- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landro666
csendes tag
válasz
energomatt #68 üzenetére
Értem és egy ilyen működő sablont kérhetnék, csak annyi kellene, hogy tutira működjön. A pozíciót meg ki kísérletezem szerintem, de 1920*1080 ba van a felbontás, ha más nem számít.
Meg olyan kérdés lenne, hogy adott szövegből ami vágólapon van ki tudná e szedni majd rögtön be is illeszteni?
Előre is köszönöm!!!
Ha csak pár másodpercet nyerek ezek által már azzal is előrébb vagyok. Jelenleg kombóba használom egy vágólap programmal (clipx) és így is sokat segített az AHK.Így néz ki a jelenlegi:
+v::
Send, {LButton}
Sleep, 100
Send, {Tab}
Sleep, 100
Send, ^q
Sleep, 150
Send, {2}
Sleep, 300
Send, {Tab}
Sleep, 100
Send ^q
Sleep, 150
Send, {2}
Sleep, 100
Send, {WheelDown}{WheelDown}
returnEz által a két vágólapon lévő szöveget rögtön teszi is a helyére, de felgyorsítaná a dolgot, ha még sikerülne a szövegből kiszednie az árat és tenné is be szépen azt is
-
Landro666
csendes tag
válasz
energomatt #65 üzenetére
Ezt szeretném automatizálni első körben, hogy ne kelljen egyesével kattintani hanem csak nyomok egy gombot és végig pörgetné szépen magának, ha egyesével kéne se lenne nagy probléma, de már akkor is kényelmesebb lenne. 200-300 hirdetésnél már érdemleges időt tudnék spórolniEzen kívül , lenne még kicsit bonyolultabb, de azt későbbre hagynám, ha ez sikerülne
-
Landro666
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nem hinném, hogy nehéz feladat lenne csak én nem értek eléggé hozzá 😅 viszon
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest