- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
-secret- #11459 üzenetére
milyen drivert használsz? 10.3a/b? 10.4pre? 10.5pre? ez semmit nem jelent, csak annyit mondd, hogy béta drivert használsz (szerinte).... monitorozd a hőmérsékletet Furmark (vagy OCCT, de inkább az első) alatt, ha ezalatt nem lesz probléma, akkor nem melegszik túl...és akkor jöhet drivercsere, meg még pár dolog
-
CptMisi
őstag
nem tudom, én nem igazán hiszem el, hogy az így teljesít...legalább is eléggé meglepett
amúgy most jut eszembe BeLucZ hsz-áról, hogy ez az nv ati képminőség dolog mennyire érdekes...PH-s tesztben a Metro2033 résznél a különbség annyira feltűnő volt...nem csoda, hogy több az FPS nV-vel, ha egy olyan plafont, ahol jégcsapok lógnak le, repedéseket, és egyéb ilyen "erőforrás igényes" effekteket nem rajzolja ki igazán, hanem egy elmosódott textúra lesz belőle...most lehet, hogy én értettem félre, de heaven alapján a tesszallálás gyakorlati haszna az, hogy sokkal szebbek a térbeli effektek...nah most nem nehéz úgy sok fsp-nek lenni tessz.-val, ha így elcsalja a dolgot
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #11386 üzenetére
megnéztem a Fan install flash videót prolimatech oldalán-> jól értem, hogy akkor a ventilátorok nem a bordára kerülnek, hanem a borda elé?
találtam tesztet igaz 5870nel
Ez a Spitfire VRM-R X páros sem tűnik rossznak
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #11378 üzenetére
Nekem a D-Day nevű játék nem indul el...már vistán sem ment sajnos...megoldást még nem találtam...pedig eredeti
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #11375 üzenetére
szerintem ne hangoztassa, mert szar az a kártya...akkor járna a legjobban, ha szépen, INGYEN odaadná nekem, hogy megsemmisítsem...
jaja, elég jó eredmény
téged meg mióta nem láttalak?
-
CptMisi
őstag
rákérdeztem pár dologra engusznál, benne megbízom, míg ezek a külföldi fórumokat nem veszem mérvadónak, ha nincs rá bizonyíték
-
CptMisi
őstag
nah erre kíváncsi vagyok...és ha mondjuk megveszem a T-Rad2-t vagy az MK-13at, akkor kell VRM hűtő is?
az már úgy húzósabb...
Gerisz: nem rossz...gondolom hangja nincs, ha ilyen alacsony fordulaton mennek a ventik +a többi venti elnyomja
kicsit már kezd zavarni, amikor kihallatszik a hangja játékok alattahelyett, hogy néznénk a zalaegerszeg-pápa rangadót, itt beszélgetünk...ilyen meccset nem szabadna kihagyni
-
CptMisi
őstag
tudom, de nekem még egy darabig nem lesz...nyáron felesleges, mert játszani egy-két órát, ha egyáltalán fogok, naponta...kivéve, ha szar idő lesz, de akkor meg nem lesz gond a nyári meleg
nem tudom, olvasgattam, és ott mondták, hogy ők nem azt vennék, mert nem olyan jó, meg nem tudom...aztán egyik helyen azt olvastam, hogy nagyjából a T-Rad 2 GTX szintjén van, vagyis jó, de nehezebb...
mondjuk én már csak olyan embernek hiszek, akinek saját tapasztalatai vannak...elkövettem már ezt a hibát ram vásárláskor, hogy személyes tapasztalat nélkül ajánlgattak....
Majd megkérdezem Engusz-t
-
CptMisi
őstag
-
-
CptMisi
őstag
áááááááááhá
én szerintem nyáron összeszedek még valamennyi lóvét, és akkor egy kis hűtésfejlesztés és talán egy ssd, de lehet, hogy azzal inkább várok még
loool 4 darab 12centis ventit lehet rárakni?
Sárpac: 2000/2000?!
már ez sem gyenge...
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11315 üzenetére
Akkor úgy látszik én voltam a hülye...nV-nél annyira megszokott volt, hogy update-tel lejön, felmegy, megy...nekem ott egyikkel sem volt baj...eddig 4vga-m volt csak abból az első ati-n egyszer kellett drivert cserélni...a másik ati-n nem cseréltem egyszer sem, aztán 8600GT, most pedig ez....akkor majd dobok fel egy friss win7-et, meg rá valami fasza drivert
az viszont biztos, hogy a kékhalálok továbbra is szaporodnak, ez viszont 100%, hogy más okozzaez meg mi?!
ilyen nekem is kell
rámegy gondolom 2 darab 12es venti
mennyi az annyi?
-
CptMisi
őstag
válasz
Shkiz0 #11276 üzenetére
amúgy nálad sem terhelésfüggő, így nem biztos, hogy lesz BSOD tesztek alatt....azért akkor nem farmville alatt esne össze a cucc
persze lehet, hogy terhelés is kiváltja....
igen, tudom, hogy semmit konkrétat nem mondtam 3 hsz alatt, de hiba lenne bármit is biztosra mondani
-
CptMisi
őstag
válasz
Shkiz0 #11273 üzenetére
az a baj, hogy teljesen máshogy viselkedik a gép egyes szituációkban, például Memtest nekem lemegy, Crysis-szal sincs gond, sőt mindegyik szintetikus teszt lemegy hiba nélkül, de például CoD2, meg Batman alatt is többször volt már BSOD(ahogy ez van másoknál is, fórumon is írták, hogy teszteljenek ezzel meg azzal, hogy kiderüljön, mi a baj, de hiába...persze sokszor van olyan is, hogy kiderül)....az ntoskrnl.exére rákérdeztem, nekem azt mondták, hogy ram probléma
szerintem meg nem ilyen egyszerűen eldönthető egy fájlból...
igaz xp, de talán ahogy tzsolesz mondta, a winfos néha beavatkozás nélkül is összehányja magát
én például megpróbáltam már mindent, de még mindig sz@r
-
CptMisi
őstag
ok, csak gondoltam kihívlak egy netkötekedésre...nem baj: "magyar nyelvel"
viccet félre téve, nem ctrl+v, hanem itt a smile-ok felett van egy ilyen: Kép, és ide bemásolod a kép címét
Shkiz0: saját bénázásom és kasa kolléga problémája révén már olvastam erről: [megoldás(talán)] fórum(pár ötlettel, lehetséges megoldással) -> ezek a 0x124es crashre vonatkoznak
a 0x9c-ről semmit nem találok (megoldásként), még windowsnál sem...remélhetőleg sikerül valahogy megoldani a 0x124est és elmúlik ez is.... viszont nálad is hasonló a helyzet, mint nálam, az ntoskrnl.exe többször is szerepel a Caused by résznél, csak nálad még a Hail.dll is, amiről megint csak olvastam valamit, és mindjárt be is linkelem
-
CptMisi
őstag
Jobb katt a képre, kép címének másolása->kép beillesztése...
Nana, nem azt mondtam, hogy helytelen, hanem azt, hogy sokkal szebben hangzik...Sárpac: majd, ha kizártam a ramot(magyarul kicseréltem), és továbbra is fennáll a hiba, akkor írok az arcnak, itt PH-n vettem, és ő érvényesíti a garanciát a nagykernél
én is inkább attól tartok, hogy a nagyker rámondja, hogy ez bizony jó
-
CptMisi
őstag
válasz
tzsolesz #11247 üzenetére
"néha telepítsétek újra a winfost (hiszen az már beavatkozás nélkül is képes magát összehányni)"
kurva jó
ezt betehetem az aláírásomba? esetleg névvel is?
most már tudom, hogy nem érdemes cserélgetni a drivereket...adok majd még egy esélyt, meg még sokat valószínűleg, mert úgy se lenne pénzem és szívem, mert a kártyát megszerettem, lecserélniamúgy, ha meg lesz egyszer az SSD-m, akkor sűrűbben fogok win-t telepíteni szerintem
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11239 üzenetére
most én is így gondolkodom, de a gtx470 fogyasztása, melegedése, hangja és ára miatt nálam nem jöhet szóba....majd talán a 460, ha addig nem kezd magával valamit az ati
most már én is így fogom csinálni... hosszú idő után az első ati-m, nem tudtam, hogy ennyire nem jó némelyik driverük
-
-
CptMisi
őstag
válasz
hercegb #11227 üzenetére
számold rá a PCI-E tápcsatikat is! elég kellemetlen, ha azok éppen nem férnek oda
ez nagyon gáz, Memtest alatt 1óra után dobott egy kékhalált
hibát nem ír, itt hagytam a gépet, amíg nem voltam itthon, hazaértem, nézem nem ég a külső vinyó lámpája, meg a ledes venti
elindítom, akkor megkérdezte, hogy csökkentett módon indítsa -e...az érdekes az, hogy nem 5/10/20/30/45perc alatt, hanem pont akkor, amikor hazaértem
Shkiz0: azt a szar metrót ne hasonlítsd a farmvillehez, sehol sincs ahhoz képest grafikailag
mi a hibaüzenet? Bluescreenviewerről küldj egy képet a lényeg, hogy a hibakód, és a Caused by rész látszódjon
-
CptMisi
őstag
nah én is profi vagyok
sietek és rányomom a memtest-et, 3800Mb-ra
az összes 4096ból
befagyott, mint a szar
-
CptMisi
őstag
válasz
MZsoltee #11196 üzenetére
ok, én is így voltam vele, de itt "pró"hardveren írták, hogy a kingmax sz@r, nézzem meg a QVL-t azok közül valami márkásat vegyek és ennyi...megnéztem, megvettem, és szopok vele
kingmaxra akartam már váltani, de nem ment, majd most, miután most megint azt írták, hogy memhiba...a legjobb az lenne, ha tudnám garanciáztatni őket, és épp ilyen nem lenne készleten, de Kingmax igen...
kasa85: engem a család még nem fenyeget, ahhoz meglehetősen fiatal vagyok, de rakás ismerősöm kocsmatöltelék, arról sztorizgatnak, hogy mennyire összehányták magukat, egyik bulin részegen majdnem megkéselt valakit stb...köszönöm, akkor inkább nevezzenek kockának
annyira nem izgat...sok partifésznek az a buli, hogy leisszák magukat, meg beszívnak, én is szoktam bulizni, de én jól tudom magam érezni anélkül is, hogy 20ezreket elinnék
-
CptMisi
őstag
válasz
Goldmen75 #11190 üzenetére
Corsair 4*1GB XMS3 1333MHz Cl9 DHX
Lehet, hogy most más kavar be, legalábbis úgy néz ki(egyszer haver megoldotta ezt a ramos dolgot), mindjárt rákérdezek a megfelelő helyen
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11188 üzenetére
nem az a lényeg, hogy a giga csökkent -e...mert ha csökkent mondjuk a sapphire meg az asus, és olcsóbb lesz, mint a giga, akkor nem fogja valaki drágábban venni a gigát
nagyon úgy néz ki, hogy megint nem működik együtt az alaplap a ramokkal, kékhalál ismételten, ha bebizonyosodik, hogy erről van szó, akkor még egyszer giga lapot nem veszek....tudtam én azt, hogy finnyás a ramokra, de az, hogy egy, a gigabyte által ajánlott rammal ne működjön normálisan, az durva (még csak nem is tuningoltam...)
Mert havernál is ez volt, csak neki OCZ ramokkal, amiket nem írt legalább a QVL -
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11166 üzenetére
Eddig szerettem a Gigabyte-ot, most már valahogy nem annyira...régen akartam venni 460-as SuperB-t, aztán lebeszéltek róla, 6hónap alatt 3haveromnak ment tönkre olyan tápja...most is vett egy Odin-t, azt hiszem, egyik volt osztálytársam, és nagyon nincs vele kibékülve(az a másik fele, hogy IPON-ból rendelte, modulárisnak írták, nem azt küldtek neki, reklamált, és megmondták, hogy márpedig ő ezt rendelte...pedig nem...)
Mire jó egy Bios csere? Mondjuk én mit tapasztalok vele? Ugyebár nekem gyárilag engedi az OC-t normálisan...Érdemes lenne nekem lecserélni?
Sárpac: ne számíts rá, hogy a GTX480 tűrhető hang mellett, tűrhető hőmérsékletet produkál majd Furmark alatt
-
CptMisi
őstag
igazából anno a vistánál volt szerintem a legrosszabb ez a módszer...volt ugye a béta teszt, ami nem a végleges termék, ez egyértelmű, de valakiknek nem tetszett...megírták neten a kis blogjukba, elmondták a barátjaiknak, ismerőseiknek stb., és kezdett elterjedni egy Mekkorasz@rawindózpista történet...igazából nekem nem volt vele gondom, sőt nagyon szerettem, de mindenki csodálkozott rajta, hogy én ezt a sz@rt használtam....és a végén már meguntam, és megkérdeztem tőlük, hogy használtak -e/láttak -e valaha vistát...a válasz nagy hallgatás volt...
Persze van alapja például az Inno3D-vel szembeni ellenszenvnek, vagy mondhatnám éppen a point of view-t is...Nekem van egy HIS márkájú 9200 SE-m, egy 2,5*2,5es kis passzív borda van rajta...nagyon király cucc
ha már leírtam, akkor azt még megkérdezném, hogy hogy lehet az, hogy anno én ezen még CoD2-ztem, múltkor meg a PetSoccert próbáltam poénból és nem ment rajta
annak, aki nem ismerné
halál f@sza játék, próbáljátok kimekkora gólt lő a medve 1:03-nál
-
CptMisi
őstag
válasz
petrusz82 #11142 üzenetére
ott 86ot ír...akkor mégsem olyan sok...de amúgy ez is akkora hülyeség szerintem, nekem <85mp alatt bejött a prohardver, pedig nem ez a kezdőoldalam....ha neked tényleg 100mp, mire használható a géped, akkor ott valami nem jó...ha ez a cucc ír annyit, de igazából kevesebb, akkor meg egyértelmű...kritikus hiba az, hogy a sidebar nem egyből indul el, hanem 3másodperccel később?! ugyan már...
gyártók
bár ez régebbi(48xx, GTX2xx), de látszik, hogy az asus lényegében ugyanolyan megbízható, mint a sapphire
típusok/modellek
típusokra történő eloszlás (érdekességképpen: GTX 280)
x2-esek
szintén érdekesség a 3870X2 hiba aránya, ellenben szerintem elég jónak mondható a 4870x2-é (a másik kettőhöz képest, persze modernebb, kiforrottabb) -
CptMisi
őstag
igazából azt nem értem, hogy lehetett egy referencia, játék nélküli asus 5850 10-15ezerrel drágább, mint egy sapphire dirt2kuponos 5850....persze akkor még mind2t lehetett kapni...aztán mikor én akartam venni, addigra egyrészt sehol nem volt igazán, nekem meg mindegy volt milyen márka, és végül is jó áron hozzájutottam az asushoz
én sapphire-ről is sok jót hallottam, aztán egyszer azt mondták nekem, hogy a Vapor-Xes 4850ek sz@rok -
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #11139 üzenetére
nah itt vagyok: 49s amíg bejön az asztal...utána még ~25mp, míg bejött a Mozilla, xfire, msn, rockstar g. social club, gadgetek... üres fekete képernyő nem igazán volt
nincs tuningolva a ram?
ez 10.5b, de nem tartott tovább 10.4el sem...
Giot: visszatérve a témára, ugyanez a haver mondta, hogy az ssd felesleges hülyeség, alig gyorsabb, mint egy f1es samsung stb., mások azt mondják, hogy k*rva jó az ssd, gyorsabb sokkal stb....egy saját, vagy mástól hallott egyszeri tapasztalat alapján formálnak véleményt, amit nem félnek hangoztatni...valószínűleg ő még a régi jmicron (vagy milyen?) vezérlős ssd-t próbálta, abból sem valami márkásat és nem úgy, ahogy az SSD topikban írták, hogy célszerű
-
CptMisi
őstag
válasz
petrusz82 #11136 üzenetére
szerintem az a 100s kicsit sok, mindjárt nyomok egy resetet, és lemérem
Giot: nem tudom...PCS+os powercolorról meg csak jókat hallottam...szerintem mindenki mást mondd...ma beszéltem egyik haverrel, és mondtam, hogy asus 5850em van....azt mondta, hogy a sapphire sokkal megbízhatóbb...itt meg fórumon hányan mondták, hogy asust vesznek mert nem bíznak meg a sapphireben stb.
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11130 üzenetére
pénztermelő?
pénznyelő
most én ott tartok, hogy ma az összes játék, amit próbáltam, gond nélkül ment, de nincs köztük a batman, ami általában előidézi a problémát...kipróbálom majd este, csak kicsit el is ment a kedvem, mert egy kékhalál után nem tudok visszajutni arra a helyre, ahova elvileg kéne+a feladatot nem jelöliGiot: havernak volt vagy 5 Powercolorja, és egyikkel sem volt baj...
-
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11121 üzenetére
0x00000124 ez kell neked->[link]->angol ugyan, de itt írnak róla, írták, hogy meg kell próbálni a hang drivert frissíteni... de google-> 0x00000124 BSOD, vagy 0x00000124 windows 7 startup, vagy valami hasonlóval keress
amper zoli: 10.5b +1: CoD2-vel sem volt gond most, leszámítva a laggot, amit nővérem ténykedése okozott elő
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11118 üzenetére
töltsd le a blue screen viewer nevű progit, abban ott van pontosan a hibakód, arra vagy te, vagy mi rá tudunk keresni
(vagy keress a kék képernyőn egy 0x00...-hoz hasonló kódszámot...szerintem az első megoldás kényelmesebb)
amúgy szerintem az én problémámra gondolsz, ami nem a driver miatt van, csak a cseréje óta
New Nfo-k az ügyben: Crysis Warhead, Dirt2, Brothers in Arms Hell's Highway alatt nincs gond, egyelőre csak ezeket próbáltam...
-
CptMisi
őstag
biosban semmi vga-val kapcsolatos beállításhoz nem nyúltam
valószínűleg újrateszem majd a wint, de szerintem majd csak akkor, amikor megveszem az SSD-t
addig is próbálkozom: neten olvasgattam, sok embernek voltak gondjai a Batman-nel, ma hanyagolom, és megnézem egy rakás másik játék alatt...aztán megpróbálom azokat megcsinálni, amit batmanre írtak, hátha
-
CptMisi
őstag
válasz
TTomax #11094 üzenetére
nem az oprendszerrel van bajom, csak az értelmetlen megoldás keresés idegesítő, mikor 5ször indul újra a gép, és sose ad eredményt a keresés...
tudom, nem ezt írtam először....
amper zoli: valószínűleg az is bekavar nekem, hogy ez az enyhén finnyás alaplap nem szereti a ramjaimat, még ha QVL-ben benne is voltak...pedig nem is tuningoltam őket...lehet, hogy cserélem majd, csak szerintem, ha egyszer normálisan működik, VGA driver csere után meg nem, akkor nem a ramprobléma a logikus
most megpróbálok pár dolgot, amit batman topikokban olvastam, de az is érdekes, hogy CoD2 közben is van most már bluescreen
egy batman-es kékhalál bekavar, vagy én nem tudom
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #11090 üzenetére
hát most 10.5b-vel is volt kékhalál....én nem értem ezt az egészet...ez a windows is egy nagy rakás sz@r...megoldáskeresés semmit nem csinál, de akkor meg minek van? hogy úgy látszódjon, hogy nem sz@rják le a usert? azt se tudom mi baja, hol ilyen, hol olyan okkal indul újra...
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
lehet, hogy egy kis pénz áll a házhoz, úgyhogy azon gondolkodom, hogy van -e valami jó hűtő 5850re...T-Rad 2 GTX+VRM-R4 párost már hallottam, csak az kicsit drága, akkor inkább SSD-t veszek
Giot: na például Auras Fridge-re is gondoltam, csak múltkor haver olyat keresett, és csak nagyon hosszú idő után talált egyet véletlenül
Scythe Musashi alapból 2 ventis/ T-Rad 2 GTX például, Twin Turbo pro kis átalakítással VF3000A -
CptMisi
őstag
Na most már teljesen el vagyok keseredve...Eddig minden ment rendben, talán 1/2 kékhalál volt összesen, amióta újra lett rakva...erre felraktam a 10.4et, azzal kis idő után 5percenként volt egy 3d-ben->driver törlése, 10.4pre fel->minden jó->kékhalál: system service valami...aztán 4órán át semmi gond...erre most megint atikmdag.sys hibaüzenettel újraindul...valószínűleg nem egyszeri hiba lenne, de most jött elő egyszer, többet nem próbálgatom, mert a végeredményt tudom, hogy újra-újraindulna... nincs húzva, elvileg túl sem melegedik, mert be van állítva, hogy mikor emelje a venti fordulatszámát, de egy idő után már nem emeli...
nem hinném, hogy hardveres, mert az új driver óta sz@rakszik...
windows újratelepítése biztosan megoldaná a gondot, de meddig? 2-3hétig? aztán újra előjön, és akkor megint telepítsem újra? nem tudna valaki segíteni?
-
CptMisi
őstag
azért én úgy hallottam, hogy gtx470el is "dadog" a furmark...
amúgy én még sehol sem vettem észre...furmarkot meg nézegesse az, akinek jól esik...nem is értem, mi ez a nagy probléma...egyáltalán minek foglalkozni azzal, hogy egy tesztprogram meg-megakad néha...játékoknál más a helyzet...de egy tesztprogram? még csak nem is egy Mark Vantage vagy valami olyan, aminek az eredményével villoghat az, aki akar
de ha meg tudja nekem bárki is magyarázni, hogy miért akad fent valaki ezen(furmark), akkor azt megköszönöm...
-
CptMisi
őstag
Tegnap felraktam a 10.4es drivert, még tegnap volt egy kékhalálom cod2-nél...aztán minden ment...ma kék halál batmannél, aztán ment, most viszont bármit játszom rövid idő után kékhalál...hibaüzenet atikmdag.sys....most megpróbálom letörölni driversweeperrel, és felrakni egy másik drivert, remélem megoldja...másnál nem volt ilyen? VGA nincs húzva
-
CptMisi
őstag
hmm
gondoltam tesztelek egyet...órajel+feszemeléssel...nem futott le a vantage, reset, afterburner bár mindenre gyári értéket írt, nyomtam egy reset settings-t....Aztán egyik játék sem működött...volt már ilyen, gondoltam megint a driver szarakodik...de bejött a CCC gond nélkül, erre látom, hogy emelt órajeleken fut a kártya
érdekes
-
CptMisi
őstag
holnap nézek megint egy kis mark vantaget új driverrel, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle
G^zC^mp€r: Heaven 2.0-val nézted? rakjátok fel tesszellációt maximumra, meg minden mást is
OCCT?
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10676 üzenetére
Hát azért az, hogy 5850CF annyira melegszik, mint egy GTX470 az nem rossz, de nem a GTX-re nézve...
3450?!Versus: lehetséges megoldás fórumokról: ezt több oldalon is láttam, mint megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- CNC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest