Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Vboxban próbálgatom ezt a hivatalos installert, háát, azt kell mondjam nem örülök neki túlzottan, alapból titkosított partíciót csinál, de hogy milyen megoldással azt nem választhatom meg.... Az Arch filozófiájával, egyáltalán a KISS-el ellentétes bármilyen installer szerintem... Aki nem érti hogy működik a titkosítás az szívhat vele, én sem értettem még meg hogyan kell titkosított (pl LUKS) telepítést csinálni, és amíg nem értem a folyamatot, de egy installer megcsinálja és valami gond lesz a későbbiekben akkor szívhatok vele mert nem fogom tudni megoldani, pláne hogy nem is tudom az installer milyen megoldással csinálta.
Időt viszont spórolt az installer rengeteget, töredék idő alatt megvolt a telepítés, viszont nem tudom milyen boot megoldást használ a rendszer, hogy lett megvalósítva a LUKS titkosítás, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB