- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
válasz
Prosector #24648 üzenetére
Ezek mind referencia kártyák, gondolom ezekre akartál rákérdezni, de pl.: a Sapphire-nak is van már saját, nem referencia hűtős modellje. A Giga kártyákat nem szeretem ajánlani (épp az előző néhány alulórajelezett eset miatt például), de a többi rendben van.
A gyári hűtőt szabályozni kell, mert alapon 80 fok fölé melegít, de 35-40%-on forgó ventivel már szépen lehet tartani a 75 fok környékét terhelés alatt, ám ez némi zajjal jár (egyesek szerint traktor, szerintem viszont nem annyira zavaró az). Ha ez nem megfelelő, akkor a
Sapphire saját hűtős modelljei:
SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E Dual Slot Fansink
De itt sem tökéletes a hűtő azért, mert azok a ventiről kiálló elemek a memóriákat nem hűtik eléggé, bár elmegy azért, mert legalább bordát raktak egyes helyekre.
SAPPHIRE TOXIC HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E
A Toxic eseténben is hasonló a helyzet, túlságosan felmelegedhetnek a memóriák a borda ellenére is, de az előzőnél azért sokkal jobb megoldás! Ajánlható.Az Asusnak is van saját hűtős modellje:
EAH4850/HTDI/1G
de ez egyrészt 1GB-os modell, másrészt rossz nézni, hogy a memóriák szabadon vannak, még borda sem került rájuk. Messziről kerülendő darab!MSI fronton van egy ígéretes versenyző, de azt ki kell fogni sajnos, én még élőben nem láttam ilyet, pedig jó hűtésnek tűnik a custom változat.
MSI 4850
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Delta Force (2024)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest