-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
A minideal-nél másnak sem jön fel a chat ablak, hogy ki elérhető ki nem? Szeretnék velük beszélni de így nem tudok.....
Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
v-man
őstag
Lehetséges az, hogy a kínai telóm (Star Q9000) jack dugó csatlakozója hosszabb, mint az általános standard?
Ma jött két fülhallgató (kínai telóhoz kínai klón füles ) és mindkettő ha teljesen benyomom, torzan szól, picit visszább véve tökéletes lenne a hang, de így meg a legkisebb mozgásra is elmozdul, azaz használhatatlan.
Egy Samsung készüléken kipróbálva mindkettő pontosan illeszkedik és még a mikrofon+távgomb is működik, ami nálam félig kihúzva se :S
Valaki tapasztalt már ilyet akár más típusú kínai telefonnál is, és van-e hozzá esetleg valami adapter vagy esélytelen ezt megoldani?[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
kano
nagyúr
Megjött már valakinek a Haier 718W??
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
kano
nagyúr
Az 1GHz a régi változat az 1,2-1,3 az új.
Áfa? Írtam pü-t.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
devast
addikt
válasz Thrawn #51701 üzenetére
A kernelbe nincs beleégetve az órajel, hanem kiolvassa a cpu-ból a típusát, és aszerint állítja be az órajelet. Láttam már kernel forráskód részletet, technikailag meg lehetne oldani, hogy a sima 6589-et is T-nek lássa. Feltételezem, hogy a GPU órajel is hasonlóképp működik. Csak ahhoz gondolom teljes forráskód kell, minden szirszarral együtt, ehhez azért annyira nem értek
ps: Kiszivárgott mt6582/6588/6592 full specifikáció. Csak én látom úgy, hogy a 6592 tök fölösleges a 6588 mellett ? 6588 viszont jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
üdv nem 2 simes kinai telo az igaz de ez a topik pörög a legjobban és itt van a legtöbb szaki azért is itt kérdem,lenne egy motorola atrix hd telom aminél nem tudom sehogy megoldani hogy a memoria kártyát is lehesen adat tárolásra használni föleg játékoknál lenne fontos,de semilyen app maneger vagy appsd2 programal se tudok át helyezni semmit mert mind ezt irja:::a készülék nem rendelkezik valodi elsödleges külső tárolóval vagy az elsödleges külső tároló csak emulálva van.
ilyenkor mi a tehendö?"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
janaman01
addikt
válasz losi73 #51713 üzenetére
én itt néznék körül...igazából én is használok egy scriptet ( galaxy ace i) amelyik a memóriakártyát használja , nyilván elötte csinálni kell egy ext2-3 as particiót a kártyára ( nálam 1 giga) , aztán ha rootolva van a teló akkor mehet a script cwm ből ( mount / systemmel...) és már meg is van a tárhelyed... tudni kel viszont, hogy azért egy C10 es kártya nem árt neki mert akkor csak laggolni fog az egész....mielött bármibe is belekezdesz..egy backup-ot csinálj a rendszeredről...mert mire én is kitapasztaltam, addig egy párszor elküldtem a telt
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
kano
nagyúr
Ennek az újnak kellene lennie.
Kezedben van már?
Várjuk a tesztet!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
losi73
senior tag
válasz janaman01 #51717 üzenetére
üdv egy c10 16gb van bent ext4 13gb megformázva látja is a telo csak nem használja,de filmet vagy zenét eltudok rola inditani, script lehet nekem is megoldaná csak azt honnan szedek
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
janaman01
addikt
válasz losi73 #51719 üzenetére
a fenti h.sz ban ott a link...a 16 gigából bőven elég egy giga ext3 , de mondom ezeket a scripteket csak rootolt telóra cwm ből tudod tolni...nézz a telódhoz root olási lehetőséget és nem utolsó sorban cwm et (ClockworkMod)...
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
v-man
őstag
válasz laslie92 #51705 üzenetére
úgy nagyon torz a hang, ha nincs teljesen benyomva, akkor szól sztereóban.
az lehetséges hogy nem a szabványos sorrendet használja a telóm? (hang, mikrofon és vezérlés gyűrűknél)XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
losi73
senior tag
válasz janaman01 #51720 üzenetére
üdv root cmw meg van fözött rom van a telon de nekem + 1gb semmire nen elég 1 jobb játék minimum 1.5 giga
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
válasz janaman01 #51726 üzenetére
ok köszönöm,hát szoktam romolgatni és eddig mindig simán meg is volt oldva a dolog,most azért nem értem itt miért nem megy
-
v-man
őstag
válasz laslie92 #51724 üzenetére
azzal igen, hibátlan. meg a hozzá adott gyári fülessel is (az mikrofonos is), illetve egy nokiához való utángyártott fülessel is tökéletes a hang, és a mikrofon is.
amikkel már biztosan nem megy: samsung, htc meg egy beats klón.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
GIJoe
addikt
Ez már a MTK6582, új olcsósított 4 magos MTK lenne?
-
RBJ
addikt
Alig várom, hogy megérkezzenek a kollégák haier w718 sai.
Pedig nem rendeltem mégis jobban izgulok mint ők.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
csabili74
aktív tag
Hali, valaki nem tud Verne/Vowney v5 höz kupon kódot?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Anulu79
addikt
Meg lett a "kicsike" (Lenovo A850) annyi olvasgatás és kérdezősködés után. Köszi a segítséget az illetékeseknek.
-
kano
nagyúr
Mondj róla valamit? Mindent!!!!!!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
cspisti
tag
Valaki letudná irni hogy az MTK Engineering progiba mi és menyire kell állítani hogy kicsit hangosabb legyen a headset hangja és mic-je ?!
Vagy mivel lehet hangosítani a hangszórokon még?
Thx -
tolvaj!
őstag
válasz cspisti #51746 üzenetére
MUT-> engineer mode( mtk)-> hardware testing/ audio-> headset mode-> sph/sph2 hangszóró hangereje; mic a mikrofon hangereje.
plusz hangerő növelés ezen kívül: poweramp beszerzése( rád bízom hogyan ) és ott a grafikus eq ban az erősítést feltolod nulláról ameddig kell.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
kano
nagyúr
-
Carline
őstag
A kis felbontású kijelző mellé elvileg MK6582M -t tesznek.
Árban nagyon ottvan ez a készülék, bár a Mali-400 nem egy GPU bajnok.
Nemrég majd ennyiért lehetett venni pl. Jiayu G2S-t MK6577 SoC 4" 512MB rammal.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest