- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
A SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC 2x DVI kártyát forgalmazzák Magyarországon a nagykerek? Mert nem tudják beszerezni ezt a boltban, csak a gyengébb SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC.
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz NyuszyCaster #750 üzenetére
az asrock lapokat az asus éjjeli müszakja csinálja és azért sz@rok hát nem is tudom
Rég kiváltak ASUS -tól - azóta van ASROCK ott ahol van és ez nem a véletlen műve ... tavaly még szerette is volna visszavásárolni
De jobb ez így nekünk ... Nálunk azóta nincs is más vas , csakis ASROCK hibátlanul mennek . Vagy csak szerencsések volnánk ? -
_DiEGO_
őstag
válasz Martin97 #752 üzenetére
A SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC 2x DVI kártyát forgalmazzák Magyarországon a nagykerek? Mert nem tudják beszerezni ezt a boltban, csak a gyengébb SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC
Na mégegyszer , de gondold át a kérdést ugyanazt a VGA-t írtad le 2X Mit is szeretnél venni ? Ha a SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC a gyengébb !?
-
-
-
törölt tag
válasz woodworm #761 üzenetére
Én már megkérdeztem az US supporttól azóta is gondolkodnak rajta.
Az első mail-re 4 óra alatt válaszoltak, a másikra szerintem már csak hétfőn jön.Az ő logikájuk szerint jól is néznék ki, ha az R9 295X2 600W-ot fogyasztana IDLE-ben bár még az is visszavesz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
Jah hiányzik a : Dual-Link DVI-D aljzat...
illetve :
GPU
1050MHz vs 1150MHzRam:
6000MHz vs 6600MHz
Illetve plusz , vagy épp mínusz :
AMD Avivo HD (DVD/HD-DVD/Blu-ray Playback)
Watch the hottest Blu-ray movies or other HD content at full 1080p display resolution and beyond and enjoy a more feature rich experience with enhanced Unified Video Decoder(UVD)
-
Martin97
aktív tag
válasz NyuszyCaster #754 üzenetére
Nem compker, de jó vélemények vannak erről a boltról is. PCX-en nincs olyan amilyet rendeltem csak olyan ami neked van.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz Martin97 #765 üzenetére
hát nem tudom hol lehet még olyan......
más a gyengébb 260x is tudja ezt a nyavajátAMD PowerPlay with ZeroCore Power Technology
AMD PowerPlay is a power management technology in response to the GPU loading, AMD PowerPlay automatically manages the power consumption.
AMD ZeroCore Power technology allows your AMD Radeon™ GPU to consume virtually no power when in idle state5. When used with AMD CrossFire™ technology, it shuts down additional GPUs when they’re not in use.HTC desire 500
-
42861
senior tag
Sziasztok. Benéz a közeljövőben egy kis gépfejlesztés. Egy R7 260X-et néztem ki, az Intel i3 4130-as proci és 4-8 giga DDR3-as memória mellé. Egy alap netezős, filmezős gépről van szó. Az egyetlen "gamer" követelmény, a Diablo 3 lenne. Max beállításokon szeretném elérni legalább a 1080p/60fps-t minden ingame körülmény között.
Mit gondoltok, reális a dolog? -
Martin97
aktív tag
válasz NyuszyCaster #766 üzenetére
Igen tudja, de én főként a hűtés és a (valószínűleg) 7 ghz-re képes ramok miatt vettem volna azt, de ha továbbra sem tudják beszerezni akkor az lesz ami neked van.
-
kisza25
félisten
átfutottam a topikot, mint elégedett Giga 260x OC 2GB használó és látom, hogy most kivételesen az ASUS-nál csuklanak
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
HopeckoR
aktív tag
Akkor lenne hozzád 1-2 kérdésem
Mivel neked is OC-d van emiatt érdekelne a dolog.
A te kártyád vissza veszi az órajeleket? Illetve a ZeroCore neked működik?
Előre is kösziTovábbá lehet írok már az AMD-nek (ATI-nak), hogy ők ehhez mit szólnak... Ez valóban így normális e stb... mégis csak ők a kártya gyártói vagy hogy is nevezzem őket
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Engem nem is az zavar, hogy szar az alap BIOS, mert van másik...
De az dühítő, hogy a supportos mennyire próbálja bemagyarázni, hogy ez így mennyire normális, meg ettől stabil a kártya, meg húzzam feljebb a ventit
Mondjuk anno a Saphire HD 2600XT-vel is hasonló volt, az is mindig maxon járt míg az ASUS és más gyártóknál meg normálisan volt 2D/3D pstate is, de a régi radeonokhoz legalább volt BIOS editor...[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Ha jól látom,akkor ez a nem oc-s verziónak a biosa.
most ezt dobtam fel,nem volt pixelesedés egyenlőre,bf4 alatt 65-66 fokra ment fel a hőmérséklet 30-31%-on ment a venti.
ki kell próbálni mindet.
Most néztem az előbb,hogy a sapphire biosa is felmegy. Azt nem néztem játék alatt,de majd kipróbálom. -
törölt tag
A Details részen a támogatott memória típust kell nézni, ha a Hynix H5GQ4H24MFR van ott akkor felmegy. Viszont a DCII-es ventik vezérlése eltérhet a Sapphire 1 ventis megoldásától.
(#779) Ger_man: Szerintem rakd fel a nem OC-s BIOS-t, ha meg egyszer kikerül a V2 BIOSa talán segít rajta, nem hinném, hogy hardverhiba lenne inkább helytelen szoftveres konfig...
[ Szerkesztve ]
-
Ger_man
senior tag
Nekem műkszik a zerocore, ha a monitor alszik a ventik megállnak. A probléma játék alatt van hogy néha bizony produkál pixel hibát! Viszont ha felnyomom a ventit 50%-ra akkor nem. Viszont ma böngészés közben is előjött, majd elment a kép
Mi a franc van?
Én még cserélni sem tudom mert nyereményként kaptam... mostmár sejtem miért XD
-
laychi
veterán
-
sepsi0
őstag
Csak egy kérdés....
Miért nem próbáljátok meg a V2 driverét? Nagy baj nem lehet max nem engedi felrakni... újabb mint a sima OC verzióé.
Én kíváncsi leszek a kártyákra, ha gond lesz van 8 napom visszaküldeni, de lehet még meggondolom magam. Az a baj, hogy nem tudom mit vegyek helyettük... -
sepsi0
őstag
Itt olvasgatom, hogy külföldön is sok a hiba... de itt legalább magától "válaszolgat" az Asus emberkéje..
Ja meg kérdezni akartam, hogy is van ez a két ingyenes játék az AMD-től? Tegnap olvasgattam és az vagyon írva, hogy Apr. 15-től van a promóció és lenni kell a dobozban egy kódnak. Na ha az nekem nem lesz kitől kérjem? Még jó, hogy februárban vettem a két R9 270X-et....
[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Van új driver az AMD oldalán....
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.Pár hónapja màr jártam itt a gondom akkor is az volt mint most netezés közben lefagy a kép a pc működik,csak a kép àll,a kártyám asus 7790,s régi ati 4670-es nem produkált ilyet 3 napja cseréltem ki a régi 775-ös foglaltu lapomat és procimat erre i5 4570 + Gigabyte b85m-re.Van valaki akinek ilyen gondja volt és megoldódott?Okozhatja esetleg kicsi táp?500w van nekem?Előre is köszönöm.
-
Ger_man
senior tag
Na srácok tegnap este felraktam a friss 14.4-et. Erre a win logónál a POST után megáll a gép... csal úgy mint a BETÁnál... mi a franc ez??? Ilyen még soha nem volt nekem. A bill sem reagál. Egy rendszervisszaállítás oldotta meg
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest