- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
PUPÁK 2
csendes tag
Köszike minden ifót
Arra jutottam hogy maradok egy idejig a p3 nál és ha lesz annyi lóvém veszek p4 et
A p4 amit próbáltam Asrock pepro sis645? +2000P4 Northwod ha jól írom+256Mb ddr 2100-as stb -
SAMYka
senior tag
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
SAMYka
senior tag
Elnézést, hogy OFF-olok, de valki nem tudna véletlenül egy linket ide beszúrni erröl a progiról?
Ja és ON -
marcee
addikt
A tmpeg P4 optimalizált: mindent összzevetve kb. 10-15, de max 20%-ot verhet az AMD-re sebességben azonos teljesítményjelölés mellett.
DE: Ha neked a 2GHz-es is drága, akkor nem nagyon van értelme p4-et venned, ha a toppon gyorsabb is lenne, ha csak 1.6-ost tudnál venni, annál mindenképpen gyorsabb lenne egy 2400+, ami olcsóbb.
Aztán ott van még a tuning lehetőség is mindkettőben, de az függ a lapodtól is, ill. bátorságtól, vagy pl. hogy tudsz-e válogatni, mert akkor vehetsz akár 1700+ is.
Ha csak videó kódolás, akkor nem kell Barton. -
tralala
tag
Sza!
A barton 2500+ 200 fsb + egy abit nf7 vagy valami hasonlo kaliber nagyon utos tud lenni. :))
Nem tudom milyen 2g-s p4 el probaltad de nekem a 2000+ xp 1:50 korul kodolja le ezekett tmpeggel alapon. -
Raymond
titán
(Joval) Olcsobb megoldas egy AMD Barton 2500+ tuningolva 166FSB-rol 200FSB-re egy eltalad preferalt alaplapban (nezz korul a tobbi topic-ban melyik tetszene).
-
PUPÁK 2
csendes tag
Bocs de nem tudom mié nyitottam mindet 2x
véletlen
ami nem kell töröljétek -
PUPÁK 2
csendes tag
ennyi?
-
PUPÁK 2
csendes tag
ennyi?
-
PUPÁK 2
csendes tag
PÁr kérdésem volna
Milyen konfigall érdemesebb próbálkozni szerintetek amd vs intel
Progi TMPG lenne
Most akarom lecserálni a p3 at mert az má lassú egy cseppet ehez a művelethez de nem tudom mit vegyek
A lehető leggyorsabb megoldás érdekelne nem akarok megint 4-5 órákat várnia kódolásra ha tud valaki segíteni
Hali
Aktív témák
Hirdetés
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest