Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz ncc1701 #5504 üzenetére

    Annak csak egy oka van. Minden termékük a prémiumkategóriát célozta meg, még ha a 3GS kijelzője/kamerája, és az 5 kijelzője/kamerája/burkolata ezt nem is indokolja. (az i4 mocsokul utánhúzásos képernyőjén is csak pislogtam)
    Androidból nagy mennyiségben a hulladék kategória fogy. Ami telefonnak rossz, mert instabil, és borzasztó a hangszórója, hardveresen gyenge, és éppen elviszi a rendszert de tovább semmi. ARMv7-es telefont keveset találni a környezetemben. FPU-sat eggyel többet, bár nem mintha az omnia 2 kihasználná.
    Szóval ez az olcsó kategória hiányzik. Ha most újra gyártanák a 3GS-t, pl 800x480 képernyővel 512 rammal, változatlan vagy 5MPixes kamerával, iOS5-6-tal 50-60k körül fogyna rendesen.
    Úgyhogy ez mennyiségi kérdés amit feszegetsz.
    Meg az iOS 6 az nem teljesen képviseli az előre irányt.
    Nem értem mi volt annyira jó a droidban, hogy ennyire felkapták. Többet beleöltek a rendszerbe mint amennyit érdemes.
    Nekem a droiddal mindig csak a bajom van. Kipróbálom rendszeresen, milyen jó a sok app a nagy támogatás, de állandóak a paranormális jelenségek meg a kínlódások. Arról nem is beszélve hogy tudom mire képes a HW, és hogy ez kb a 4 évvel ezelőtti szint ahol most tartunk. Hála a droidnak. Csak azok az eredmények nem publikusak. Hiába adtak mindent a szájukba a fejlesztőknek, nekik a droid és az iOS kellett.

Új hozzászólás Aktív témák