- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tomcy2
csendes tag
Üdv! Nekem is vannak diver gondjaim! A kép ugyan nem esik szét de frissiteni nem tudom ezt a rohadékot!
Néztem hozzá drivet az ati holnapján de az az egy ami volt nem volt jó! Egyszerüen azt mondta hogy ehhez a karihoz nem lehet telepíteni! Ugyhogy én még a régi 3 éves gyári driverrel nyomom, de jo lenne ha tudnám frissiteni, talán gyorsulna valamit ez a gané!
Ha tudna valaki linket dobni megköszönném! Nem nagyon értek az ati-s kártyákhoz mert nvidiás vagyok csak ebbe a fárnya laptopba sajna mégis ez került!
Amugy mi a különbség az atis driver és az omega driverek között? Egyáltalán miért van 2 féle dirver hozzájuk, talán az ati még normális drivert sem tud csinálni?
Elöre is köszi!! -
Zero77
csendes tag
Nekem is problémám volt a a karimmal nemtom 1ik napról a másikra hirtelen nem jött kép a monitorba elöször érintkezési hibának hittem de kiprobiztam másik gépnél és ott ment.Innentöl csak a kari vagy alp maradt hibának és fingom nincs mitt tegyek!?
segítsetek lécci!
-
Tommmmka
senior tag
válasz
Martintailor #1 üzenetére
azért nem tudtál feltenni jópár drivert mert ehhez spéci mobility driver vagy omega driver kell!
én a helyedben omegát használnék. -
EQMontoya
veterán
www.ati.com -on tessék széjjellesni, itt van hozzá, legújabb driver leszed, feltesz, tesztel, problem esetén szervizbe visz
-
xedos
addikt
válasz
Martintailor #1 üzenetére
Kedvenc kérdésem:
A gyárilag hozzá adott drivert használod?
Ha igen, akkor XP újratelepítés. Ha utána is csinálja - szervíz!
Ha meg nem, akkor próbáld meg azzal! -
kretenallat
senior tag
UP, valaki segithetne
-
Martintailor
csendes tag
Hello! Kérlek segítsetek megoldani a következő problémát: egy sony vaio pcg k415s- em van, ha komolyabb alkalmazást futtatok, aminek erős a grafikája a kép vagy egyből vagy egy kicsit később szétesik. Szétesés alatt azt értem, hogy a program kettő egymáson elcsúszatatott képben jelenik meg, vízszintes fekete csíkozással. Ez az állapot vagy pár másodpercig tart vagy egyáltalán nem jön vissza az eredeti kép. Olvastam hogy valakinek volt hasonló problémája & a videókártya driver módosításával megoldotta. Én is próbálkoztam keresni 9200- eshez valót de egyik sem volt megfelelő, nem tudtam telepíteni. Az is lehet hogy egészen más a probléma forrása, kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest