- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
Nwis86 #63845 üzenetére
miután felraktad a programot, kell várni néhány órát (minél többet, a legjobb ha mikor lemerült, akkor nézel rá). Ne indítsd újra a telefont közben. Amikor megnyitod a progit, rögtön látod, hogy mi volt az ébrenlét (awake) és készenlét (deep sleep) aránya. Ha ez jelentősen az ébrenlét irányába mozdul, akkor egy program okozza a gyors merülést, ezt látod is, mert minden futó programhoz odaírja, hogy mennyit tartotta ébre a telefont. Pl most jó, hogy ránéztem, mert nekem az XPlay nevű zenelejátszó az elmúlt 22 órában 21 alatt ébren tartotta a telefont (Én meg azt hittem a sok mobilnetezés szívta le egy nap alatt a P770 akkuját
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest