Hirdetés
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topicot újfent kitakarítottam! Kérem a felesleges OFF-ok és a köszönetnyilvánítások mellőzését!!
Ezért mindenkinek, aki a jövőben megkapja az egyéni arcképet, köszönjük a köszönetet és nagyon szívesen!

-
Racecam
nagyúr
14 sikeres műtéten vagyunk túl:
Akik most kimaradtak
A nem olyan régi 3 napos bannja miatt
és
A minap az Éjszakai műszakban lezajlott események miatt.
Ezt a hozzászólást Pompi készítette, de akadályoztatás miatt, én postoltam ide.
-
Racecam
nagyúr
Először is van egy 30 perc tempbanod. Ami kicsit több, mint egy figyelmeztetés. Másodszor nem tudom, honnan vetted a 200 napot, de mindegy is, mert ez nem így működik. A dolog szubjektív, mivel az egyéni arckép egy adható "kedvezmény" és nem olyan valami, ami automatikusan jár. A Te esetedben most úgy gondoltuk, hogy ebből a körből még kimaradsz, aztán meglátjuk.
-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igen, én mondtam privátban még januárban, hogy gyere vissza októberben, de azt is hozzátettem, hogy a múltadra való tekintettel akkor is nagyon meggondoljuk.
Nos én meggondoltam és továbbra sem támogatom egyelőre az egyéni arcképet.Fogalmazhatok másképpen is: Annyi negatív dolog kötődik a nevedhez itt a PH!-n (nem akarok igazságtalan lenni ez főleg a múltra vonatkozik),hogy úgy gondolom ahhoz, hogy ezeket elfelejtsük valami igazán komoly dolgot le kell még tenned az asztalra. És amennyire én tudom, erre hamarosan lesz is lehetőséged.
-
Racecam
nagyúr
válasz
CriticalHit
üzenetére
Még a szemüvegemet is felvettem, de a kiskép csak egy ''paca'' szerintem....

HERR Z: Ezt nyugodtan felejtsd el. -
Racecam
nagyúr
Nem tudom, hogy miért nem lehet elolvasni az #1. hozzászólást és annak megfelelően eljárni.

Azt hiszem nem túl bonyolult ''szabályokról'' van szó. Legközelebb, ha valaki az ott világosan leírtakat nem tartja be, számíthat rá, hogy automatikusan 60 napos várakozás következik.
Aki egyéni avatart szeretne, attól az a minimum elvárás, hogy az ezzel kapcsolatos szabályokat ismerje és betartsa.
(u.i.: Néhány felesleges postot töröltem.) -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az, hogy ''rossz a múltam'' elég enyhe kifejezés arra a hosszú listára, ami most is a neved alatt olvasható. És akkor a ''régebbi'' múltadról még nem is beszéltünk.
A Logouton végzett munkásságodat, gondolom itt a valóban jó cikkek írására gondolsz, az olvasók díjazzák, hiszen emiatt csinálod, nem?
Születésnapodra a Jó Isten éltessen, de az egyéni avatart egyelőre részemről nem támogatom. -
Racecam
nagyúr
válasz
robekri
üzenetére
Felejtsd el!
Az utolsó igen durva kirohanásaid után örülj, ha valaha lesz egyéni arcképed.
Ehhez meg kellene változnod és ezt a pozitív változást nekünk is észlelnünk kellene.
Ha majd hullani kezdenek a fákról a levelek és hajnalban fagyok festik fehérre a füvet, akkor gyere vissza legközelebb. -
Racecam
nagyúr
brownus, Winner_hun, nagyon jók lettek grat!

Aktív témák
Hirdetés
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest