- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
raulicio #25136 üzenetére
Nekem tegnap érkezett meg a H7500+, ma fogom teljeskörűen letesztelni, eddig minden tökéletes, nagyon jó telefonnak tűnik. Nagy piros pont a tmallboxnak ismét, amikor rendeltem rákérdeztem, és akkor még 4.1-el adták és nem lett volna benne magyar nyelv, de pár napot kellett várnom a feladásra, és mint kiderült azért mert Justin rátette a 4.2-őt magyar nyelvvel.
Ajándék szilikon hátlapot is kaptam.
Sok cucc van hozzá (cwm, custom romok, stb), én eddig rootoltam és cwm-et tettem fel. Kínai app 1db volt csak rajta, azt simán leszedtem, illetve lefuttattam a cn app eltávolítót is.
Most töltöm a telót, nemsokára átfogó teszt következik, és írok egy összefoglalót. Elöljáróban annyit hogy aki ezen a telón gondolkodik, az ne is gondolkozzon, hanem vegye meg, nagyon szuper teló!
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest