Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
Én csak annyit írtam, hogy nem egyszerű vele, nem azt, hogy nem lehet.

Évekig használtam egy weboldalon regisztrációs és különböző értesítő mailek küldésére, utoljára kb. 4-5 éve. Többször kellett mailsender class-t cserélni, mert a régivel már nem lehetett küldeni, többször letiltott az adott gmail account, mert túl sok levelet küldtem, vagy rossz címek voltak megadva és visszapattant pár levél, és emiatt spamlistára kerültem stb. Szóval meglepne, ha esp-vel olyan egyszerűen meg lehetne ezt oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold