- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gabber01
addikt
Rosszul linkeltél, de egyébként szerintem a GZ szett nem rossz, bár azért az árért a Blaut sem lehet elvetni. Egész komoly hangváltó van hozzá, ami a GZ-ről mondjuk nem mondható el, viszont a Blaut nem ismerem hangra. Az antenna csak plusz szerintem, sok köze nincs a szetthez.
-
footy
addikt
A manual alapján két opció van:
JVC KS-U57
JVC KS-U58 -
s4tch
veterán
-
gabber01
addikt
Bár a linkelt iromány nagyon ügyesen kelti a hangulatot, valójában azért ennek meg van az oka. Egy autóban elég sok mindent össze lehet barmolni elektronikusan, pláne a mai modern vackokban, ahol egy fejegységcsere is rémálom egy hozzáértőnek is, elég sok mindenre kell figyelni, mert ha valami balul sül el, porrá éghet az autó is. Nyilván ilyen "filléres" cuccoknál nem kell erre nagy hangsúlyt fektetni, valószínűleg a papír hiányát is elnézi a gyártó, de drágább régióban honnan tudja a gyártó, hogy a termék nem azért ment-e gallyra, mert szakember helyett csak egy magát annak gondoló szakbarbár majom kötötte-e be össze vissza az autóba a készüléket.
Lehet aztán puffogni, ezek tudatában...Ja, és normális helyen (ha ott vásároltál) ingyen bekötik.
-
-
ThodEE
őstag
Az erősítőt személyesen ismerem fateromnak van a kocsiba, 4 év alatt egy tranzisztort kellett benne cserélni, de szintén használtan vettük, de annak a csúcs az 1000W, 60W RMS csatornánként 4Ohmon, nyomókat nem ismerem és most indulok haza melóhelyről, nincs időm utána nézni
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
Itt 8000Ft fölött van a 220W RMS es, ha jól értem a képet akkor 300W RMS ami az OLX en van,
Ládát nem tudom, egy 10est szerintem megér -
orbano
félisten
Teljesen fölösleges pénzkidobás hátra hangszórót venni.
Hertz DSK 165, Audio System MX 165, ezeket használtan egész jó áron be lehet szerezni, vagy ha találsz u-Dimension EL comp 6.
Erősítőnek valami régebbi alpine-t, olvass visszább kicsit, 1-2 napja G.Zs.ajánlgatott itt egy hasonló cipőben járó emberkének erősítőt.
Ládának nem tudom, de azt hagyd a végére: építsd ki neki a helyet, kábelezd be, és próbálgass be olyanokat, amik szimpatikusnak tűnnek.
Persze mielőtt ezt megtennéd, alaposan lődd be az első szett vágását, hogy tudd mihez kell igazítani a mélyláda vágását.
Bár az sem lenne hülyeség, ha első körben a mélyláda árát az első ajtó szigetelésére és a hangszóró megfelelő beszerelésére költenéd.persze az is kérdés, hogy mit vársz el a rendszertől
meg hogy milyen zenét hallgatsz?
pénteken amúgy lent leszünk lurdyban, úgyis Honda tali is van, told le a képed, gyere kicsit tájékozódni, fülelni.
-
s4tch
veterán
Kolléga javaslatához annyit lehet hozzátenni, hogy igaza van. Ha zörög az ajtó, akkor 1. magát az ajtót, 2. az ajtókárpitot is rezgéscsillapítani kell. Otthon, házilag is megoldható, Soudaband, StP anyagokkal jó eredményeket lehet elérni, illetve elviheted szakemberhez is. Hivatalos forrásból származó anyagokkal anyagáron 20eFt-ból (+ munkadíj) már szépen ki lehet szigetelni két első ajtót.
Az ajtópanel más kérdés. Ha nincs benne rutinod, ne láss hozzá: fához, bőrhöz, műanyaghoz, üveggyantához kell érteni, az meg így egyben nem egyszerű. Szakember kiváló panelt tud építeni, persze az árát is megkéri.
Tapasztalat? Normális ajtó nélkül NINCS korrekt autóhifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Apple TV+
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest