- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
Franky2Ster #271 üzenetére
Szia !
Na ez bevált, köszi !
Most még megspékeltem azzal, hogy ha X időpont előtt ér haza valaki, akkor máshogy fűtsön, mint utána.Kiváncsi leszek, hogy működik.
Én más módszerrel közelítettem, de így, hogy a mozgáshoz triggerelem, így jó.
Még egy olyan jó lenne, ha lehetne állítani az otthon sugarát, de ezt még megnézem, hátha lehet. -
tothl
addikt
válasz
Franky2Ster #269 üzenetére
De milyen szabályokkal?
-
tothl
addikt
Sziasztok!
Pár napja szórakozom a HomeKit -tel, egyelőre csak a termosztátot szeretném innen vezérelni. Ebben kérnék egy kis segítséget. Nem igazán találtam róla leírást, hogy az idő és jelenlét függvényében létrehozott automatizációk hogyan működnek pontosan.
Elég nehéz tesztelni, mert a teszt gomb az simán csak beállítja a megadott eszközparamétereket, a feltételeket figyelmen kívül hagyja. Ugyanez a helyzet, ha a lokációt kiveszem a képletből és csak az időt hagyom meg. Ha manuálisan állítom el a hőfokot, akkor sem áll be a beállított automatizációnak megfelelően, csak ha "eljön az ideje". Szóval így tesztelni lehetetlen.
Azt már sikerült elérni, hogy ha van mondjuk 3 automatizációm:
06-22 óráig ha 22 fok alá megy akkor fűtsön föl 22 fokra
22-23.59 óráig ha 19 fölé megy akkor legyen 19 fok
0.01 -től 05.59 -ig ha 19 fölé megy akkor legyen 19 fokEzzel így elvan, de ha mondjuk 23 órakor fölveszem 22 fokra manuálisan mert még fönt vagyok és fázom, akkor az istennek sem áll vissza 19 fokra soha, hiába van benne az automatizációban
.
Szóval nehéz tesztelni.
Ráadásul mindezt szeretném megfejelni a lokációmmal, amivel azt szeretném elérni, hogy ha nem vagyok itthon, akkor mindig 19 fok legyen a hőmérséklet.
Ehhez jelenleg így állítottam be:06-22 óráig ha 22 fok alá megy akkor fűtsön föl 22 fokra, ha itthon vagyok
22-23.59 óráig ha 19 fölé megy akkor legyen 19 fok, ha itthon vagyok
0.01 -től 05.59 -ig ha 19 fölé megy akkor legyen 19 fok, ha itthon vagyok
Ha 19 fölé megy akkor legyen 19 fok bármikor, amikor nem vagyok itthonEzt majd ma tesztelem amikor elmegyek itthonról. Igazából nem hiszek benne, hogy működni fog, már nem ez az első kísérletem a logika megfejtésére.
Ti hogyan csinálnátok ?Levi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Temu
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest