Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re
csendes tag
Megmondom őszinzén, én az autóelszállítást betiltanám, mert minden egyes szállítmányozónak kell egy fuvarlevél vagy szállítói levél, ami alapján szállít... egy ilyen autólopós tréllernek nem kell?!

Manapság már nem is ''feltűnő'', hogy autót lopnak így... végülis, ebben az országban lassan mindent meg lehet csinálni... védjem meg magamat és tulajdonomat ahogy akarom, de ne használjak túlzott erőt, mert akkor még én kapok a rendőröktől, ha életveszélyesen megsebesítem a rablót, tolvajt... ezekszerint nekik van több joguk?!
Sok buta esetet olvastam már, és néha nemcsak a gyomrom liftezik egyet, hanem a vérnyomásom is... annyi pofátlanság és arctalanság van, amely néha hatósági packázassal és igazságtalansággal is párosul. Elkeserítő, néha inkább vagy maffiatag legyen, vagy ne legyen semmije...
Az egyik ismerősöm inkább eladta a BMW-jét, mert 2 hét alatt 3x akarták ellopni, majd inkább leszedték az elejét, mert ezek szerint csak ez kellett ''nekik''. Ez normális állapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest