Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Használ valaki Autodesk Inventort?
-
BigManus
addikt
válasz
ricogsm
üzenetére
Mérnök asszisztensek, mérnök tanoncok járnak hozzám gyakorlatra iskola által, én munka mellett tanítom őket.
Szívesen segítenék, de sajnos a távolság közbe szól. Bár Esztergom nem olyan vészes távolság.
A kollégának igaza van, Youtube-on rengeteg jó tutoriál van az alapoktól profi szintig. -
BigManus
addikt
válasz
stupid user
üzenetére
Így valahogy... Hányszor kapok én is elcseszett dxf fájlokat, lépték hibával... Aztán ha lézeren kivágjuk, akkor jön a döbbenet...
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Auto Desk Inventor 2009-ről frissítettem 2010-re.
Kérdésem az lenne, hogy be lehet-e állítani az eszköztárat bal oldalra mint a 2009-ben?
Elvileg ha nincs dokkolva el tudom rakni balra, de nem egymás alatt vannak, hanem egymás mellett és ez így zavaró.
Előre is köszi. -
BigManus
addikt
Sziasztok!
AutoCad inventor 2009 működik Win7 alatt?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest