Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
Természetesen
ezen lehet állítani nagyobb felbontást gyári intel telepítős, kicsit torz a kép, de win 8-on sajnos kell, mert különben nem működik a csempe sehogy.Saját dropbox! tehát nem lesz fent az idők végezetéig!
-
Wajk
addikt
Jah, még1x elolvastam a hszed. Először olvasva úgy értettem, hogy nem elég kompakt már neked. Bocsi a figyelmetlenségért

Nálunk sem lesz egy ideg tablet az biztos, az asztali gép/1000H/mobiltelefon maximálisan lefedi az igényeinket...

tapperoltam már párat, de valahogy nem jött át....

-
Barcsik
aktív tag
-
zsizsi74
csendes tag
Sztem. beszerzek egyet én is, mert ez így nem fog menni. Az USB-kkel nem akarok kisérletezni, mert drága mulatság lenne, ha a következő pendrive vétellel sem működnének ezek az időt rabló kisérletezgetések.
Külső DVD-ről meg biztos, hogy fel fog menni bármelyik rendszer.
-
zsizsi74
csendes tag

Hát ilyet még nem láttam. Csak akkor indul el a windows a gépen, ha be van dugva a XP telepítő USB és a bootolás arról indul, különben windows rendszerbetöltési hibával megáll a legelején.

Mindjárt rálépek.
Már jópár asztali gépet és laptop-ot telepítettem, de még ekkora szíváshoz nem volt szerencsém, mint ennél az ASUS EEE PC fa.....om-nál.

Most bevan kapcsolva rajt van az XP, de csak USB-vel indul el.
Nem adom fel, amíg nem lesz jó.
Na, jó most szünet.

-
zsizsi74
csendes tag
Az én gépem bios-ában nem lehet ezt állítani.
Most próbálok egy XP telepítőt WinToFlash programmal egy usb telepítőt készíteni, de ha ezzel se megy akkor marad a Recovery.
Biztos, hogy jónak kell lennie a pendrivenak, mert ha a WIN7 ugyanezzel már felment egyszer a régi vinyóval, akkor erre miért ne menne fel.
-
Silentfrog
veterán
A merevlemezkezelés is siralmas 50/50 /irás olvasás/ a crystaldiscmark szerint./eredeti 160 gb hddvel.
Most ,hogy ráértem találtam hozzá Win 7 chipset drivert/nem is tudtam,hogy van hozzá külön/ azzal egy kicsit jobb lett a 4k-s irás olvasásVan a 1000h hoz ACPI Bios revision 2204gt amivel a ssd-t is kezeli normálisan.
Erről tudsz valamit? -
Elar
senior tag
Nem talál hozzá mást
Letöltöttem az asusról a win7hez való - LiveUpdate-t - az meg "Cannot connect to server" feliratot ad
Igaz ez ugyanezt adta az XPnél isAz Intelnél sem tudom futtatni a auto update-t. Ott is bead valami hibaüzit - ott mondjuk XPnél mükődött.
Szóval lehet hogy visszateszem az XP-t....
-
GoPi79
csendes tag
-
Barcsik
aktív tag
Ez igaz. Én hűtőpadot használok. 3 ventillátoros, lapos dizájn, utazáshoz is nagyon jó, USB-ről veszi fel az áramot és 2500 Ft-ba került. 28 fokos szobában a winchestert 40-45 fok között tartja. Ha folyamatosan fájlokkal dolgozom (tömörítés, stb) 48-49 foknál megáll a hőmérséklet növekedése.
-
Barcsik
aktív tag
-
Barcsik
aktív tag
Hamarosan én is SSD-t veszek. ha valakinek ajánlata, hogy milyet érdemes, szívesen meghallgatom.
A gyári Winchester még tökéletes állapotú, de jó lenne, ha gyorsabb lenne a rendszer. A 60 GB-osak közül ezekre gondoltam:OCZ vertex 2, Corsair Force F60, crucial M4 SATA 3.
-
szp1
addikt
De, valószínűleg az történt, én is erre gondoltam mivel más ésszerű magyarázat nincs a csodálatos gyógyulásra.

Még reggel sem működött, írtam is egy szerviz kérelmet az Asusnak, térültem-fordultam, 3 óra múlva meg már jó volt....mondhattam le a szerviz pickup-ot....égő volt egy picit
-
Kaucsuk
csendes tag
Sziasztok!
A letöltött pack és a weboldal alapján nem állítható be win7-nél az 1024x768-as felbontás.
A driver ami a videókártyához mellékelve van a vistához jó. Pontosabban a win7 azt írja, hogy ez a driver vistahoz van és nem tudja felrakni ehhez az op.rendszerhez.Egyéb megoldás?
-
mg01
aktív tag
Igen, ez már nekem is feltűnt, 2 óra alatt ~20%... Ebayen kinéztem egy 12Ah-at, de az 12k, ennyi pénzem meg nincs
A sima csak pár ezerrel olcsóbb, úgyhogy célszerűbb lenne a nagyobbat vennidomojko: igen, tudom, már bőven letelt az 1 év... Most novemberben lesz 2 éves a kicsike. Ettől nagyobb baja ne legyen sose. Bár még a webkamerával kéne valamit kezdeni.
-
mg01
aktív tag
Hát majd keresek valamilyen szétszerelési leírást...
Amúgy miért van az hogy laig használom az aksit és szinte márol holnap ilyen +10%-okat romlik? Már 39% az elhasználódás mértéke, és max 2 órát ha megy. Ma reggel kb 2.5 órával ezelőtt még csak 26%-os volt, most meg 39....
A másik meg az hogy kicsit fura hogy 0%-al elmegy még vagy 15 percet a kicsike. -
mg01
aktív tag
Néztem, de akármit beállítok, ígyis úgyis sötét marad... De csinál néha olyat beszélgetés közben hogy kivilágosodik a kép, mint régen, csak aztán egyből besötétül... De amikor az Ecap progival nézem, ott jó a kép. Egyébként msn-nél dettó ugyan ez, teljesen sötét.
Jah, egyébként van itthon egy másik usb-webkam, azzal szuper a kép, nagyon világos, csak hát egy sima vga kamera, és jobb lenne a beépített ha már az is van

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eleinte én is ennyit szívtam az ilyen dolgokkal, de már megvan a rutin.