- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
Anonymus23 #33536 üzenetére
Kicsit kisebb képernyő mérettel: UMI X1S, vagy a csúcsragadozó.
-
fPApi
őstag
válasz
petrot #33157 üzenetére
Ennyi és ilyen kérdés azt jelenti, hogy nem igazán olvasod a fórumot, ami azért nem ártana, mivel mindenkinek mások a preferenciái. Hangsúlyozottan az én tapasztalataim:
1. GPS: az biztos, hogy nem az igaziak. Ha megcsinálod az összefoglalóban leírtakat és gyakran (napi szinten) használod, akkor azért működik. Én van, hogy havonta használom, így vagy kivárom a 10-15 percet, mire talál holdakat, vagy mindig megcsinálom az összefoglalóban írtakat.
2. ROM: Szerintem kínai alap android van a telókon. Vannak kvázi custom ROM-osak, mint pl. az etotalk, ill. mások is mókolnak valamit, de szerintem nem lehet egységes elvekről beszélni. Én általában etotalk ROM-al veszem, eddig még nem volt bajom vele.
3. Kémkedés: én nem találkoztam vele.
4. Magyarítás: szerintem ha 80-90 %-os magyarításod van, akkor annak örülni kell, az etotalk ROM azért el szokta érni a 90-95 %-ot is. De erre sincs rendszer.
5. Tartozékok: én nem használok semmit, csak a telefont (különösképp a töltőt nem), ha valami kell, akkor veszek jobbat, mint amit adnak hozzá.
6. Boltok: én szinte mindig az etotalktól rendelek, illetve azt tudom, hogy a minideal még nagyon jónak számít. A többi próba-szerencse, illetve táblázat tapasztalatai alapján. -
fPApi
őstag
válasz
andras888 #32947 üzenetére
Nekem volt részleges visszatérítés (többször is), nagy türelem és alkudozás kell hozzá: mondjuk példaként indítasz 50 USD-vel, amire Ők mondanak 5 USD. Ezt lehet folytatni úgy, hogy Ők egyre durvábban mondják, hogy ez már aztán a végső ajánlat és vedd figyelembe a cunami okozta károkat, sőt már a család is éhezik, meg ...
Ha van türelmed, akkor elérhetsz valami jobb árat, vagy azt mondod, hogy döntsön a paypal. Viszont, ha úgy látod, hogy tudod használni a telót, akkor megéri, mert mégis olcsóbb lesz. Persze csak akkor működik, ha látványosan tudod bizonyítani a problémádat! -
fPApi
őstag
Ilyennel találkozott már valaki (umi x1s)?
Nem tudom elérni a CWM recovery-t: csak az umi képernyő látszik, bármit is csinálok. Először kivettem az aksit a továbblépéshez, utána rájöttem, hogy mintha a háttérben futna a recovery, mert a bekapcsoló rövid megnyomására újraindul a telefon és ugye a recovery első menüje az újraindítás. Próbáltam visszarakni a gyári recoveryt, de ugyanez a helyzet. -
fPApi
őstag
válasz
Terentius #31791 üzenetére
Én se
(#31785) Pocok256: ezt alátámasztanád valamivel? Mert ez alapján én meg azt mondom, hogy kevesebb, mint 50 %.
Azt mondod "aktív fórumozók": ez ugye azt jelenti, hogy a földön mindenki beleszámít, aki aktívan fórumozik (persze mi az, hogy aktív)? Például a kismama fórumok, meg a galapagosi gyík fórumok is. -
fPApi
őstag
válasz
attila199207 #31648 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mennyire normális, de ilyen esetben segíthet pl. egy power bank.
-
fPApi
őstag
Ilyennel találkozott már valaki? Hero H2000+ telefonnál kimenő hívás van, de ha egy másik telefonról hívom, akkor egy csöngés után szétkapcsol és azt mondja, hogy foglalt! Ha átrakom a SIM-et másik telefonba, ott rendesen működik, tehát a telefonnál van valami bibi.
-
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28649 üzenetére
Érdekes: kijelentetted a G2S-re, hogy "gyakorlatilag akkora, mint egy 4,5 colos telefon". Miután felhívtam a figyelmet, hogy ez messze nincs így, elkezdesz teljesen másról írni, mint Bodóné, és még sértegetsz is. Végül is mindegy, aki végigkövette ezt a kis közjátékot, annak egyértelmű, hogy kinek mi baja van, Te meg örülj annak, amit gondolsz.
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28550 üzenetére
"Nem kell G2, leírtam, hogy miért nem. Nem 'csak' azért, mert nagyobb, mint ami nekem kézre illik. Megtalálod, hogy milyen egyéb problémáim voltak vele kapcsolatban kb. 30 hsz-el ezelőtt."
Már bocs', de én nem azt mondtam, hogy vedd meg, csak egy méretbeli pontatlanságra hívtam fel a figyelmet. De ha a többi problémád is olyan, mint az "akkora, mint egy 4,5 colos telefon" ...
És nem G2, hanem G2s, elég jelentős a különbség, nem csak egy 's' betű! -
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28511 üzenetére
Már megint ezek a kijelentések! Nem a kijelző méretéről volt szó, hanem azt írtad, hogy a G2s "gyakorlatilag akkora, mint egy 4,5 colos telefon", ami nálad úgy látszik a G3-at jelenti. Mivel a G3 1 cm-el hosszabb és 4 mm-el szélesebb, ezért nehezen mondható, hogy G2s "gyakorlatilag akkora".
-
fPApi
őstag
válasz
RVR400 #27934 üzenetére
"aztán ide belinkelem, hogy beírtam oda a teló szállításával kapcsolatban"
De pont az lenne a lényeg, hogy akit érdekel, tudja, hogy ott van, tehát nem kell linkelni. Most viszont ha valaki a normális helyén keresi az infót, ott nem találja.
De egyébként meg tök gáz, hogy meg akarod magyarázni, hogy miért csinálod rosszul! -
fPApi
őstag
Nem értem: Raqueia leírja, hogy erre van megfelelő topic, megadja a linket, ezek után a következő 4 hsz csakazértis ....
Miért nem lehet ott kitárgyalni? Vagy mi kell ahhoz, hogy érthető legyen? -
fPApi
őstag
Akinek hiányzik a notification led az próbálja ki a ButtonLED-et. Kipróbáltam jiayu g2s-en, 4.1.2-vel és rendesen működik, villogtatja a hw gombokat (persze tudom, hogy ezen van led, csak próbaképp, hogy működik-e, ha olyat vennék, ahol nincs)!
-
fPApi
őstag
A MiniDeal-en szemezek egy UMI X1S-el. Itt többen jelezték az utóbbi időben, hogy ROOT-olva kapták a telefont, ill. a MiniDeal-en Joyce is azt mondta kérdésemre, hogy ROOT-olva van. Mi a tapasztalat, tényleg kérdés nélkül ROOT-olva küldik most már a telefonokat a MiniDeal-en?
-
fPApi
őstag
válasz
#40993792 #27160 üzenetére
Szerintem azért ebben az is benne van, hogy sajnos vannak olyan emberek (persze a jelenlévők mindig kivételek), akik fórumokon hajlamosak kicsit (vagy nagyon) szépíteni a dolgokat, így néha nehéz kiszűrni, hogy amit kapunk az mennyire valós. Egyébként nekem is használattól függően van, hogy kb. 1-1,5 napot bír, de van, hogy csak a 4. nap végén kell tölteni, tehát ez tényleg az egyedi dolgoktól függ.
-
fPApi
őstag
Azért azt nem értem, hogy ha lett nyitva külön topic a külföldi rendelésekre és ez a téma összefoglalóban is hangsúlyosan elöl szerepel, akkor miért nem lehet ott kitárgyalni az odavalót?
-
fPApi
őstag
válasz
bugizozi #26906 üzenetére
Az itthon kaphatók közül megtaláltad a (szerintem) egyik legjobbat: Alcatel OT-997D. Vagy ez, vagy kénytelen leszel külföldről rendelni.
A kérdéseidre:
- A SIM váltást az android intézi, beállíthatód, hogy melyik legyen az elsődleges.
- A mobilnetet onnan tudja, hogy engedélyezed és onnantól ha elindítasz egy hálózatot használó alkamazást, akkor az használja. Valamint általában meg van jelölve, hogy melyik SIM a 3G-s. -
fPApi
őstag
válasz
szimi111 #25245 üzenetére
Ahogy már többen írták, valószínűleg átverés. Én először azért írnék az eladónak, hogy mi a baj, és csináljon valamit, ezzel párhuzamosan, ha paypal-al fizettél, akkor ott is elindítanék egy dispute-t. Így talán a pénzed visszakapod. Ha iphone klónt szeretnél, akkor pl. a hero2000+ (vagy 3000+) már legalább használható és vannak oldalak, ahol rootolva küldik, nagyjából magyar nyelven (persze drágább is).
-
fPApi
őstag
Csak a dual core, dual simre, 4"-ra koncentrálva pl: Star H3000+, Star 5I, Iocean X3, Samsung Galaxy Trend Duos II, Hyundai H15, ZTE V889F, Koobee A690, ZTE V889S, Huawei U8833, Huawei Ascend G350, Bifer shine, Philips W6350, Philips W536, Philips w736, jiayu G2+, jiayu G2S, ésatöbbi, ésatöbbi, ....
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #24810 üzenetére
Túlreagálod a dolgot, ez pont arra való, amiről szól: milyen azonos körülmények között a térerő a különböző telefonoknál. És akármit is mondasz, ez szerintem egy igen hasznos információ a telefon kiválasztásához. Persze akinek nem fontos, az úgy kezeli, akinek meg igen, az meg amúgy.
-
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #24786 üzenetére
"Miben is? Térerőben?
Akad azért még jó pár szempont egy telefon értékelésénél..."
Akad, de azért a térerő az egyik legfontosabb, akárhogy is nézzük! Eddig az volt a mondás a kamerára, meg a gps-re, hogy azért ez egy telefon, ne várjunk sokat más funkcióktól, most kiderült, hogy már a térerő sem számít... -
fPApi
őstag
válasz
maross #24533 üzenetére
Szerintem ugyanarról beszélünk: most már összefoglaló a neve, és az elején ott a táblázat, amelyet ha jól megnézel, akkor a "d" oszlopban ("Honnan") láthatod, hogy melyik (web)shopból lett rendelve, a "k" oszlopban ("Bolt minősítése (1-5)") pedig meglepő módon a bolt minősítését, az "o" oszlopban ("Megjegyzés") pedig mindenféle megjegyzést a telefonról, eladóról, szállításról, stb.-ről. Ha még esetleg (lementés után) sorba is rakod bolt és minősítés szerint, akkor egyszerűen láthatod, hogy melyik bolt milyen. És még sok hasznos infót ki lehet nyerni belőle, hiszen van már benne több, mint 150 vásárlás adata. Ez már olyan mennyiség, ami megbízhatóbb infókat ad egyes emberek véleményénél.
-
fPApi
őstag
válasz
mrkatona #23407 üzenetére
Szerintem szerencsésebb úgy fogalmazni, hogy "megosztanád a negatív tapasztalatodat" és kitöltöd a táblázatot is. Jelenleg az antilife 8 vásárlásban szerepel a táblázatban, 3.9-es átlaggal, de egy figyelmeztető 1-es minősítéssel (de érdekes módon a többi 4-es és 5-ös). Ha te is beírod az 1-esedet, akkor a táblázat is már jelzi, hogy ott valami gond van és így valóban van értelme. Jó, hogy leírtad, de néhány ezer hsz után erre már nem fognak emlékezni, míg a táblázat mutatja a véleményt.
-
fPApi
őstag
válasz
hungobungo #22898 üzenetére
Szerintem az ilyen megnyilvánulások nem hiányoznak és értelmetlenek is!
-
-
fPApi
őstag
válasz
freestyler8 #20920 üzenetére
Igen (ld. táblázat).
-
fPApi
őstag
-
fPApi
őstag
válasz
moli.hu #20139 üzenetére
"Milyen markak, modellek johetnek szoba, amire ra tudok googlezni?"
Szerintem ennyi kívánalommal nem a modellre kell "googlezni", hanem pl. beírod, hogy "dual sim ár", vagy "dual sim teszt", beállítod, hogy magyar legyen és láss csodát, már nézelődhetsz, válogathatsz kedved szerint. Ha esetleg már jobban megy a "guglizés", akkor finomíthatod a keresést. -
fPApi
őstag
válasz
kiskis #19986 üzenetére
Küldj egy mailt és kérdezd meg az etotalkot is, hogy mi okozhatja, mit javasolnak? Ez azért is célszerű, hogy ha kifogysz minden próbálkozásból, akkor a visszaküldésnél hivatkozhatsz arra, hogy ők se tudták megoldani (egyébként a vodafone-os sim-ekkel nekem is sok gondom volt, de ha -ahogy írod- mással is ugyanez a hiba, akkor másutt a bibi).
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #19695 üzenetére
"készítenek egy erős középkategóriás chinafont, ami végre felveszi a versenyt mondjuk egy Samsung vagy Apple telefonnal"
Ez azért szerintem erős túlzás!
"aki almabuzi megveszi úgyis" Gondolom egy "almabuzi" vagy a jiayu meg azt mondja, hogy a "chinabuzi" megveszi úgyis az újracsomagolt G4, G5, stb. telefont.
-
fPApi
őstag
Egyre belterjesebb és használhatatlanabb lesz ez a fórum. Most ott tartunk, hogy néhány (hangos) ember véleményét kell isteníteni, mert különben "pofán csapnak".
Miért jó az, hogy olyan valamit adnak más szájába (tollába/billentyűzetébe) ami nem volt a kommentelő szándéka? Petymeg egyszerűen leírta a véleményét egy összehasonlítással, egyáltalán nem "nagyon védte" a Sony-t (mint ahogy én sem az etotalk-ot). Ezzel lehet egyetérteni, meg nem, de könyörgöm a fórumnak pont a vélemények ütköztetése lenne a lényege és nem az, hogy nem tetsző vélemény esetén "Egyszerűen ne válaszoljon senki sem a hozzászólásaira.".
Hova jutottunk? Miért van az, hogy egyébként normális emberek egy fórumon teljesen megváltoznak (és nem pozitív irányban)? Vagy alapból ilyenek? Az még szomorúbb. -
fPApi
őstag
válasz
petymeg #19541 üzenetére
De ott is van olyan, akinek semmi gondja nincs vele. Nekem sincs, ahogy korábban is írtam, most teljesen jól működik. Szerintem ez is (mint minden a kínai telefonoknál) szerencse kérdése is, így ha tényleg elsődleges szempont a GPS, akkor ne vedd meg (de másik kínait sem, mert előfordulhat, hogy másnak működik, neked mégsem).
-
fPApi
őstag
válasz
tom_87 #19532 üzenetére
Egyrészt jó, hogy már nem vagyok egyedül, másrészt ezzel jól elintézted magad itt a fórumon, harmadrészt meg úgyis azt mondják, hogy biztos valami kémprogramot raknak fel frissítésnek!
Egyébként szerintem is van support és nemcsak ilyen. Én amikor valami gond/kérdés felmerül, írok nekik egy mailt és jellemzően 1-2 napon belül nemcsak válaszolnak, hanem ha kell, akkor elküldenek akár rom-ot, akár segédprogramot, akár részletes leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged