Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 123xyz

    tag

    Hello, egy kis segítséget szeretnék kérni.

    Olyan task / app killer programot keresnék, amely nem csak az általa futónak vélt alkalmazásokat képes leállítani, hanem az összes létező program / szolgáltatás közül én manuálisan csinálhatnék egy listát, hogy mit állítson le. Arra gondolok, hogy most az alkalmazásokat kilistázva (beállítások -> alkalmazások menüből) is úgy megy a dolog, hogy a "futó" résznél van néhány, ezen belül a "tárolt"-ban továbbiak is, az összesnél viszont olyanokra is rá lehet nyomni a leállítást, ami az előző kettő részben nem szerepelt, tehát valahogy mégis futnak (pl galéria, térkép, google play, stb meg még különböző szolgáltatások, amik nem mindig kellenek)...
    Tehát olyan alkalmazás kéne, amivel ezeket is le tudnám lőni, lehetőleg egy listával, mert jelenleg egyesével mindent leállítani elég macerás. Advanced Task Killert próbáltam már, de csak a néhány futó közül enged kiválasztani, meg még valami másikat próbáltam, de ott sem tudok szabadon választani, aztán az nem is működött, mert hiába csinálta meg a leállítást, a programok mentek továbbra is.

    Szóval hálás lennék, ha valaki tudna ajánlani valami tényleg működő és a fentebb írtaknak megfelelő programot (remélem nem túl nagyok az elvárásaim :DDD )
    És bocsánat, h sokat írtam, vagy h kicsit talán szájbarágós lett, csak igyekeztem rendesen leírni a problémám. Ja és ICS-re kellene (Sony Tipo).

Új hozzászólás Aktív témák