Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    sziasztok, aso segtséget szeretnék kérni, valami android appp kellene a következó problémára.

    az elmúlt 25 évben sajnos nem sikerült olyan felületet találnom, ahol egy helyen tudom menedzselni a kontaktjaimat. (azt hiszem vissza fogok térni a spirálfüzethez).
    a gmail, nokia, outlook, aztán pedig az android egymás formátumát, ékezetes betűit oda-vissza sosem tudták kezelni.
    ezért maradt elainte az Excelben válogatás, majd találtam egy programot, Essential PIM, amiben legalább szűrni és kategorizálni lehet őket (de olyan nincs,a mi címkézne), és ezzel sikerült kiválogatni azt a 400 kontaktot, amit napi szinten használok, szeretném a telefonon tudni.
    a gond az, hogy van 3 telefon X 3 gmail fiók, és sajnos ha szinkronizálok, akkor mindent mindennel összekever, és mindenhol megjelenik pl az a 10.000 név, aki az elmúlt 20 évben levelet küldött nekem.
    ezért csináltam egy új gmail fiókot, csak kontaktoknak. ide mentettem föl őket, kb 400-t, a többiről mindent töröltem.

    és ma, mivel telefont fogok cserélni, gondoltam felszinkronizálom ide az utóbbi időben mentett telefonszámokat, és voilà minden név eltűnt a névjegyzékből.
    felmentem pc-ről a gmail-re, és látom, hogy ott vannak, csak minden adatot átmásolódott egyben a megjegyzés mezőbe, tehát a név, tel szám stb mezők üresek.
    kivéve azt a kb 20 új számot, amit mostanában mentettem le.
    ez fícsör, azért van, mert nekem így jobb? vagy mi történik? sajnos elvesztettem a fonalat, most tényleg azon gondolkodom, hogy noteszben fogom írni a telefonszámokat, és onnan tárcsázok, ha valakit hívni akarok. tud valaki megoldást?

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák