- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz siryeti #4251 üzenetére
És én ezzel mit csináljak?
(#4252) ztibor
Egész pontosan: ((áruérték*vám)+szkg)*áfa
Természetesen a vám lehet 0% és a szkg is lehet 0 peták.(#4251) siryeti
Várd meg neked mit válaszolnak, aztán ha kell szívesen segítek.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Stanley-B.
őstag
Általános vélemény, hogy a kínaiak minimálisat keresnek egy telón.
Na most akkor ha ez igaz:10 - 25 $162.43
26 - 75 $158.24
76 - 150 $153.97
151 - 500 $149.79
501 - 1001 $146.94Kb 10%-át simán elengedik, tehát ennél többet keresnek.
Mondjuk jobban belegondolva, lehet, hogy mégse, mert nem vesznek ennyit készletre, de ha kapnának ekkora rendelést megvennék és akkor nekik is olcsóbb lenne a gyártótól. -
siryeti
tag
válasz fi:zi'k #4256 üzenetére
Csak írtam hogy érdemes foglalkozni vele.
A kuponos megoldásnál hogy van az hogy mondjuk megegyezünk velük hogy viszünk 20 darabot, fixáljuk és végül a kuponnal vesznek vagy 100db-ot?
Akkor a 20db után is marad az ár, vagy azok jobban járnak, vagy hogy oldják ezt meg?Oké szívesen veszek minden segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
válasz Stanley-B. #4257 üzenetére
Nekem az tetszik hogy egy jelenleg még nem forgalmazott telefont akartok lealkudni.
Még igazán ára sincs, amit egy presellnél írnak továbbra se venném készpénznek :-)
-
devast
addikt
válasz Stanley-B. #4257 üzenetére
Ha most a G3-ról beszélünk, annak az ára a gyárból $141. Számold ki mennyit keresnek vele
b, Még mindig nem tudom, hogy az 1 db-ra vonatkozó $188 vagy mennyi tartalmaz-e ingyenes szállítást.[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz siryeti #4261 üzenetére
Akkor az azért drága. A mennyiségi ár nem tartalmaz szállítást. Ha 20at is veszel belőle, és külön kéred mindegyiket légipostával, max 5-10 dollár kedvezményt versz ki belőlük darabján. (inkább 5öt)
Az, hogy a site-ra az van írva ingyenes a szállítás, az nem azt jelenti, hogy nekik is ingyen szállít a china post -
-
ztibor
senior tag
válasz Stanley-B. #4266 üzenetére
Jó neked, sajnos nekem nincs :-)
Így én megvárom amíg lesz ár, forgalmazni fogják, aztán majd meglátjuk :-) -
-
Rick4
félisten
válasz fi:zi'k #4269 üzenetére
Na akkor kezdjük elölről. Erre válaszoltál:
(#4248) devast
Pont a vám a legkisebb tétel. Legalábbis eddig eletronikai cuccok terén még nem láttam 5-6%-nál nagyobbat Kínára vonatkozóan.Miközben az ember nem vámról, hanem vámolásról beszél. Ha annyira képben vagy, akkor csak a két fogalmat nem tudod megkülönböztetni? Mert ezt már leírtam egyszer, de úgy látszik, akkor se érezted mi a téma.
Ráadásul nem tudom, mikor rendeltél utoljára, egyrészt 2010 eleje óta az Orczy téri postakicserélőbe új vámosok kerültek, lassult a folyamat, mindent bontogattak ami olyannak tűnt, de mióta kiköltöztek Ferihegyre, és legfőképp az elmúlt pár hónap óta szó szerint mindent kibontanak. Ráadásul most elsejétől már a magánszemélytől magánszemélynek küldött csomagokra is érvényes a 22EUR/45EUR érték, szóval nem tudom kinek mit érdemes intézni, max egyszerre jó fizetni, de sokfelé küldeni értelmesebb megoldás. Persze annak, aki nem tud jobbat.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
devast
addikt
Tudom, hogy általában a vám a legkisebb tétel (ha egyáltalán vámköteles az adott áru). És? Azt írtam, hogy 27% áfa, és a vámot bele se számoltam. Ebbe mi nem érthető ? Nem azt írtam, hogy 27% áfa, és a 49% vámot még bele se számoltam....
Poszt többi részére nem reagálnék.[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Te miről beszélsz?
Devast azt írta, hogy "az áfa meg 27% és akkor a vámról még nem is beszéltünk". Itt hol látsz te vámolást? Ne nézzél már hülyének, ha kérhetem.
Erre reagáltam, hogy "Pont a vám a legkisebb tétel. Legalábbis eddig eletronikai cuccok terén még nem láttam 5-6%-nál nagyobbat Kínára vonatkozóan."
Az én értelmezésemben teljesen megállja a helyét a mondat. Ő a vámról beszélt, én meg a vámra reagáltam.A végét meg pláne nem értem, hogy miért nekem írod.
Ha csak kötekedni akarsz, akkor keress mást, mert nem vagyok rá vevő.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fecg21
aktív tag
válasz ouzohuto #4244 üzenetére
Értem én, de ha ide kiírod-itt elveszik/elveszhet a sok hsz. között, főleg ha kifogok 1-2 húzósabb maszekolós napot, akkor időm sincs ide feljönni, és legalább 500hsz.-t kellene végiglapozni mire megtalálnám a kiírást. Egy a lényeg, a privát üzenetet hamarabb észre veszem.
-
berigazek
őstag
Tegnap írtam a viszonteladónak,hogy a telefonom küldése előtt érdeklődje meg a gyártótól,hogy magyar nyelvet tesznek-e bele a készülékembe.Már vásárlás után elküldte volna rögtön,de mondtam,hogy ROOT-olják nekem és töröljenek ki minden kínai fölöslegeset.
Erre nagyon kiváncsi leszek,hogy mit válaszol majd.(Csak ,,ott" még vasárnap van :-) ),,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
lor
tag
http://www.gizchina.com/2012/09/02/jiayu-g3-unboxing-photos-and-specification-confirmation/
pityputy
-
Rick4
félisten
válasz fi:zi'k #4272 üzenetére
A végét meg egészen konkrétan ezért írtam neked, mert ilyen hülyeségeket terjesztesz:
Természetesen egyenként jóval kisebb az esélye, hogy vámolásnál fenn akadjon.
Pont ezért írtam, nem tudom mikor rendeltél bármit is, ami drágább volt 22EUR-nál.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lor
tag
mas forumon ilyenkor szoktam beirni a vilag minden tajan megenyhulest hozo karakterkodot.
pinaha gyorsan kiadjak a g3-at a vegen a meg fel sem adott w3-amat eladom es veszek egy olyat.
a mult heten megkerdeztem justin baratomat, hogy mi a pek van a telefonnal.
azt mondta kedves baratom kedden adjuk fel.pityputy
-
szpali
addikt
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
berigazek
őstag
Tegnap reggel vettem meg a telcsit és most adták postára,már elérhető is a Fuvarlevélszámom.Ez gyors volt és remélem hamar megérkezik :-)
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Rick4
félisten
válasz fi:zi'k #4279 üzenetére
Nem akarod érteni mi a különbség a jóval kisebb esély és a pont ugyanolyan esély között?
Mivel mindenki fizet, pont ugyanúgy mintha egyszerre jönne, az esély ugyanannyi. te meg szimplán csak megpróbálsz mellébeszélni.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
GZoli7
senior tag
Csak az érdekesség kedvéért leírom: felhívtam a vámosokat és egy ügyintézőtől megkérdeztem, hogy mennyi a vám, stb.
Azt mondták, hogy 22 euroig semmi.
22 és 150 euro között 27% áfa.
150 euro fölött 27% áfa + vám.
Azt mondták ezen kívül, hogy mobiltelefonokra, "csak" áfa van.
Gondolom nehéz meghatározni, hogy belefér-e a 150 euroba. -
Rick4
félisten
Ez abban az esetben történhet meg, ha a mobiltelefon egy vámtarifaszámon fut bármilyen másik számítástechnikai eszközzel, ott ugyanis tényleg nincsen vám. Vagyis van, de 0%-os.
-
Jazz
veterán
válasz berigazek #4287 üzenetére
Egy ilyen viszonylag nagy neves oldalon mi lehet ami "bűzlik", szerinted?? Elképzelhetetlen hogy egy valakit leakarnának húzni....és nem is tudnák. Track szám nélkül nem tudják bizonyítani hogy elküldték, akkor pedig a PayPal visszautalja a teljes összeget....
Remélem igazad van, és már rég úton van, csak nem írtak track számot.Ez a contact-juk, de nem tudok kapcsolatba lépni a live opciókkal. Skype-juk offline, a yahoo-s meg nem értem hogy működik...
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
celeron
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=OWPcm5TQUYc
Sziasztok! Aki guru a témában, és van tapasztalata kínai okostelefonokkal kapcsolatban, annak a segitségét kérném, hogy mennyire megbízhatóak ezek a telefonok, illetve valóban azt tudják-e amit mutatnak. Linkeltem egyet ami felkeltette az érdeklődésem. Előre is köszönöm
-
Jazz
veterán
válasz berigazek #4287 üzenetére
Ezt a ttmalls írta valamelyik vásárló üzenetére:
"2)If you choose free shipping ,we use Hong Kong Post.Tracking No.will be known at the day after delivery. 3)Yes,my friend.we have shipping insurance.it is free for our clients."Szóval kell hogy legyen. Ezek szerint 10 nap alatt nem sikerült elküldeniük!
free your mind
-
lexjani
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy 2 sim kártyás androidos okostelefonra!í
Kinéztem magamnak egy zopo zp100-ast!
Megéri e ezt megvenni?
A saját oldalukról érdemes e megvenni?
http://www.zopomobileshop.com/en/11-zopo-zp100-mtk6575-android-dualsim-smartphone.html -
Jazz
veterán
and you have any specific requirements on the customs
金国: we will say 50usd and claim cell phone on the customs file ?
Chat-eltem velük.free your mind
-
kocka201
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest