- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAPÁL
tag
válasz
Speed® #25823 üzenetére
Ha a ház megvan és nem zavar a "tornádó" hangja akkor semmi gond. Adatlapomba lévő konfiggal tolom 1080pben és NO PROBLEM!
Igaz a CPU van egy kicsit húzva
(3600-ra). Mint irtam a BF3 ultra nem tetszett neki és a Witcher 2 sem Ultrán, egyébként nagyon Faintos VGA! S mint írtam korábban ha jó a szellőzés 20% ventiláción nálam 70fok főlé nem melegedett a kicsike.
-
KAPÁL
tag
válasz
Speed® #25786 üzenetére
Valóban ahogy kolléga írta 55%-on hangos,igaz nem egy ipari porszívó de én tudok mellette aludni. Ha meg nagyon zavar a hang Catalystba le lehet szabályozni. A hűtésről még annyit hogy ha jó a szellőzése a háznak akkor a 20% fordulaton nálam 100% terhelésnél 70fok főlé nem kúszott. Ezen a fordulaton meg épp hogy zümmög, 40%-ra belőve pont tökéletes a hűtése,se nem hangos se nem melegszik annyira hogy meg kéne ijedni.A teljeseítményével meg abszolúte meg vagyok elégedve, egyedül a Witcher 2 izzasztotta meg DX11 és Ultra beállításokon.
Személy szerint ÉN csak ajánlani tudom, főleg hogy 25e jutottam hozzá az enyémhez a "Vízi" boltból.
Bármilyen kérdésed lenne szívesen válaszolok. -
KAPÁL
tag
Szervusztok!
Segítségetek szeretném kérni abban,hogy van nekem egy MSI 5850 TFII VGA-m. Ebből a kártyából lehet-e modolni 5870-et?
Ha igen, hogy és mivel?Előre is köszönöm segítségeteket!
-
KAPÁL
tag
Üdv Meseterek!
Segítség kéne hogy melyik Radeont vegyem vagy Sapphire 5850 vagy MSI 6850 Twin-t? A konfigom az adatlapomba megtalálható,szerintetek meik lenne a legjobb? Csifi 500-as elég-e a kártyáknak?
Köszönettel András!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest