- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djnice
veterán
Na lehet rendelni a Jiayu G3-mat, 38.000 Ft postával együtt, ha megállítják a vámon akkor + áfa: [link]
A legjobb vétel most. -
DJGABI
addikt
Ja, a ZTE-hez is oda volt írva? Nem láttam, nálam épp nem ment az oldal. Akkor lehet hogy már tud magyarul, amit fentebb írtam kb 1-2 hetes tapasztalatok külföldi oldalak alapján.
(#4756) djnice aztán ezeknek van is raktáron vajon?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
MotorBoy79
tag
Asszem nagy kiárusítások lesznek még gyorsan, mielőtt elözönli a piacot a G3 és a többi hasonló új cucc.
pl.:
Jiayu G2 Plus (1Giga ram, mtk6577) leárazva 148$-ra -
-
Rawulf
őstag
Jó lenne, ha olyan webshopokat linkelgetnétek csak be, ami mögött áll valamilyen személyes információtok is. Leírtam világosan, hogy mi az utolsó információm, amit kaptam a G3-ról, nem csupán linkelgetem.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
30k körül létezik értelmes most best/buy-nak mondható itthon is kapható dual simes teló? Vagy túl sokat kérek, túl kevés pénzért?
(Ez lesz amúgy az első okostelefonom, de kiszúrni nem akarok magammalKöszi a segítséget előre is!
-
nagyúr
Szerintem Alcatel918d.
Jó akku idő.
Jó 2-sim kezelés.De!
Átlagos képernyő érzékenység.
Nem lehet a két sim-hez külön csengőhangot rendelni.Van előnye és hátránya is.
De szerintem ár/értékben a 29k, amibe kerul, megéri.nekem epp van elado
C.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
RoBos
senior tag
MediaTek MT6588 Quad-core CPU’s Going in to production in October
Vagyis, limitált számban, de már most októberben elkezdik az új MT6588-as gyártását, vagyis elképzelhető, h még most idén akár már karácsony előtt lesznek hírek az új Mediatek 4 magos procijával szerelt dual sim-es telókról!
Akár még azt is meg merném kockáztatni, h még idén lesz Jiayu G4 specifikáció egy MT6588-as procival!
Mire eljutunk odáig, h mindenhol kapható lesz a G3, már a nyakunkon lesz a G4!
[ Szerkesztve ]
-
RoBos
senior tag
Igen, tudom, h 2013 első negyedéve a reális idő a 4 magosok megjelenésére, vagyis gyakorlatilag azt lehet mondani, h negyed év múlva már szinte úgy fogják az ember után dobni pl. a G3-at, h vki vigye már el, mert jönnek a 4 magosok!
A MediaTek-nek meg ugye "sietnie" kell, ha nagyot szeretne szelni abból a bizonyos tortából a többi 4 magos konkurencia mellett, hisz már most év vége felé igencsak sokféle 4 magos telót dobnak piacra!
-
-
RBJ
addikt
válasz MotorBoy79 #4768 üzenetére
lehet már kapni a jiayu 2g t? létezik, hogy 1 Gram os nem elírás?
vagy nehogy a postával csak a régit küldjék.Meg szerintem hülyék lennének egyből tolni a négymagot mivel minden gyártónak az a jó ha egy terméket minél hosszabb ideig tud futtatni.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Sir Csimbók
tag
Itt azt írják, hogy a raktárról történő értékesítés időpontja bizonytalan. Eredetileg nekem is a G3 volt a kiszemelt, de a sok bizonytalanság (kijelző, szállítás) miatt esett a döntés a zp300+-ra. Bár az árkülönbség nem elhanyagolható, de úgy gondolom a Zopo-nál biztos lehetek, hogy a teló egyéb alkatrészei és szenzorai is megütik az általam elvárt szintet.
-
gg72
veterán
Most kérdeztem rá:
the A789 and v970 has not Hungarian languagesMondjuk én az angollal is elvagyok, de ettől függetlenül lehet ezeket a kínai telókat használni itthon? Mert néhány oldalon a következőket is látom, máshol meg nem (ill. felárért):
Unlocked and Rooted
Android Market(Google Play Store) -
nagyúr
Az akkuidő nagyon sokban függ a használattól.
Kevés telefonálás, kicsi játék, kevés wifi --> 2-3 nap (volt 6 is, de akkor napi 10 perc telefon összesen...)GPS és ilyesmik pedig hamar elküldik aludni az akkut. Volt, hogy 1 nap alatt elfáradt
Ha még 10k-t rádobsz, akkor sem kapsz arányait tekintve jobb készüléket.
(pl. galaxy Y duos, ennek a képernyő érzékenysége nagyon jó, de maga a kijelző messze alulmarad a 918d-hez képest.)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
xtevo
őstag
válasz cappa72 #4782 üzenetére
A 2-3 nap nem is rossz... Én főleg telefonálásra használnám és ritkábban wifi, akkor a 4-5 nap reálisnak is tűnik. Csak szegényke olyan csúnya...
Ezek az alcatel-ek anyagminőségre jobbak, mint voltak az elődjeik?Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor low-end árkategóriában ez az alcatel jó vétel! Árban és minőségben hol van ugrás, ami már egy fokkal jobb?
-
nagyúr
Szerintem igen.
Én meglepődtem, nem nagyon bíztam az Alcatelben.
Régebben hát hogy is mondjam... volt one-touch-easy telefonom (1998 környékén), húdeutáltam!
Ezt meg nem.Hát a minőségi és ugrás az valahol 50 körül van.
Meg hát a dilemma: Kínából, vagy Magyarországról vegyen az ember...
Kínából olcsóbb egy jobb készülék. (~40-50kHUF-ból megúszható)
Itthon egy tűrhető, mint pl. az Alcatel 993D kb. 50-ből kihozható, de még nagyon friss, nincs sok tapasztalat róla, csak annyi, hogy nem túl erős (de nem is gyenge). A nagyobb tesója a 997D az meg az MTK6577-re épül, és egész gyors.A más nevesebb gyártók nem akarnak nagyon pörögni a 2 sim-es piacon, szerintem az Alcatel ezt a lapot vette, és most rááll erre (?)
Volt itt a fórumon pár hozzászólással előbb 4 készülék is, amit javasoltak.Cappa.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
slaci007
senior tag
Itt azt írták nekem és a képen is látszik,hogy van magyar nyelv.Szerintem nem vágják a sárgák mindenhol,hogy a hungarian és a magyar ugyanaz.[link]
Etotalk drágább,de külön kell kiválasztani,hogy mit szeretnél a telefonhoz+25$ a szállítás.[ Szerkesztve ]
Tungsram 1896-2022
-
gg72
veterán
válasz slaci007 #4791 üzenetére
Igen, a Tmallbox olcsóbb, de pl. a Lenovo A789 leírásában is csak ezek a nyelvek szerepelnek:
English, Arabic, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch,
Espanol, French,Italiano, Nederlands, Portuguese, Vietmanese,
Turkish, Russian, Thai, Simplified/ Traditional Chinesebeers: OK, kösz! A kérdés továbbra is már csak az, hogy ZTE, vagy Lenovo.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
A ZTE szerintem komolyabbnak tűnik (+ vaku, több ram, jobb kijelző - előlapi kam, kissebb akku), valaki itt a fórumon rendelt már, az ő tapasztalatait még megvárom... etotalk-nál 100% a magyar nyelv, de drágább is. Az XDA-n egyik fejlesztőnek sikerült pár nyelvet bele tenni, talán ha szépen beszélünk vele magyart is tudna varázsolni: [link] Meg amúgy a hivatalos support se rossz, jött vagy 3-4 update hozzá, nagyon reménykedek JB-ben...
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Dual telóhoz keresnék sms küldő, ill. tárcsázó progit, mert a gyári gyakran leáll... :-(
A teló Lenovo A750, Handcentet próbáltam, de az ugye nem tud 2 simet kezelni üzenetküldés szempontjából, a GoSMS pedig valamiért nem küldi el az üzeneteket...
Tárcsázó pedig néha elfelejti a számokat, és üres telefonkönyv jelenik meg, ilyenkor mindig újra kell indítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest