Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tragiQss
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ami lemaradt: ma jártam az egyik "madaras teszkóban" és 2000-2500Ft-ért árulták az írható, 25GB-os BD-k darabját.
Ha tudom, hogy létezik párszáz forintos is belőle, akkor eleve nem is kérdezek. :-) -
tragiQss
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Két WD Caviar Black ment tönkre rövid időn belül, de ugyanolyanra cseréltem.
Részben ezek egyikén volt (illetve van) a fotó archivumom - szerencsére sikerült megmenteni, mert egy használaton kívüli terület vált totálkárossá.
Ezen kívül egy 250-es külső vinyón, illetve CD-n, DVD-n van egy másolat róla, de az optikaira mentett példányokat évek óta nem ellenőriztem.
Plusz van egy tavaly haldokolni kezdő samsung diszkem, ami vagy tényleg készült elhalálozni vagy a smartctl írt róla hülyeségeket.
Szóval összesen három példányom van róla, csak kérdés, hogy ezek közül van-e még sértetlen...5-6 éves élettartamot nem tartom igazán jó megoldásnak. A 10x-esét már inkább

DVD-ből a végén már DVDRAM-okat használtam, mert anno azt kiáltották ki a legmegbízhatóbbnak.
Tartott ez addig, míg egy négyes v. ötös csomagból kettőről ki nem derült, hogy használhatatlan.Azt a BD-t megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest