- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tukán
csendes tag
SziasztoK!
Két hete rendeltem egy Onda V972-t, de már kezd kicsit elegem lenni az állandó igérgetésből, hogy mikor küldik. (Az utolsó információk alapján január 10-én) Viszont felfedeztem, hogy már raktáron van a RAMOS W30HD máshol, így arra gondoltam esetleg inkább azt választom.
Mi a véleményetek róla? Tudom, hogy látatlanban nehéz nyilatkozni, de megéri vajon várni erre az A31-es procira, lesz annyival jobb mint ami a RAMOS W30HD-ban van?
Előre is köszi!
-
Tukán
csendes tag
Itt már rendelhető az Onda v972
-
Tukán
csendes tag
Errol mi a velemenyetek?
-
Tukán
csendes tag
Sziasztok!
10"-os tablet vásárlása előtt állok. Elsősorban alap dolgokra használnám (internet, játékok, stb.), viszont mellékállásban fotózok, ami miatt nagy felbontású gépet szeretnék venni. (1280,1024 kizárva)
Ezek mellett nagyon tetszik az android 4.2-es több felhasználós fiók kezelése.
Nexus 10-zel szemezgetek, de eddig nem találtam elfogadható/korrekt árban a neten, viszont most itt ráakadtam egy jóra:
http://www.aliexpress.com/item/Google-nexus-10-32gb-mobile-power-earphones/701982403.html
Tapasztalatok alapján mennyire megbízhatóak az eladók itt az aliexpress-en?Illetve a következő 3 tabletből melyiket lenne még érdemes megvenni, melyiknél lehet esély a 4.2-es frissítésre?
Cube U9GTV
Chuwi V99
N90FHDMivel ezekben csak 1GB ram van felmerül bennem, hogy minél érezhető a fele annyi RAM?
Előre is köszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest