de nézd meg a feltöltött képet milyen... Ilyen képet nem tennék föl a K10D-ről, ha el akarnám adni. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Muerte68 #24700 üzenetére
Szerintem találni jobb állapotú K10D-t, nyilván nem azonnal. Az enyémben is "csak"24.5 k expo van például.
De a hasonló korú D80/D90/450D stb. szintén jó lehet. A Pentax óriási előnye a többivel szemben a régi manuális obik nagy mértékű támogatása, anno én is azért vettem ezt.
Esetleg érdemes visszaolvasnia a topikban, az akkori vázakról. [link] Tehát a topik elejét átnézni.[ Szerkesztve ]
-
Tamás 30
csendes tag
válasz Muerte68 #24706 üzenetére
Köszönöm ismét az értékelést!
Akkor ha jól értelmezem az oly csak tényleg arra lenne jó, hogy nagyjából bele másszon a fotós világba.
Tehát kezdésnek nem lenne rossz.Még lehet,hogy egy gyengébb (kitobim) optikával bele menne a Tisztelt kolléga a 40be akkor ez jó vétel lehetne?
https://hardverapro.hu/apro/nikon_d80_vaz_5018_d_es_24-120_d_objektivekkel
-
szbalogh
addikt
válasz Muerte68 #25079 üzenetére
Sajnos az alap képek nem jók. Folyamatosan távolodtam miközben ment a sorozat, ezért mosottak, így nem lesz jó. Inkább egy helyben tartva kell többet lőni, legközelebb máshogy próbálom. 3-4mm volt az egész lény és kevés képet is csináltam. Kb 15-öt, amiből 10-en volt éles rész. Valószínűleg a záridők se voltak valami rövidek. Jah, 1/80... nagyon hosszú. Mennyire kéne levinni? 1/500 mondjuk?
Ráadásul pont a pofija mosódott el a legjobban, pedig olyan ari
Most találtam egy másikat is, remélem holnap ott lesz még.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Muerte68 #25089 üzenetére
Köszi a gyors választ! Szerencsére a lencséken csak nagyon minimális, leheletvékony foltok láthatóak, valószínű vegyszerezés nélkül is könnyedén lejön. Vattapamacsra is gondoltam még, csak félek, hogy az meg beakad valahová és ottmarad pár szál belőle...
Persze, ez egy régi gép, megfontolandó bármit is rákölteni, de nekem feljavítva teljesen jó szolgálatot tenne és kvázi ingyen van az alap.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Muerte68 #25091 üzenetére
Köszi!
Ebbe az oldalsó dobba (alant a videóban), főleg a vájatokba, szerinted mehet szilikonzsír? Vagy inkább hagyjam szárazon? Főleg ebben lehet a vízkőből, hallom, hogy korcog.. lehet sár is van odabenn... Addig viszont nem akarom szétszedni, még nincs meg a tisztításhoz minden anyag és kellék.
-
Terapeuta
őstag
válasz Muerte68 #25173 üzenetére
Én C50/1.4-gyel fogok próbálkozni. Ha nem jön össze, majd rekeszelek (szerintem kelleni fog amúgy is). Abban bizakodom, hogy a mozgatható fókuszpontokkal már nem kel kapálóznom fókuszálás közben, mert nemcsak a középeső fókuszponttal tudok dolgozni. Így azért könnyebb eltalálni a célt.
[ Szerkesztve ]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
DrKable
csendes tag
-
mircike1
tag
-
modulus
aktív tag
válasz Muerte68 #26432 üzenetére
Köszönöm.
Obi:
Ahogy néztem némelyiknek elég borsos ára van. Nyilván a minőséget meg kell fizetni.
Kezdetnek egy kis gyujtotávolságú fix-re gondoltam. Aztán később majd egy 100 mm körüli. És ennyi.
Egy ezek közötti intervallumot átfogó zoom objektív, vagy a képre nem lesz jó hatással (minőség), vagy drága.
Gondolom én laikusként.A kit objektívektől gondolom nem kell sokat várni. Nem egy nagy számok.
[ Szerkesztve ]
-
RexMaximus
senior tag
válasz Muerte68 #26637 üzenetére
(#26636) mikrofon
Rendben, kovetkezo proba alkalmaval felteszek
(#26637) Muerte68
Szinekkel nekem is gondom van. Volt regebben egy Fuji S5600-am, kepminosegben nyilvan rosszabb volt, de szinek teren jobban helyt allt ebben a funkcioban...
Sajnos a regi felszerelesem eladtam, egyaltalan nem szamitottam ilyen problemara.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest