- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz siryeti #4202 üzenetére
Több száz oldalon beszélgettünk már erről, jelenleg mindenki aki meg akarja venni vár rá. Már egy ideje tologatják a megjelenés dátumát, remélem szeptember második felében már tényleg rendelhető lesz.
@ztibor: kínában még mindig 900 yuan van kiírva hivatalos árnak, ami kb $141-nak felel meg. Hogy a kereskedő mennyit rak rá, azt egyéne válogatja. Ha nagyon hiány lesz belőle, én sem lepődnék meg a $230-$250-os áron. Egyéb esetben irreálisan magas.
[ Szerkesztve ]
-
siryeti
tag
Értem, akkor várakozó álláspont, de reményteli készüléknek tűnik nagyon!!
Érdemes előrendelni? Gondolom már most ki kéne fizetni és ha elkezdik szállítani akkor majd csak jön jobb esetben egy hónap múlva.
Érdemes rögtön a megjelenéskor venni, vagy itt a gyerekbetegségek csak szoftverileg jelentkezhetnek? -
devast
addikt
válasz siryeti #4205 üzenetére
Előrendeléssel csak azt éred el, hogy előbb elkezd ketyegni a paypal 45 napos védelme...
Ez a készülék már biztos agyon van tesztelve... amennyit késtek vele biztos volt idejük rá. Ha nem is, max szoftveres javítások lesznek, hardvert csak nagyon nagy hiba esetén szoktak gyártás közben változtatni (néha még akkor sem), és olyan hiba ebben remélem nem lesz.
Tömören: várni míg megjelenik, megrendelni, örülni[ Szerkesztve ]
-
siryeti
tag
Nagyon cool feketében is!
-
fila
senior tag
Valaki lefordíthatná mikor adják ki
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
ouzohuto
senior tag
Szerintem okosabb lenne majd egy nagyobb csomagban rendelni, vagy ez hülyeség?Mármint többen egyszerre és akkor olcsóbb talán, nemtudom
XiaomI RedmI Note|||
-
devast
addikt
válasz chinaminman #4216 üzenetére
Mi bukna meg ? Hogy kerül ide a vám ?
-
siryeti
tag
Bár a 10 darab feletti 163 dollár elég csábító.
-
siryeti
tag
válasz chinaminman #4221 üzenetére
Persze, nemrég vámoltattam 27kg-os csomagot kínából ahol volt némi vita a vámértéken.
-
siryeti
tag
válasz chinaminman #4223 üzenetére
Semmi gond, bár lehetne dumálni pl pandawillel, hátha van valami okosság., csak itthoni szervezés ilyesmi bonyolult
[ Szerkesztve ]
-
745364
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van már tapasztalata az etotalk.com -tól rendelhetö készülékekkel ? -
DeX|
tag
Sziasztok!
Kétsimes megoldás vásárlása elött állok és a segitségeteket kérném hogy mire lenne érdemes beruházni.
Amit megnéztem az eddig a samsungnak az y és ace duos illetve a myaudio phone series 5.Várom az 5leteket.
Gigabyte GA-P35C-DS3R|Core 2Duo e2180@3.00Ghz|2x4Gb DDR3 1333|Ati Radeon HD4850 1GB|Samsung Galaxy S5 ~ 4.4
-
Sz.Tamás
csendes tag
Sziasztok!
Végre sikerült eladnom az 5230-ast, így megnyílt az út a rendelés előtt. Nagyon nézegettem a ZP300+ -t, de az ára miatt inkább a THL W3+ felé húzódok. A pandawill megbízható ilyen téren? Rootolt a telefon, amit küldenek? A paypal működik náluk? Kell valamire figyelnem rendeléskor (trükk...)?
-
Novicsok
tag
iGO-t feltettem ZP100-ra, elindult.
Honnan lehet Hong Kong és Dél-Kína térképet leszedni? (iGO 8.3, 8.4) -
fi:zi'k
nagyúr
Én már csináltam itt PH-n jó pár csoportos rendelést, így ha kell tudok segíteni, bár nem nagy ördöngösség.
Arra azonban számítsatok, hogy ekkora tételnél kb 0 az esélye, hogy vám és áfa nélkül megússzátok.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
devast
addikt
válasz siryeti #4247 üzenetére
Max 7-10% -ot engednek az árból ha 20at veszel... az áfa meg 27% és akkor a vámról még nem is beszéltünk, plusz ezzel foglalkozni kell mikor megjön. Szerintem nem éri meg. EU-n belülről érdemes ilyennel foglalkozni.
ps: külön címekre postázásnál szerintem húznák a szájukat. Részben azért adják olcsóbbal ha 20at veszel, mert nem kell 20x csomagolni...[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz siryeti #4247 üzenetére
Akkor csak jól olvastam korábban, hogy külön akarjátok postáztatni csak megzavarta a #4238 hsz.
De így mi értelme van egybe rendelni, mármint egy embernek? Mindenki rendelne magának külön, a bolttal megbeszélitek, hogy a megjegyzésben megadtok vmi szöveget, vagy adnak nektek egy kupon kódot és kész.Természetesen egyenként jóval kisebb az esélye, hogy vámolásnál fenn akadjon.
(#4248) devast
Pont a vám a legkisebb tétel. Legalábbis eddig eletronikai cuccok terén még nem láttam 5-6%-nál nagyobbat Kínára vonatkozóan.(#4247) siryeti
Az meg lemaradt, hogy 5 percen belül használd a szerkesztést, ahogy én most.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
siryeti
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Android játékok topikja
- Ingyenes parkolást!!!!
- Meditáció
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest