- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
D@ve
csendes tag
válasz
_thomas_ #579 üzenetére
Hi,
Szerintem minden amire szükséged van, megtalálod a driverben, nem kell ''tool''. Ha a megjelenítő eszközknél aktiváltad a TV-t, rá tudsz kattintani a ''fülre'', és akkor a beállításokhoz jutsz. Ott aztán van minden. Szerintem épp az a tuti az ATI kártyáknál, hogy semmiféle ''tool''-ra nincs szükség, hogy a TV kimenetet beállítsd. Nekem volt GeForce 3 kártyám TV-kimenettel... hogy az egy mekkora trágya volt (TV kimenet szempontjából). A gyári meghajtóban semmit sem lehetett beállítani, elengedhetetlen volt a TV-tool. Egyik haveromnak Geforce FX 5700-e van. Csak úgy tudja kirakni a képet a TV-re, hogy vagy az egyik, vagy a másik helyen van kép. Az ATI tulajok ilyenkor hangosan kacagnak!
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest