Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flind

    senior tag

    válasz #79335424 #69755 üzenetére

    Nem tudom hogy van megoldva ez a dolog, csak a saját tapasztalataimból indulok ki. Nekem alapból játsza a flasht, de biztos van valamilyen külső app, amit magától telepít és elrejt. Frissítéses ablakot ugyanis nekem is dobott már fel, és bár elvileg nem volt új Flash verzió, az OK-ra nyomva állapotsávon látszódott hogy 2-3mp alatt letöltött valamit, de más jele nem volt, nem dobott be semmilyen oldalra hogy keresgéljek, és nem kellett telepíteni, simán böngészhettem tovább.
    Egyébként elhiszem hogy se Dolphinon, de Firefoxon nem macerás a dolog, csak mindig úgy állítják be, hogy a delfin az egyetlen ami KK-n tudja, pedig ott van a róka és a mókus is, méghozzá utóbbi egyszerűbben.
    Persze egyáltalán nem ez az oka hogy miért ezt használom, hanem főleg hogy egyrészt chaceli az előzményeket (az Opera is, de ott legtöbbször nem működik normálisan), így gyorsaságban nem lehet vele versenyezni, másrészt rengeteg olyan kényelmi funkciót ad, amit sehol máshol nem találok, és annyira megszoktam már ezeket, hogy nélkülük macerás a böngészés. (Ilyen például a text editor, ameddig nem ismeri valaki, észre se veszi hogy pl. PH-n teljes nézetben hsz írásnál ugrál a kép, mert nem fér ki a szöveg, nehéz beleszerkeszteni, kicsik a betűk, összeugranak a szavak, lassabban reagál a bevitelre a gép. Vagy az image viewer, ami automatikusan a képernyőhöz igazítja a képeket, jobb minőségűek és sokkal gyosabban, jobban nagyíthatóak lesznek, közvetlen opciókkal. Ez mindenhol hasznos, de főleg FB-n, ahol alapból le vannak vágva a képek, ezzel pedig új link megnyitása nélkül megnézhetem a teljeset, és végig is pörgethetem akár az összeset az adott oldalon, pont úgy, mint egy képnézegetőben. Bár én ehelyett legtöbbször azt a funkciót használom benne, amivel az éppen nézett kép linkjét egy kattintással a vágólapra dobom (persze úgy, hogy alapból nem direkt linkes, az amúgy sem bonyolult feladat). Vagy mondhatom a múltkor beszélt app linkelést, ami szintén itt a leggyorsabb (főleg TouchPallal), a Page Infós menü miatt (még a Play + Clipper kombót is megelőzve). És sorolhatnám még ezeket, a vissza gomb intelligens exitté változásán át a My Videos-ig (ez is fantasztikus), de ameddig valaki nem tapasztalja meg ezeknek a kényelmességét, úgyis csak értelmetlen kifogásnak tűnnek neki.)
    Emellett tisztában vagyok a hibáival, ilyen például az aktív RAM-ban maradás, vagy a Save Page add-on korlátozottsága.
    Ezt pedig nem a meggyőzésedre, vagy bárki meggyőzésére írtam, csak hogy miért szeretem. Téged teljesen megértelek, mivel nincs Last Pass, ezek mit sem érnek.

    Majd ha veszek új telefont (ami lazán bírja egyszerre a képernyőfelvételt), és lesz időm, lehet hogy írok a funkciókról logoutra, és szemléltetem őket videóval. Úgy azért jól látszik mikről beszélek.

    Szerk: Ja, én is Dolphinról jöttem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák