- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2 #7981 üzenetére
Sway konfigom feltölhetem neked a pastebin-re, de sokra nem mennél vele, mert egy majdnem teljesen stock Sway config, amit elérsz a /etc/sway/config vagy /usr/share/doc/sway/ alatt.
A konfig egy része amúgy is az én felhasználásomra van, keybind-ek, pl. meg billkiosztás, egyes hardverek pollrate-je, ID-je, ezzekkel semmire nem mennél. Ráadásul én a Sway-t és az i3-at is tabbed layoutban használom szinte kizárólag, nem tilingban, semmi extra layout, semmi gap, semmi cicomázás, nincs ablakkeret, nincs fejléc, nincs semmi, szerintem a falnak mennél tőle. Tehát a Sway konfigom egyik része neked teljesen irreleváns lenne, a másik része meg teljesen default, az i3-as konfig meg már meg sincs.
De igen, ezt nem hitted el, hogy a minimalizmus nem csak gyenge hardveren kamatozik. Az egész futási teljesítmény, lagok hiánya, prociterhelés, stb. is egész más, más használni a gépet. Ezek a KDE szintű monstrumok annak lettek kitalálva, aki modern, erős hardveres használja, windowsos desktop mentalitással, és nem akar azon a szinten túllépni, hogy egérrel kattintgat ikonkra. De hogy ilyen cast, szerver, meg hasonló spécibb dolgokra is van használva, ott már kijön a tiling meg a minimalizmus rugalmassága, aki ehhez hozzászokott, már nem fog visszatérni hagyományos DE-kre, mert túl korlátosnak, lassúnak, rugalmatlannak fogja érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged