Aktív témák
-
Bari
Modder
Sziasztok
Mint fentebb irtam a 17''-es moncsit 1280×1024-ben használnám itt zavar kissé, hogy csak 75Hz-et lehetett bálitani de ez lehet hogy a matrox g400 dualhead és az xp hibája, majd gondolkozom, hogy tudnám másik konfigon megnézni, az 1600×1200-as felbontás nemnagyon hatott meg. ;) -
Bari
Modder
Sziasztok
Az 1600×1200/75Hz-et tényleg tudja viszont itt már elég szar képe van
1024×768 alatt 85Hz megy, felette sajna már csak 75Hz-et tud, 800×600-ban 100Hz 640×480-ban 130Hz, ami engem zavar hogy a dobozán nem egyértelmüen van feltüntetve a képont távolság, a weboldalon 0,25mm szerepel, a leirásában pedig 0.21mm nemtudom melyiknek higyek, a dobozon mindkettő érték fentvan de nemsikerült kisilabizálnom hogy most akkor mi van. A képcső egész jól beálitható, zavaró képgeometria torzullást nem láttam, 1280×10245-ben 75Hz-et szép volt a képe ( sajna ebben a felbontásban nemtudtam nagyobbat beállitani, xp nem engedte, majd legközelebb powestrip-el megnézem nem e megy feljebb), én igy használnám ha megvenném. Most egy 15''-os DTK monitort nyúzok 1024×768-ban 85Hz-en, aminek nincs semi baja csak már lassan 4 éves lesz.
Ha esetleg közületek valaki huzamosabb ideje használ ilyet akkor irja meg a saját tapasztalatait is.
Előre is köszi -
Bari
Modder
Az a baj hogy a aoc weboldalán elég szegényes az infó ami kintvan, azért kellenének tapasztalatok, nemsokára indulok egyet megnézni konkrétabban, de érdekelne más véleménye is.
-
Bari
Modder
Sziasztok
Gondolkozom egy a cimben emlitett tipusu monitoron.
Amit eddig tudok róla látható képméret 16'', max felbontás 1600×1200/75Hz, OSD menüje elég gazdag, moire álitási lehetőség, képforgatás is bennenevn, lemágnesezés szintén, most megyek egyet letsztelni a nokia monitor tesztel meg kiprobalni milyen felboontásban mi a max képfrisités, az ára elég barátságos, még meg birnám fizetni, sajna többre nem telik.
Az lenne a kérésem akinek van tapasztalata ezzel a monitorral irja le bátran megkönyitenö a döntésemet, ne kiméljetek jöhetnek a rossz tapasztalatok is.
Előre is köszi mindenkinek a hozzászólást.
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged