Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
Gyöször
üzenetére
Szia. Én több, mint 15 évet használtam az Avast free verzióját, soha semmi gondom nem volt vele eddig.
Az utóbbi időben ezt a jelentős sávszélesség vesztést nem tudtam hova tenni. Így inkább köszönöm, de nem kérek tovább belőlük.
Itthon nem csak 1 gépről van szó, hanem gyakorlatilag az összes olyan gépről, amire ez volt feltelepítve.
Bitdefender free használata óta nekem sokkal jobb. A wifin lévő gépek is köszönik szépen a cserét és a több sávszélességet.De ha 400kbps veszik el akkor az nem a gigabites net fele, vagy rosszul értelmezek valamit?
Az akkori hozzászólásomban, amire válaszoltál ez olvasható:Gigabites netnél nem a legjobb, ha elmegy majdnem a fele sávszélesség...
Tehát nem is azt írtam, hogy a 400kbps az a gigabites net fele, csak azt, hogy majdnem.
Tessék figyelmesen olvasni és értelmezni.
-
AMDATIFAN
csendes tag
Kaspersky-t egyenlőre nem mertem bevállani bizonyos "külföldi" érdekeltsége miatt.
-
AMDATIFAN
csendes tag
Egyenlőre még müxik a free verzió belőle, de ott a lehetőség a frissítésre.

-
AMDATIFAN
csendes tag
Sziasztok!
Nálam egy ideje fennáll egy olyan jelenség, hogy az Avast bizonyos mértékig elvesz az internetes sávszélességből, ami nagyjából 400 kbps-ot jelent.
Állandó jelleggel csinálja ezt, ha nincs program vagy vírusdef frissítés, akkor is lefoglal magának nagyjából ennyit.
Ha a védelem kezelésénél kikapcsolom az összes védelmet, akkor a fentebb említett sebességgel gyorsabb a net. Gigabites netnél nem a legjobb, ha elmegy majdnem a fele sávszélesség...
Lehet ez ellen valamit tenni, vagy csere másik vírusirtóra?
Köszi, ha tudtok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Futás, futópályák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest