- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #7958 üzenetére
Hát nem jól mondod amit linkeltél az egy referencia,kártya a vapor -x nek és annak ami nekem is van az 4890 New Design 1024MB teljesen más a VRM je ami sokkal hűvösebb mint a referencia kártyáké ,
ugye ez a vapor -x vga vagy a 4890 New Design mert ugyan az ,ezen a VRM az amit bekereteztem .
ez pedig a referencia vga VRM je ami nagyon pici és ez éri el a 100 fokot ennél van a túlmelegedés veszélye .
-
zolisx4
őstag
privát akart lenni
-
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #7927 üzenetére
nagy tanácstalanság volt Lauda sokat segitett
mert intel vonalon kicsit el voltam tévedve ,de ugy is mondhatom hogy semmit nem tudtam róla HSMmel beszéltük meg hogy maradjon mindennre keret igy ez a lap maradt EVGA lapot akartam de drága volt vagyis volt kb ennyiért de azt nem javasolták ugy hogy ez lett de neked is hasonló van ,
De honnan tudod ??
Remélem a proci és a memőria is megjön a héten minnél hamarabb -
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #7925 üzenetére
Nem tudom mi a gond vele mert ugye ezt az XFX em hez kaptam a vga az már nincs meg de a játék az maradt az xfx el ment rendesen de másik 4890 el nem megy ez az akadás el nem tudom képzelni hogy mitől lehet lehet hogy akkor még a 2 magos procim volt és és az ugye magonként 3000 Mhz ment ez meg ugye csak 2600 Mhz .
Na de már az uj alaplapom megjött ma majd azzal biztosan jobb lesszFoxconn Bloodrage X58 még 1 hét és üzemel az í7 es gépem
-
zolisx4
őstag
Értem. GTX 260 as volt nekem is de nekem nem jött be pedig oc és 216sp volt ,a lényeg ez az fps esés ez nagyon érdekes dolog nekem máshogy jelentkezik nem ugy mint neked nekem Bad Company 2 teljesen jó de pl a Tom Clancy's H.A.W.X egyszerűen játszhatatlan tized másodpercenként megakad picit nagyon zavaró ha mondjuk forgok a gép tengelye körül ha egyenesben megy akkor minden oké de fordulásnál egyszerűen vége nem tudom mitől van
-
zolisx4
őstag
Annyit tudok segiteni neked hogy kipróbáltam nálam tökéletesen megy bármilyen felbontásban ,mindkét alkalmazás Facebook gondolom itt a farm amit kellett nézni a másik ugye a Légi virtuális séta ,amit leirtál az alapján 2 dolog jut eszembe ,az egyik hogy nincs valami feltelepitve a gépedre ami kell hozzá ,a másik volt 1 full hd-s tv is a video kártyára,
ezzel már másnak is volt gondja hogy nem működött rendesen neki ha TV is volt rádugva ,valami el val állitva a CCC ben ,az a lényeg win7 32 van nekem és ezen müködik .
DirectX et frissitetted mert egy oldalon azt olvastam hogy az is okozhat hasonló hibát -
zolisx4
őstag
Igen én voltam
Valószinű nekem a vga volt hibás mert tönkre is ment ,meg még segitettem kicsit én is
annyi hűtést teszteltem próbálgattam hogy az egyiknél a kifelejtettem az alátétet a GPU hűtés alól hézagolásnak volt ,na én azt annélkül ráraktam szépen meghúztam és letört a gpu sarkanem volt sikban .
Sapphire Radeon HD 4890 New Design van most nekem ez nem referencia és nagyon meg vagyok vele elégedve ,eggyenlőre nagyon jók a hőfokaim ,de ez változhat majd nyáron ,de mivel ennek más a VRM része és a GPU hűtése egyszerűen tudok hűtést cserélni ja és ez nagyon csendes a másik 4890 esem a szekrényben dobozában pihen -
zolisx4
őstag
ATi Tray Tools ezzel próbáld meg ,hátha ez jobb
Nem szoktam tuningolni mert amit én játszom arra bőven elég GTR 2 nem tudom mit csináltamde nekem elég szépen megy most a szőrös fánk nincs benne az a nagy akadás hanem nagyon sok apró szóval alig látni
gigabyte 260 oc 216sp volt nekem is talán 4 napig nekem nem jött be .
-
-
zolisx4
őstag
válasz
Daffni2 #7855 üzenetére
ha van egy 4890 es ed akkor 35 ért lehet venni ,mellé egy másikat
Ez akkor érvényes hogy adott minden feltétel ,erre a tesztben BMW001 ki is tért ,
Én is ugy irtam ha más nem kell csak a vga .De ha már tápot is kell cserélni akkor már nem éri meg , egy normális tápegység elég húzós . -
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7851 üzenetére
4870x2 brutálisan erős vga de gyengébb mint a 4890 es CF etr tudom mert volt nekem 4870 x2 talán 1 hétig nem birtam a hangját borzasztó meleg ,a 4890 es cf használhatnák én is mert van 2 kártyám a lapom is kezeli ,csak ugye hiába van 4 magos procim ez kevés a cf hez hogy normálisan menjen, meg ugye a zaj ,az x2 nem egy csendes tipus.
4890-et sem nehezebb lecserélni 4870x2-re, mint venni még egy 4890 és cf-be kötni.
ha van egy 4890 es ed akkor 35 ért lehet venni ,mellé egy másikat ,az x2 azért 50 felett van ,ez általában attól függ ki mire esküszik van aki az x2 re van aki a 4890re .
-
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7842 üzenetére
mondjuk 1 magos nincs is ha jól tudom
nekem a 4 magos proci előtt 2 magos volt a gépbe az 3000 Mhz ment magonként és jó volt a 4890 es vga vele, -
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7840 üzenetére
a procid az kétmagos? AM2 es vagy 939 es??
-
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7838 üzenetére
gyakorlatilag vissza fogja a vga-t a 4 magos procim kicsit meghúzom akkor is jobban megy a vga erre konkrétan tehát az enyém is kevés alap órajelen ,biztosan hogy nem fogja kihajtani a procid hogy mennyire tudja meghajtani azt nem tudom . ugye a kihajtja -e dolog
-
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7836 üzenetére
A garancia egy érdekes dolog nekem is 3 hónap gari volt a vga ra innen származik a ph ról mindegyik vga-m ,bármikor elromolhat bármi ,ez igaz a vga ra is ,minnél több a garancia annál jobb ,de gondolom olcsóbb is a vga mert 3 hónap gari van ,a procid nem a legerősebb de működni fog , a Maffia 2 játékot nem ismerem ..
BMW001
Fórumtársunk csinált egy jó tesztet érdemes elolvasni, köszönjük
[link] -
zolisx4
őstag
válasz
thatsofemre #7823 üzenetére
[link] Itt kérdezd meg ,
HD5770 jobb vga mint a 4850 es
-
-
zolisx4
őstag
Én vettem jó pár kártyát tőle, semmi gond nem volt egyikkel sem ,miért mi baja lett a 4870 esnek hogy gariztatni kellett ???
Sonky
Ha veszel valamit meg kell nézni hogy mit veszel valószinűleg láttad hogy nincs rajta a sorszám ,a döntés a kezedben volt hogy megveszed vagy sem ,ezt igy kimondani hogy nem ajánlasz valakit ,mert végülis láttad hogy mit veszel és tudtad hogy milyen feltétellel ,te döntöttél igy ...... -
zolisx4
őstag
válasz
Daniford #7803 üzenetére
Ezek használt vga-k és nincs annyi gari rajta mint a tiéden ,HD4870X2 mennek 52 ezerért de találtam 5850 eset 55 ezerért ,
Az új hiába kerül 50 ezerbe de 44 ezernél drágábbat nem találtam itt a PH tehát 44 ezernél nem valószinű hogy el tudod adni ,sajnos ,de amúgy nem nagyon találtam boltba már 4890 es vgat 1-2 helyen[link]
de nézd végig meglátodTom-e
Igen 3 hónap gari van rá de annyival olcsóbb , -
zolisx4
őstag
Kijött az új driver 10.3 as [link]
-
zolisx4
őstag
válasz
GrG1210 #7792 üzenetére
BMW001 kolléga a lényeget elmondta .Még annyit ,a szűk kereszt metszet a 128 bit ,1280x1024 felbontás mellet hol begyorsult a játék hol lelassult ,volt mikor ment rendesen és hirtelen átváltott lassitott felvételre ebből ez DIRT2, GRID, alatt volt tapasztalható,gyengébb gépigényű játéknál ez elmúlt, GTR2 tökéletes volt ,ugye a teszteken jó pontokat hozott mert alap beállitáson teszteltem, de esetleg fulHD ban él simítás bekapcsolása , felére vissza esett az fps, a arról meg nem is beszélve ami engem nagyon idegesitett hogy ha bekapcsoltad a vertikális szinkront, akkor a kártya gyakorlatilag meghalt ,utánna is jártam a topikban ne kapcsoljam be a vertikális szinkront ,mert a vga teljesitmény nagyon leesik, nem a 60 fps tartja hanem még a 40 et sem,
De két 5770 es CF ben majdnem veri az 5870 est
-
zolisx4
őstag
válasz
veector #7786 üzenetére
É n vettem egyet ,hát kb 1 hónapig volt meg el is adtam AZ 5770 est a fullHD felejtős vele kapásból,. A 128 bit kevés ,azért az is felment 70 fokra igaz halk Dirt 2 kupon van némelyikhez az oké csak a dirt 2 nem ment rajta rendesen hol begyorsult hol belassult,én inkább a 4890 es venném sokkal erősebb
BMW001
Ja a két 5770 es vga árán már vehetne egy normális vgat is
nekem nem nagyon szerette ha húztam hamar lefagyott és hibázott -
zolisx4
őstag
Jól tudod valóban hasonló a tudásuk, ha a dx 10 és 9 et nézzük ,de azért van egy pár dolog amit nem tud a 4890 es pl a dx11 .meg azért új generáció ez sem elhanyagolható .
De le is Írtam hogy mindig jó vétel a 4890 es főleg hogy 35 től lehet kapni már a PH -n,Rasiel
Az ára igen magas, és nem látni azt hogy csökkenne -
zolisx4
őstag
válasz
veector #7779 üzenetére
A vga piac az most tényleg nagyon rosszul áll vga van bőven, csak horror áron ,,
Az 5830 as jó vga de az 55 ezer az sok igaz én néztem pár boltot de ott 60 ezer volt ,
4890 most jó árban van már 35 től lehet venni itt a PH azért megfontolandó ,én nem vennék az 5870 es alatt vga-t de az meg drága . -
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
Hát szerintem inkább az 5830 as jöhet szóba garanciális cserébe ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
De azt viszont nem tudom hogy kicserélik egyáltalán egy 5800 szériából valamelyikre ,én inkább az 5770 es re tippelnék amit adna a bolt, de mivel az egy gyengébb vga nekem sem kéne ,főleg már volt egy nekem tudom hogy elég karcsú .
Ha ezt a megoldást mondják neked inkább kérd vissza a vételárat nem tudom mennyiért vetted ,de most lesznek majd érdekes dolgok a garival kapcsolatban mert már nem lehet kapni a 4890 est mit adnak majd helyette ???
Remélem van valaki aki ebben jártasabb mertha esetleg 5830 as vga t adnak akkor nekem is lenne mindjárt rossz 4890 es -
zolisx4
őstag
Tudom hogy egy oldalt kell vissza olvasni de nem igazán láttam hogy irtad volna a vga tipusát ezért jó ha ki van töltve az adatlap .
Amúgy az a rögzítő az jó ha rajta van, anélkül nem nagyon cserélik gariba mert rajta volt, de ha meg van akkor meg teljesen mindegy.
Nem mindegyik vgan van ez a rögzités nekem az XFX en csak a csavarok voltak egy rugóval és az volt leragasztva egy vonalkóddal -
zolisx4
őstag
először egy javaslat :nem ártana kitölteni a felhasználói adatlapot tudjuk hogy mik a géped rész egységei
Azért elmondhatnád vagy képet, vagy valami infót, mert vissza olvastam addig még nem irtál először, de nem derült ki a vga tipusa ,igy nem igazán fogja senki tudni mi is az ami hiányzik vagy nem raktál vissza a vga ra.
Hozzáteszem garancia akkor érvényesíthető ha a kártya eredeti állapotban, van tehát sértetlen ha valami nincs rajta biztosan nem cserélik gariba .Drexler
Pedig erősen gondolkoztam az 5830 as vga-n de igy a teszt alapján nem sokkal erősebb ,erősebbre gondoltamRádásul az árak sem csökkennek nagyon sőtt semmit
-
zolisx4
őstag
válasz
#01913600 #7687 üzenetére
Van köztünk műszerész??
Vapor-X VRM je ugye teljesen más mint a ref 4890 esé arra lennék kiváncsi hogy melyik a jobb a vapor -x vagy a referencia nagyon picike 7db VRM je tudja valaki??
azt tudom hogy az a feszültség stabilizátor csak maga az alkatrészt nem ismerem a vapor nak olyan ez mint az alaplapoké ha jól látom -
zolisx4
őstag
5850: Komolyabb dx11-re kevés lehet.
Ebben teljesen igazad lehet ,
De láttál már olyan olyan dx 11 es játékot ami kihasználja az 5850 es tudását ? mert én nem nagyon,olvastam róra. .A DX 11 én ugy gondolom hogy mire elterjed addigra nem kell gondolkozni hogy ,melyik 5xxx vga-t vegyük meg, lehet a nyár végén jön egy esetleges 6xxx széria DX nem tudom mivel meg milyen újítással játékok nagyrésze még mindig dx9 esetleg már 10 ,, -
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7588 üzenetére
nem olyan nagy dolog egy szalagcsiszoló ,reszelő, meg egy kis méretű satu ,
A felfogatást 2 komponenses Zalman ragasztóval szoktam megoldani de ugy hogy csak a közepére teszek egy pici pontot a ragasztóbol és körbekenem hőpasztával és igy mivel nem teljes felületű a ragasztás le lehet szedni később de viszont a pszta miatt a hővezetés is tökéletes -
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7584 üzenetére
én ugy szoktam csinálni hogy elmegyek a ComputerModba ott keresek valami bordát, ami tetszik, és általában nagyobb mint szükséges lenne és magam csinálom meg
-
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7582 üzenetére
én negyon meg vagyok elégedve a hőmérsékletével csak azért szedtem szét hogy megnézzem a panelját kiváncsi voltam rá nagyon,és a memóriákra akarok réz bordát azt mértem mekkora fér el rajta
-
zolisx4
őstag
10.3 as drivert mikorra igérték tudja valaki???
-
zolisx4
őstag
válasz
AirBooms #7543 üzenetére
lemaradtam a szerkesztésről
XFX GTX285 Black Edition van neked mennyivel erősebb mint a 4890 es??Annyira picikék ezek az alkatrészek hogy alaig van felület amin képes leadni azt a hatalmas hőt énis amit használok 4890 est New Design teljesen más áramkör van rajta
ezek teljesen más alkatrészek
ezek pedig annyira picikék de azért elég jól bírják a hőt a srácnak azért a 130 fok az nem gyenge volt.zSoLTi.
igen nem mutatja az enyém sem de valószinűen nem is annyira meleg ha csak ráteszed a kezed teljes terhelésnél azért meg lehet fogni a bordát de a ref hűtésű kártyánál a panel másik fele is éget nem még maga a pici stabilizátor -
zolisx4
őstag
válasz
gordonfreemN #7529 üzenetére
Igen a sáros nyomában sincs az 5770 es vga a 4890 nek a 4870 et néhol beéri de általában attól is lassabb mivel mind 3 vga volt nekem a 4890 es van is ugyan abban a gépben ugyan abban a környezetben tudtam kipróbálni és bizony az 5770 nem hozza azt a szintet amit elvártam tőle ez valószinű a 128 bit nek köszönhető ,de sokkal hüvösebb és halkabb a 5770 jó vga de erősebb a 4890 ,a tesztek általában nem szénné húzott vga ról szólnak hanem az alap órajel ről .
G4ga
[link]
itt be tudod szerezni a zalmant 1190 ft körül van -
zolisx4
őstag
Daffni2 nek a 4890 es én ez van [link] és neki nagyon jól működik csak ugye ez is elég magas hogy fér el ,de ha ennyire szeretnéd hűteni a vga-t és zavar a hangja érdemes lenne egy vizes hűtésen elgondolkodni igazából amennyit erre ráköltenél azon meg lehet csinálni egy viz hűtést a vga ra de nem biztos
AirBooms erről többet tud mondani .mi kell a viz hűtéshez -
zolisx4
őstag
Ha ezeket a hőmérsékletet nézed amit bekereteztem és azok 90 fok alatt maradnak akkor netezni tudsz velegyártottak hozzá hozzá normálisat amit linkeltem de ha még arra is ventit teszel akkor már majdnem ugyan az a hangod lesz mint a gyárival
de itt többet tudnak mondani neked[link] -
zolisx4
őstag
[link]
erre gondoltam bocsiNem szivesen használnám igy a vga-t de ellenőrizd ha csak 2d ben használod a VRM nehogy felmennyen 100fok fölé ha 80- 90 fokos vagy kevesebb akkor jó de a 3d alkalmazást kerüld
Adnak sok mindent de előtte érdemes megkérdezni mert könnyen meglehet sütni a kártyát -
zolisx4
őstag
én tönkre tettem egy 4890 es vgat
pont ezekkel a dolgokkal a gyári hűtés a legjobb azt ragd vissza és ne piszkáld.
De ha mégis akkor ezt tedd rá [link] kb 8 ezer be kerül attól függően hogy melyiket választod mert két féle van belőle ami a hűtőborda forditásában valósul meg ,ventilátor kell hozzá annélkül pont olyan meleg lesz mint most ha raksz egy ventit rá akkor pont ugyan azt a hőmérsékletet kapod majdnem mint a referencia hűtéssel ezt is kipróbáltamnem ér annyit mint amennyit rá kell költeni rádásul a mostani zalman alatt el sem fér
igy néz ki a te vga-d
amit linkeltél az nem jó hozzá az alkatrészek nem ugyan ott vannak -
zolisx4
őstag
hát ezen nincs mit értékelni sajnos az igy nem lessz jó , tönkre fog menni a VRM hőmérséklet borzasztó 120 fok fölött van az nagyon sok csoda hogy nem kapcsolt le
a javaslatom hogy ragd vissza a referencia hűtést .Zoo123
azt a zalmant már próbáltam ugyan ugy felmegy 120 fok fölé pedig erre találták ki és mégis -
zolisx4
őstag
persze egyre gondolunk csak a szaggatásra montam hogy a legújabb furmark sokmindenkinél szaggat a régi nem de amit nem rég adtak ki az elég darabos azért javasoltam a furmarkot hogy hátha előjön a hibás kép mikor fut
van egy másik program amivel érdemes megpróbálni [link] innen le tudod tölteni ezt még próbáld meg hátha ennél előjön a hiba
-
zolisx4
őstag
ez az akadás másnak is van ,már beszéltünk róla,nem tudom miért van nekem is akadozik,de csak az új furmark al
de a lényeg hogy a hibák előjöttek -e?? a furmark alatt??amit irtál vagy megszűnt a driver cserével??Zoo123 több embernek is akadozik a furmark legújabb verziója nekem mind a 2 4890 es em akadozik kipróbáltam mindkettő nem lehet rossz
-
zolisx4
őstag
válasz
Devid_81 #7490 üzenetére
volt NV kártyám amit használtam is sokáig Leadtek GeForce7900gs volt de utánna nem vettem NV mert nagyon drága volt az a gond hogy nincs ellenfél az atinak azt csinálnak amit akarnak átvitt értelemben ,függetlenül hogy az 5xxx széria nagyon jó erős vga de az ára az kezdi már verni az NV kártyákét
-
zolisx4
őstag
egyszerűen le tudod tesztelni FurMark nevezetű programmal letöltöd ingyenes és elinditod a stabilitás tesztet ,pár perc múlva kiderül hogy driver, vagy vga memória, esetleg feszültség stabilizátor gond ,és akkor mehet gariba, ha van
BMW001
valami hasonlót olvastam én is de akkor mit szán a mezei embereknek az NV ??
Lehet nem is lesz olyan vga ami miatt csökkenne az ATI-k ára mert az új NV kártya előre láthatólag nagyon drága lesz úgy olvastam -
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #7479 üzenetére
engem a dx 11 miatt érdekel az 5870 es mert vettem egy 5770es vgat a dx 11 miatt kipróbálni hát azzal nem igazán tudtam megnézni a változást mert akkor csak a dirt2 volt csak de az sem ment rajta rendesen szaggatott kevés volt a vga ,de igazán az zavar hogy én az autós játékokat szeretem sőtt a a gtr 2 amit folyamatosan játszok annak meg mindegy a dx 11 az tökéletes a 9 alatt is ,nem tudom mikor lessz dx 11 es autós játék nem a dirtre gondolok
-
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #7477 üzenetére
de az a gond hogy nem nagyon akar esni az ára nem tudom azNV miért nem siet már a vga val amit annyira reklámoz hátha az levinné az árakat kicsit ,de ha azt nézem hogy az NV erős kártyája most sem olcsó lehet hogy nem is hoz majd változást na mejd meglátjuk
de még a 76k. 75k amit mondasz elég sok még mindig -
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7474 üzenetére
na az egyik ismerősömnek ma jött meg az 5870 es vga neki í7 procija van de brutális vga nem annyira hangos de hőt azt termel rendesen ,este voltam megnézni
húzott a kiványcsiság hát sokkal gyorsabb mint a 4890 es
az ipon tól rendelte 98 ezer borzasztó az ára annyit azért nem ér vagyis akinek van pénze rá annak igenBMW001
énis arra várok hogy a 2db 4890 es vga-t eladom és majd azt veszek belőle de szerintem arra még várhatunk egy darabig -
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7469 üzenetére
Volt nekem is olyan házam ahol 23 cm es venti volt az oldalában jól néz ki csak használhatatlan és még világit is CM RC690 nem mondom hogy rossz ház de van tőle sokkal jobb is nekem egyszerű házam van 4db 12 cm ventivel na mindegy ezen kár vitázni
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7466 üzenetére
az rendben is van de az nem lehet hogy esetleg hogy nem jó a ház hűtése??független ez márkás vagy nem márkás ház
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7457 üzenetére
én nekem meg pont az ellenkezője a tapasztalatom ez new design-al az ég világon semmi baj nincs vele főleg a hőmérsékleteket amit már be linkeltem töbször is ha melléteszem a referencia hűtésű vga t az borzasztóan hangos a new design hez képest
az az alap hőmérsékletez pedig a furmark
ezek egyáltalán nem rossz adatok mutassatok egy referenciát ami meg áll 70 --71 fok nál????? -
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7445 üzenetére
260 as om az volt 2 napig
nem tudtam vele zöld ágra vergődni nagyon melegedett igy nem is tudtam kipróbálni akkor azok sem rosszak akkor
azért kérdem mert volt 4890 es ed -
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7443 üzenetére
neked 280 as vagy milyen vga van az jobb mint a 4890 es nem vagyok othon az NV nél
-
zolisx4
őstag
válasz
LordDarkness #7439 üzenetére
A gpu az pont ott van ahol a referencia hűtésűn azon nem változtattak, de a többi alkatrészen azon igen, elméletileg jó kell hogy legyen a hűtés rá .
-
zolisx4
őstag
válasz
.zSoLTi. #7426 üzenetére
Hát nem kérdezel könnyűt minden vga ha ugyan az is gyártotta más és más paraméterekkel rendelkezik, van olyan vga amin többet ,és van ami kevesebbet bir ,a tiéd pont a kevesebbet tud ,minden kicsikart teljesítmény ingyen +,,, a fesz emeléssel én nem nagyon szórakoznák ,vagy ha mindenképpen feszt akarsz emelni akkor csak óvatosan nagyon ,számokat nem mondok mert akkor azt fogod mondani hogy én azt montam hogy ennyi meg annyi
yakuza.tora
kicsit sok nak tűnik miért nem csinálod te meg magdnak azt a hűtőbordát?? nem olyan nagy dolog az ,és akkor mindjárt dobhatnád is rá a hűtést?? -
zolisx4
őstag
ezen is elég gagyin van megoldva a hűtés nem a gpu ra gondolok mert azt lehűti rendesen, de a többi itt a memórián semmi nincs csak hátul a VRM részen ,egy angol leirást néztem régebben de most nem találom a fenébe hogy a GPU-Z mit is mér pontosan mert a referencia 4890 es en több mindent mér mint ezen
Laraxior
látom te is felszerelkeztél vga terén nekem is volt 4db 4890 es mellé volt egy 5770 meg még a 4870 vapor-x a tobbit nem irom lede az asszony nyomására eladtam igy már csak egy ref 4890 es és ez az New Design maradt ebből nem engedek
MSI nekem nem volt de az ismerősömnek van és nagyon szereti nem volgond vele -
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7410 üzenetére
-
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7406 üzenetére
Bocsi tényleg irtad elnéztem akartam javitani de későn vettem észre
és milyen hűtést csináltatsz?? vagy csinálsz?
a memóriára én ezt raknám
deha jól tudom a memóriát nem méri a vga
4890 New Design nekem ez van most a gépembe de ennek sincs a memórián semmi hűtés ugy tudom hogy ez sem mérialapon azért az soknak tünik a hőmérséklet amit mondasz valaki vapor -x es tulaj irhatna neki mekkora a hőmérséklete
-
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7403 üzenetére
VAPOR-X nekem igaz 4870 es volt de az még melegebb volt
De amúgy nekem is felmegy furmark alatt GPU TEMP MEMIO 77 fokra
nem irtad hogy terhelés alatt vagy terhelés nélkül -
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #7397 üzenetére
A hang és kinek mi hangos elég egyéni dolog,
Nekem volt 4850x2 hát az nem volt olyan hangos mint 1db 4890 es referencia nem kettő meg jött 3d alatt a hangja az biztos ,de a 4890 nek is van ám hangaja főleg hogy mondod hogy át állitottad a venti vezérlést hogy ne menjen 85 fok felé azért az már kb 50% venti fordulat és az már hangos ,nekem ,de lehet ez másnak még nem az ,
Nekem a 4850 x2 ha jól emlékszem nem nagyon volt 80 fokos elég hatékonyan hűtött a venti benne mind a kettő,,, viszont a 4870x2 az viszont borzasztó hangot tud kiadni magából és rádásul az tényleg képes 100fok felé is menni
Ezt azért mondom csak hogy ami másnak halk az lehet hogy nekem hangos -
zolisx4
őstag
Na az első kért kérdésedre gőzöm nincs hogy miért van ,,,,
De ,,,,nektek is csinál olyat, hogy a füvet, bokrokat kicsit később tölti be?
erre tudok válaszolni: nekem is pont ugyan úgy tölt be mint neked a videón ,az FPS az teljesen egyforma a tiéddel
de én bele olvastam a topikba hát nagyon sokan panaszkodnak rá de nem értem miről van szó ,mert nem ismerem a játékot ,csak a tesztet próbáltam -
zolisx4
őstag
válasz
.zSoLTi. #7370 üzenetére
[link]
itt megtalálod a biost ami kell a vga hoz és a programot is amivel lehet cserélni,club3dre csak a saját biosa jó úgy mint a többire is csak a sajátját lehet felrakni,club3d nem ismerem a google a barátodszerintem ott megtalálod hogy neki mennyire kell vissza venni az órajelet a gpu nál,először azt nézd meg mielőtt a bioshoz fognál
De ha nem okoz gondot hogy 500MHz en megy én nem kisérleteznék vele -
zolisx4
őstag
Nem ezt a cikket olvastam de van két ati vga-m amit használtam CF ben csak táp gondjaim vannak de ezt leirtam már ,ugy tudom a lapom támogatja ATI Hybrid Graphics Technology -t
igazán nem nagyon vagy okothon az alaplapok nál ,azt tudom hogy van integrált vga rajta és 2 db pci-e is van benne 2 db de az adatlapom megmutatja a lapom tipusát -
zolisx4
őstag
itt már van mellette egy 9500gt is
na ezt hogy csináltad? nem semmiannó volt egy 260 as NV és nem sikerült összekapcsolnom a 2 vgat olvastam róla hogy össze lehet valahogy de angol volt a szöveg a fordito meg mindent irt csak használható dolgot nem igy le is tettem róla .
Hát ez sem gyenge eredmény az biztosmost nem tudom feltenni mert nincs ithon a vantage cd de nekem 9000 ezer körül csinált azért 4000 pont az nem semmi eltérés hát a proci nagyon sokat számit .
Meg ugy látszik az alaplapodat jól lehet húzni ,mondjuk nekem is hasonló az alaplap de én nem tudom hogy kell növelni a teljesitményt egyszer próbáltam de nem igazán értettem mit kell csinálni belezavarodtam a biosba de lehet az enyémet nem is lehet húzni nem tudom a procit szerintem nem lehet -
zolisx4
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest