- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
KubanitoS #60752 üzenetére
Sajna ez WiFi-only!
Cidalain: köszi, nézelődök tovább. Lehet a Lenovo lesz belőle, bár az már 50 eFt. Persze, nyilván nem olcsó az iPad, de valljuk be, a minőségi Android-vasak sem olcsóak, sőt, mondhatni ugyanott vannak árban. Pláne, hogy iPad Mini már van 80 eFt körül is. Nem egyszerű ez.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
tjb007 #60746 üzenetére
És ha esetleg kitolható az ár 45 eFt-ra, akkor van valami jobb alternatíva?
Voltam MM-ban, kb. siralmas a helyzet ebben az árkategóriában is. Szar, lim-lom 1024x600-as felbontású, WiFi-only vasak 20-50 eFt-ig mindenfelé. Volt tán egy Samsung Tab 3 (vagy 4) 45 eFt-ért, ami csak WiFi-s (tehát kilőve), az 1280x800-as volt, viszont a kijelző baromi furcsa volt - ovális sávok osztották a képernyőt szelvényekre, mint egy fűtőszál.
Komolyan ennyire nem lehet játékra is alkalmas tabletet venni 40-45 eFt-ból? Azt hittem, az egyik fő érv az Androidos platformok mellett az olcsóságuk. Nade a használhatatlanság és dzsunkaizmus árán? Nem véletlen döntöttem anno is az iPad mellett, azt hittem, már jobb a helyzet.Egyébként a Wayteq-re élből azt mondták, hogy örüljek is, hogy nincs, mert amíg volt is sorra vitték vissza a népek. Szóval esetleg valami más tipp?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
tjb007 #60742 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Az ár fix, ahogy a 3G is, mert akinek lesz, ott nincs WiFi-router és a telefonnal kiosztás sem jó megoldás. A 8" nem akadály, csak 7"-nál kisebb ne legyen!
Legdurvább esetben a felbontás lehet 1024x600, de a WXGA-nak jobban örülnék azért.
Ilyen feltételek mellett melyikkel nyúlna a legkevésbé mellé az ember?
Bocs, Android-platformhoz teljesen sügér vagyok, iPad-user vagyok negyedik éve.
-
DM-Fan
nagyúr
Sziasztok!
Mondjatok legyetek kedvesek max. 40 eFt-ig Android-os tabletet, ami:
- 7"-os
- WiFi + 3G-s
- felbontása minimum 1280x720 pixel
- hardveresen kellően erős (gyereknek kell majd, játékra), stabil
- általánosságban elérhető itthon, boltban, garanciával (legfőképp pl. Media Markt)Mi lehet a célra legmegfelelőbb most?
Köszi!
-
DM-Fan
nagyúr
Sziasztok!
Mondjatok legyetek kedvesek max. 30-35 eFt-ig Android-os tabletet, ami:
- 7"-os
- WiFi + 3G-s
- felbontása minimum 1280x720 pixel
- hardveresen kellően erős (gyereknek kell majd, játékra)
- általánosságban elérhető itthon, boltban, garanciával.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged