- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Korábban már írtam hasonlót, de megismétlem, hátha illetékes helyen megfontolják egy következő tesztkészülék "megcélzásánál". Úgy gondolom, hogy ez a Redmi Note (2GB) "slágergyanús", úgyhogy egy alapos tesztet szívesen olvasnék róla.
-
törölt tag
válasz
hevizms #75683 üzenetére
Persze, értem. Én nem vagyok parázós. Egy milla elég karcsú nyugdíjalap és legalább 10 -en, összehangoltan keresnének érte és túrnák fel utánam a netet (is). Ráadásul van személyes átvétel, tehát az ember nincs Timbuktuban és biztos találni olyat, aki már találkozott vele személyesen, esetleg telefonszámot is tud. Sztem nincs ebben annyi, amennyiért megérné a rizikó, hogy elkapnak és még a mentőben is ütnek miatta.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha tud valaki tesztet a Xiaomi Redmi Note WCDMA 2GB ramos verziójáról, legyen szíves és linkelje! Köszönöm! -
törölt tag
válasz
gipsztigris #52706 üzenetére
Tudom, vettem a lapot. Én is. Véletlenül a teremben voltam, amikor az író-nia szót magyarázták.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #52702 üzenetére
Köszi!
Gipsztigris:
Neked is köszi, bár sajnos, én nem vagyok olyan művelt, hogy megértsem, ennek mi köze az Etikához. Az Etika nem annak a középkori, kézzel írott könyvnek a címe, amiben a főurak bizonygatták, hogy ők míly korrektek? Persze csak miután külőnböző pénzügyi manőverek hatására a köznép nagy része már az adósukká vált.Mert ha az, akkor ennyit az én etikai hozzáállásomról.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #52694 üzenetére
A kedvesem Spanyolban él. Ha az Ő címére rendelek, aztán postázza hozzám, akkor az "adómentességi" szempontból legális?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
vegyszer #52586 üzenetére
Szerintem ilyet nem fogsz találni, hacsak nem valami spec MTK -s programot. Az a gond, hogy az Android SDK -ban nincs dual SIM kezelés, vagyis az általános alkalmazásokban nincs erre fejleszthető opció. A teló is a Mediatek SDK -"segítségével" tudja kezelni a két kártyát.
-
törölt tag
Létezik olyan kínai csodateló, amelyik nem csak "figyeli" a két SIM -et (dual-standby), hanem valóban kezelni is tudja párhuzamosan (dual-active)?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged