- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Ventur@ #7371 üzenetére
wow nagyon köszönöm a sok választ, királyok vagytok
A halloween vásárt megvárom hátha leárazzák, köszönöm szépen Ventur@ ez jó ötlet!
Csili123 a g2a.com-ot néztem már, ha nem lesz valamilyen steames leárazás akkor valószínűleg innen veszem. Köszönöm a megerősítést
Csapoati: Pedig szoktam nézni a steam sale-eket, de ezt akkor elszúrtam, ha egy játék fenn van a whislistemen akkor erről nem szoktak küldeni email értesítést? Én úgy emlékszem igen, a project cars-ról is kaptam, de a pc fórumán állandóan csak azt olvasom, hogy mi mindennel nincsennek megelégedve a tulajok, ezért mondtam le végül a pc-ről.
Jimmy: ez az új steam account kell hozzá amit majd ők jól beaktiválnak nekem.... hát nem tudom baromi gyanusnak hangzik. Ezt azonnal elvetettem, szerintem ha egy ilyen példánnyal játszanék online, annak hamar ban lenne a vége...
Ha lesz halloween-i vásár akkor az nemsokára itt van, el kell kezdeni pénzt gyűjteni
-
ilyen_85
senior tag
üdvözlet mindenkinek!
Szeretnék venni egy eredeti példányt a játékból, még hónapokkal ezelőtt beszereztem egy ... virágbolti változatot, de szeretnék egy eredetit, mert gondolom az kevesebb hibával rendelkezik, meg szívesen játszanék online is. (csak kipróbáltam egyébként, ahogy a Project Cars-t is, szerettem volna megtudni, hogy melyiket vegyem meg, de sajna mind a kettő tele van hibával így alig játszottam velük)
Tudjátok esetleg, hogy hol érdemes nézelődni, ha valami akciós darabot szeretnék? Találtam pár weboldalt, ahol mindenféle orosz régiókós példányokat árulnak de ezektől tartok.
Tudom ne fukarkodjak... de akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest