- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
VINIKOR #13762 üzenetére
ezt most nem értem.
mmit szeretnél pontosan???
a gyári beépített csengőhangokat szerkeszteni?
a root explorerrel a rendszerben lévő hangokat csak akkor éred el ha rootolt is a telód.
sokkal egyszerűbb megoldás szerintem ha beírod a google pl, hogy samsung galaxy s gyári csengőhangok letöltése vagy valami hasonló. gondolom találsz rá majd jópár linket. letöltöd megszerkeszted, felrakod a telóra és azt választod ki.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #13756 üzenetére
van amiből nincsen csak free verzió. pl az angry birdsnél is megy a reklám.
Sh@dowMAN007: kapcsold ki a netet addig, akkor nem jelenik meg a reklám sem.
szerk: ja, hogy közben böngésznél
akkor sajna csak az van amit te linkeltél, de ahhoz tényleg root kell
-
sssz
őstag
válasz
Debilon #13506 üzenetére
ott ahol a hálózatok vanna lennie kell oyannak is, hogy roaming engedélyezése vagy valami ilyesmi. na ott tiltsd le a roamingot és akkor magyarországon kívül nem fog felmászni semmire.
így kell csinálni elvileg a telód user manual-ja szerint:
How do I activate or deactivate data roaming?
1. Press the Menu key.
2. Tap Settings.
3. Tap Wireless & networks.
4. Scroll down to and tap Mobile networks.
5. Tap Data roaming. -
sssz
őstag
válasz
postajoska #13495 üzenetére
igen, az accounthoz kapcsolódik. a lényeg hogy sose uninstalláld mert akkor annyi.
-
sssz
őstag
válasz
V.Stryker #13484 üzenetére
mentsd le magadnak a PC-re azt a go EX ténmát vagy bármelyik témát ami tetszik, nyitsd meg winzippel vagy total commanderrel. másolt ki belőle az ikon fájlokat amik tetszenek, rakd be őket a telón egy mappába, aztán bökjél hosszan a telón amelyik ikont meg akaod változtatni, válaszd ki hogy gallery vagy nemtom mi van nálad és ott azt az ikont amit szeretnél a helyére.
-
sssz
őstag
válasz
flushman88 #13475 üzenetére
menj rá a telefonodban a frissitések keresésére és majd megmondja a teló, hogy van-e.
-
-
sssz
őstag
válasz
Polllen #13085 üzenetére
de ha mobilinternet off, akkor nem megy a facebookolás sem.
azt írta fenn, hogy az kell neki.
ezért szerintem az apndroid widgetje + az automatikus szinkronizálás kikapcsolása az optimális.
alapból ki van kapcsolva minden, de ha facebookot akar használni akkor csak a főképernyőre kihelyezett widgetre nyom és máris megy a net arra az időre amig kell.
-
sssz
őstag
ha arra gondolsz, hogy letöltöget magától a telefon illetve felmászik a netre, akkor egyszerűen kapcsold ki a háttérben való szinkronizálást (valahol a google fiók menüpontjában van). ha drasztikusabb akarsz lenni, akkor egyszerűen töröld ki az internetbeállításoknál az APN beállítást (azaz a netbeállítási részt, amit a szolgáltatók automatikusan beraknak a telefonba).
vagy vannak programok pl apndroid, amivel mint egy kapcsolóval ki és be lehet kapcsolni a netet.de ha arra gondolsz, hogy az asszony túl sokat telefonál és elbeszélte a pénzt, akkor a szolgáltatónál korlátozd le a kimenő hívásokat
-
sssz
őstag
válasz
volvoguy #12846 üzenetére
hát ez nem egészen igaz, marad szemét, mind telepítéskor mind uninstallkor, maradhat az sd-n, maradhat az internalba is.
az viszont igaz, hogy ahhoz hogy újra fel tudd telepíteni törlés után, nem kell "takarítanod".
viszont érdemes mindentől függetlenül néha takarítanod, mert rengeteg helyed szabadulhat fel így.ajánlom pl a 1 click clean-t.
-
sssz
őstag
válasz
RootRulez #12815 üzenetére
alkalmazások kezelésébe bemész a beállításokban, kikeresed azt az appot amivel jelenleg használod és ott törlöd alul hogy az az alapértelmezett, aztán mikor pl megnyitsz egy új képet akkor megint megkérdezi hogy melyikkel akarod megnyitni és akkor választhatsz másikat újra.
-
sssz
őstag
senki nem néz hülyének.
csak egyszerűen nem tudhat ilyet egy mobil kamerája. vak sötétséget látnál vagy valóban max a holdat.valószínű hogy az adott app egyszerűen bekapcsolja a teló kameráját és szimulálja hogy azt amit mutat a kamerán keresztül látod. azt, meg hogy pontosan mit kell mutatnia a gps pozicióból tudja.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #12261 üzenetére
gondolom csak annyi hogy nincsen benne reklám.
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #12252 üzenetére
On higher end devices (a8/neon based) one can record movies as well.
Audio support for movies/screencasts is under development.gondolom itt a grafikus chipre vagy a 3d gyorsítóra vagy valami ilyesmire gondolnak. jobb telefonokba vannak általában ezekből komolyabbak.
-
sssz
őstag
ó, köszönöm, nem láttam
de örülök, hogy mindig, minden topicban van valaki aki figyelmezteti az embert ha egy apró dolgot nem vesz észre
az már egy más kérdés, hogy pl az én esetemben, aki legálisan kapta a spica mellé az igo-t, és tudtommal sehol semmilyen papíron nem kötötték ki hogy csak a spica-val használhatom, feltehetem-e egy másik telómra, miután megváltam a spica-tól?
-
sssz
őstag
válasz
YSOFIP #12219 üzenetére
akkor ott kellene lennie a menüben, az app draweben.
nézd meg még a beállítások, alkalmazások kezelésében, az all-t kiválasztva hogy ottt ott van-e.
ha ott sincs, akkor csak megpróbálta feltelepíteni és beállítani de valamiért megszakadt mégis a végén.
ja még egy helyen meg tudod nézni. a home gombot hosszan nyomod akkor előjönnek a nemrég használt programok.
-
sssz
őstag
válasz
YSOFIP #12213 üzenetére
mit telepítettél és hogyan? marketről töltöttél le vagy filekezelővel telepítettél valamit?
a marketről letöltések nem úgy mennek hogy letölt egy filet és neked rá kell kattintanod és telepítened.
a market elvégzi ezt a telepítést helyetted és megjelenik az app ikonja a menüben. -
sssz
őstag
válasz
Viktor89 #12141 üzenetére
a kettő együtt szerintem nem megy
az ikonok átrendezése megoldott a GOlauncher EX-ben, viszont ott az app drawerben van alul felül fülek amik sok helyet vesznek el.
az adw EX-ben nincsen semmi az app drawerben se felül se alul viszont nem rendezhetők az ikonok
de az lehetséges hogy az app draweren belül különböző katalógusokat hozol létre és ott tárolod külön külön az appokat
-
sssz
őstag
válasz
Balázs1621 #12132 üzenetére
android assisstant
van benne egy rész a toolsban ahol kimutatható hogy egyes appok hány %-ban használják az akksit.
-
sssz
őstag
válasz
Dark Archon #12123 üzenetére
miért? én nem ezt írtam?
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
hát ebből van aztán ezerféle
ha nem akarsz egy kicsit pontosítani (pl kinézet) akkor javaslom keress rá erre a marketen: calendar widget. rengeteg ki fog jönni. itt sok használják a jorte-et, a simple calendart, smooth calendart, agenda widget, glass widget, stb.
Szóval rengeteg van de neked kell eldöntened melyik tetszik. -
sssz
őstag
válasz
dokee78 #11923 üzenetére
nagyon nem érdemes belekavarni az android memóriakezelésébe, mert sose tudhatod mi mivel függ össze.
amugy nagy valószínűséggel ezeknek a programoknak a kilövésére elég egy sima task killer.
de én nem foglalkoznék vele.
a rendszer úgyis bezárja majd ha kevésnek érzékeli a memóriát. -
sssz
őstag
tippem szerint ez az első androidos telód
menj be pl az smsekhez, új üzenet és bökj hosszan a szövegfeviteli mezőre. utána input method és válaszd ki az anysoft keyboardot. a többi billentyűzetet meg gondolom nem gyári. ha nem gyári akkor tudod törölni az alkalmazások kezelésénél. ha gyári akkor marad. hacsak nem rootolod a telót és törlöd úgy.
-
sssz
őstag
válasz
basaja #11854 üzenetére
milyen programra raktál frissítést? csak gyári, beépített programok esetén van uninstall update. mivel azokat nem lehet teljesen eltávolítani.
ha valami olyasmire raktál fel frissítést amit a marketről töltöttél le, akkor ott csak uninstall lehet és akkor eltávolítja az egészet. ha az előző verziót akarod megtalálni (mármint a frissítésed előttit) akkor nézz szét a neten (google a barátod)
-
sssz
őstag
válasz
sunahunter #11829 üzenetére
az eredeti akksi kikelzö helyère csak rootolàs utàn,custom rommal tusz akkukijelzöt módositani. gyàri rom esetèn vagy igy vagy battery widgetkènt lehet szàzalékos kijelzést kirakni.
-
sssz
őstag
válasz
kaller1 #11813 üzenetére
milyen telód van?általában az androidoknál ki lehet rakni mappát. abba meg be tudsz pakolni amit akarsz. ha pedig pl adw ex vagy go ex launchert használsz akkor olyanra állítod be a homescreenen a mappaikont amilyenre akarod.
De ha ez nem működik nálad akkor a simi folder appot ajánlom a marketről. ingyenes és szerintem elég jó.
-
sssz
őstag
válasz
customrobi #11691 üzenetére
mit ír ki? mármint mikor próbálod eltávolítani.
-
sssz
őstag
válasz
customrobi #11689 üzenetére
nekem is volt fenn, de gond nélkül töröltem. alkalmazások kezelésében uninstall?
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #11510 üzenetére
mármint a simple calendar???
ne mondjátok már! nekem az van a telón és magyar nyelvű teljesen.
csak át kell állítani magyarra.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #11506 üzenetére
sehogy, max ha magában a laucher pro app-ba belenyúlva ki tudod cserélni az ikont talán.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
Typhoon47 #11476 üzenetére
na akkor először is törölj ki minden kontaktot és kezd újra így:
1,.miután kitöröltél mindent nyomsz egy gmail szinkronizációt a névjegyekhez
2. utána valahol a kontaktoknál vagy ha a kontaktotnál nyomsz egy menü gombot lesz olyan hogy view vagy magát a gmail accountodat mutatja és azon belül lesz egy lista, ahol fel lesz sorolva pl hogy kedvencek vagy gmail kontaktok vagy mittudomán mi mert minden telefonnál eltérő (nemtom milyen telód van). spicán pl az account alatt volt hogy kedvencek, család, stv ilyenek amiket ki kelltt pipálni hogy mutassa a kontaktokban őket. HTC Desire-en meg úgy van hogy gmail kontaktok, facebook kontaktok, phone, stb.Na remélem érthető volt
Ha nem akkor írd eg milyen telód van és akko megpróbálom érthetőbben leírni.
De amugy szinte biztosra veszem hogy a használati utasításában a telónak írnak erről valamit
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest