Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanash
senior tag
válasz
MGaa73
üzenetére
Sajnos nekem ezt a munkáltatóm adta (mint céges gép). Nem szeretem.
Nehéz, hangos, nagyon hamar lemerűl, nincs rajta usb-c és váilágít mint az unikornis hányása.
Armoury Crate szoftverrel én beállítottam, ha leveszem a töltőről akkor milyen profil legyen aktív. Szerintem neked is itt kéne megnézned. A silent az biztos vissza vesz minden teljesítményt.
-
válasz
MGaa73
üzenetére
Akkuról összesen 2x használtam. 5-5,5 óra volt böngészés és YT videó nézése.
Amúgy folyamatosan hálózatról megy. MyAsus progiban belőttem a Maximális akkumulátor élettartam módot. Ilyenkor 60%-nál megállítja a töltést.
Oka:
- akksiról 60Hz-en megy a monitor, tápon 120Hz-en
- Armoury crate-ben akksi használat során csak Windows, Silent, és Performance mode van. Tápegységről pedig elérhető a Turbo és a Manual. Én a Manual-t szeretem használni, mert ott beállíthatom, hogy mi legyen a minimum és maximum CPU és GPU FAN speed. (személy szerint 70-100% közé van beállítva, de csak akkor ha játszom). -
-
-
blue_23
senior tag
válasz
MGaa73
üzenetére
Ha úgy gondolod nem azt kaptad amit vásároltál vidd vissza, 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
Szerintem nem a bolt dolga felhívni a figyelmed mit is veszel, vásárló dolga utánanézni. Ami probléma, hogy hibás adatok szerepelnek a honlapon és megtévesztőek. Ezért is vásároltam Digiprimenál, Asust szerintem tőlük érdemes, még garancia kiterjesztést is vásárolhatsz.
-
blue_23
senior tag
válasz
MGaa73
üzenetére
Fórumokon említették, hogy nem minden G531 laptopban van numpad a touchpaden, szerintem neked is ilyen verziód lehet. Fényképek legtöbb boltban csak illusztráció, nem olyan laptopot kapsz, ezért is érdemes Gold partnernél vásárolni... Ha megfigyeled, itt egyértelműen látszik, hogy nincs semmilyen jelölés: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ahol vetted a részletes leírásnál említik a Num Pad-ot, mint funkció, amit tartalmaz a gép? Bár látom már átbeszéltétek közben szóval már nem annyira releváns a dolog, csak érdekelne.
Pyttawrx