- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én a min fps-t is nézem. És verhetem a seggem a földhöz, ha pascal csak mokolva fogható munkára Sony Vegasban. (Gpu acceleration) Nem akarok másik programot megtanulni mert az egyébként jó vga nem támogatja. Vagy program. Mindegy. Másik oldalon ez out of the box müködik. 60+ fps is mindegy már nekem. A minimum ne legyen kevés, vagy sok kompromisszum ne kelljen a büvös 60-hoz. Most remélem értesz 1db usert aki majdnem nv-t vett ebben a körben, de az a helyzet, jó lett az rx470-480 is ár/teljesítmény szolgáltatásban.
Az rx460 érthetetlen/értelmezhetetlen a jelenlegi árán. 1050/1050TI jobban átgondolt, de jelenlegtúlárazott az is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest