- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz Drizzt D #50946 üzenetére
Szia! Konkrét telefont én se tudok mondani, de nagyon meg kell nézni milyen MTK-s telefont veszel, mert sok típusban gyenge a gps és nagy a minőségi szórás is. Más SOC-al pedig nem nagyon látok jelenleg elérhető alternatívát ilyen követelményekkel. Esetleg valamelyik nagy márkából 100 ezer ft fölötti árral, de az se garancia semmire, esetleg a minőségi szórás kisebb. Viszont Ingress-hez már rendelheted is a power bankot...
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
panda cupon kódja van valakinek?
Esetleg Nyíregy környéken nem rendel valaki haier w718 t?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
-
dinin
tag
Tronsmart ts7-el Telenoros és T-mobilos simet használok. Tegnap megszüntettem a telenoros internet előfizetést. Már mindenhol átállítottam az alapértelmezett simet, netet T-mobilra, mégis ha energia widgeten keresztül kapcsolom be a netet, akkor a telenor az alapértelmezett.
Hogyan tudom végleg megváltoztatni anélkül, hogy deaktiválni kellene a simet? -
vegyszer
addikt
A legtöbb widget csak az elsődleges SIM dolgát tuja kapcsolni. Melyikben van a SIM, amiről beszélünk?
Fizikailag legyen az a SIM az egyes foglalatba, amin a netet használni akarod. (úgyis csak azon van 3G). Első boot után jön egy értesítő, arra ok, és csak a térerő színek cserélődnek fel
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Olyan dual SIM telefont keresek, ami
1. androidos
2. nem kínai, nincs kedvem velük kínlódni, főzögetni a marketért, stb...
3. a 2 kártya egyszerre aktív, nem kell váltogatni
4. max 60ezer.Nem kell a fasznövelés, hogy quadcore meg 600GB RAM, meg TV méretű kijelző, kb 4.3"-ig kellene, és legyen normálisan használható, stabil.
Samsung Galaxy Core-t néztem, meg pár Alcatelt. Ha esetleg van még ötletetek, szívesen meghallgatom.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz tolvaj! #50962 üzenetére
Szóval nincs olyan telefon értelmes áron, amelyikbe ha berakok 2 kártyát, akkor mindkettő tud hívást fogadni?
Igazából az a helyzet, hogy arra kell az egész, hogy külföldön tartózkodás alatt van egy külföldi kártya, amiről megy a net, meg van egy magyar kártya, amivel szeretnék hívást fogadni. Ezt kellene megoldani egy készülékkel.
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz picur220 #50958 üzenetére
Szia,
Tolvaj! ajánlotta típus: htc desire 600A lányomnak egy thl w100 van, gyári rommal, minideal rootolta 5$-ért (esetleges garizásnál kötözködhetnek a root miatt, de így nem. A PH-n egy esetben próbálták így elkerülni a gariztatást barátaink.). Gari pedig itthoni telo esetén sincs beázás, törést, olcsó arab samsung, olcsó román lg, stb. esetére). A buhera pedig 5 percig tartott, amíg kézzel (root explorer-rel) töröltem a kínaapp eltávolító cwm zip-ben megnevezett tyúklában appokat (pl. smsreg.apk). Azóta öröm és bodottá...
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz picur220 #50964 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy egy időben akarsz mindkét SIM-en beszélni? Ha nem, akkor a dual standby bőven elegendő...
Mert csak az a pár egyidejűleg bejövő / kimenő hívás miatt NEKEM nem érné meg a felár. De ezt neked kell tudni
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
alexw801
senior tag
-
vegyszer
addikt
válasz picur220 #50971 üzenetére
Ez a dual standby telókkal alap. Azaz mind jó. ;-)
Erre szerettelek volna rávezetni, hogy csak a nagyon sokat beszélők profitálnak SZERINTEM igazán a dual aktív telók tudásából...[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz kgymac #50973 üzenetére
Igazából egy olyan out-of-the-box telefon kellene, amit kézbe véve lehet normálisan használni, és nem mászik annyira az ember idegeire, hogy földhöz vágja másodpercenként 6*10^23-szor.
Nem nekem lesz, ha nekem lenne, elfőzögetnék vele, viszont akinek kell, az nem tud főzögetni, és ha nem jön be egy ROM, nem tud rá másikat tenni, én meg hiába tudok, ha ő 1000km-re van, nem tudok neki segíteni.
Szóval 4-4.3" körüli normálisan, gyorsan működő készülék kellene.
-
vegyszer
addikt
válasz picur220 #50974 üzenetére
Nekem a mostani Lenovo A630 olyan szinten bejött, az A820 - szal össze vetve, hogy egyszerűen nem tudok fogást találni rajta. Multilingual rommal jött, a hangyás boltból, 98% feletti magyarság fokkal, ami az A820 esetén pont nem volt jellemző. 95$ volt (+áfa ), ugyan 854x480 nem qhd, de nem nekem lesz, és a kettő egymás mellett nem üt el egymástól... És két dolog van benne kínai: bejövő hívás esetén az ismeretlen telefonszám előtt kínai szöveg szerepel, valamint a hívó helyét próbálja belőni. Szintén kínai karakterrel. És a Bluetooth fájl fogadási üzenet angol. Ezen kívül minden sallangtól mentes... (de a 2500mAh akku is komoly, ellenben kétmagos, és 512mb)
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz picur220 #50979 üzenetére
Antelife.com
Hát, lassan. Három rendelés volt, mert egyszer nem ment át net hiba miatt, majd vissza kértem az árát, újra rendeltem, de maguktól küldték vissza az árát, mert ugyanazt a rendelés számot kapta mindkét rendelés, egy héttel később újra megrendeltem, onnan volt a kínai hetes ünnepi phih, de előtte 2db tracking number jött és két teló jött egy árában! (az első rendelés után 6, a harmadik után 5 héttel) Majd egy hetet a vámosok bíbelődtek vele
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
válasz picur220 #50979 üzenetére
Ant=hangya.
A mennyi idő jelenleg nem releváns... Lehet két hét és lehet 2 hónap is. Néhány hét múlva remélhetőleg stabilizálódik a helyzet odaát.(#50978) vegyszer:
Mennyire jellemző hangyásékra, hogy a telefon specifikációjába írt nyelveket tartalmazza is a ROM?[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
vegyszer
addikt
válasz vadkörte #50981 üzenetére
Ez volt az első alkalom, hogy nálam kötött ki a teló egyből. Passz... De ez szép fordítási munka az A820 telefonom gyári állapotában mutatotthoz képest...
[ Szerkesztve ]
-
vizoRka
csendes tag
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni. a Hero H2000+ telómon betört a kijelző feletti üveg rész, és szeretném kicserélni. Esetleg nem tud valamelyikőtök egy oldalt, ahol nem horribilis áron lehet hozzájutni egy ilyen komplett kijelzőhöz? amiket találtam google segítségével, ott 60$ + szállítás volt a legolcsóbb, aliexpressen meg még drágább.
http://www.mobile-phones.cn/hero-h2000-touch-screen-digitizer-display-original-replacement-p-11350.html
itt találtam, de nem hiszem el hogy egy ilyen kijelző ennyibe kerülne. Ráadásul pont fele annyi, mint amennyibe a telefon került. (idén feburárban rendeltem mixeshop-ról akció keretében. 131 $ volt , abból 24 $ a DHL volt, szóval lehet matekozni... ) . Azért azzal tisztában vagyok, hogy a mostani telefonok legfontosabb alkatrésze a kijelző, de ennyire?Bárki aki tud segíteni, annak előre is nagyon szépen köszönöm.
További szép napot mindenkinek,
vizoRka -
tolvaj!
őstag
-
silver10
aktív tag
-
silver10
aktív tag
válasz doongoo #50790 üzenetére
Hali! Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Mert fontos figyelemfelkeltésnek bizonyult. Na azóta kikupálódtam egy kicsit belőle. Azért írom csupán le, hátha még valaki belefut ebbe. Ahhoz a funksönhöz, amit írtál "vezeték nélküli kijelző" egy Miracast vezeték nélküli kijelző adapter (vagy más néven dongle) kell nálam. Pld.: [link] Hiszen ez miracast funkció és az én tavaly vett SMART TV-m még ezt nem tartalmazza. Nincs Wi-Fi Certified tanusítványa, ez inkább az idén forgalomba kerülteknél van. De majd beszerzek egy dongle-t, mert ennél van a teljes tükörképernyőmód (6-12 E. Ft.). Addig is megoldottam a TV-s smart share-t DLNA-s szerverprogram, telefonra telepítésével. Jobbnál jobbak vannak . Eddig nagyon bejött nekem ez a teló csak egy dolog nem sikerült, pedig van rutinom belőle. Az MTK Droid toolsos dolog. A backup miatt. De ezt a kérdést inkább elküldöm privátba, mert nem akarok offolni vele. Ha lesz egyszer időd, kedved kérlek reagálj rá. Köszönettel.
-
kartalhu
tag
Sziasztok!
A dual sim hogy működik? Amelyik simre van mentve a szám azt használja hívásra? Vagy a mentésnél lehet megadni, hogy melyik kártyát használja? Esetleg van olyan androidos program ami megoldja ezt?
Előre is köszönöm a segítséget!!! -
csampei
senior tag
válasz kartalhu #50988 üzenetére
Vagy rákérdez,hogy melyikről hívjon,vagy az alapértelmezett SIM-et használja.Vagyis beállításfüggő a dolog,de lehetőségek vannak.
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz kartalhu #50990 üzenetére
Amiket írtam... hogy vagy rákérdez minden hívás előtt hogy melyik kártyáról hívjon,vagy be lehet alapértelmezettre állítani a kettő közül az egyiket,hogy mindig arról indítson hívást....
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
monti0222w
addikt
Sziaztok van egy olyan problémám a teloval, hogy naponta egyszer kiírja, hogy a sim nem észlelhető! Persze, lekapom a hátlapot megnézem, de semmi, a kérdés ez mi lehet, mi váltja ezt ki?
-
alexw801
senior tag
válasz kartalhu #50992 üzenetére
A hanghívásra használt SIM-re a beállítások almenüjében be lehet állítani, hogy hanghívássa és SMS-re ezt használja kizárólag. Többet ezt nem kell piszkálni.
Az internet elérés bekapcsolásakor mindig választani kell a feljövő ablakban, hogy melyik SIM fog felmászni a netre.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...