- Redmi Note 13 4G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
torma1981 #15423 üzenetére
Naggyábol eddig az emberek töbsége meg volt elégedve a ref hűtőkkel, csak kicsit hangolni kell rajta de egy afterburnerrel az gyerekjáték, szerintem felesleges jobb hűtőbe beruházni jol eltalált cucc van rajta
De ha mégis akarsz akkor zalman hűtőt javaslok volt itt már egy lighningon meg voltak vele elégedve!
ffodi: Itt az uj széri és jön az uj hűtő a régire ?Ebből sem mostanában lessz csere!
-
Cybertrone
veterán
válasz
TeeBee73 #15420 üzenetére
Sli rendszernél az egyik kártya a fizikát tolja a másik a grafikai megjelenítést, egy nv kártya esetében a a cpu számolja ugy ahogy a fizikát míg a vga ugyan ugy a grafikai megjelenítésért felelős... Namost ugye a processzor számolja ugy ahogy azt a ki*szott fizikát de csak 1 mag, a többi malmozgat nézelődik
, ha több magra is megírná a fizikai realitást az nv akkor eléggé felesleges lenne még egy nv karit venni mert elég lenne egy bika vga is, mivel hogy egy 4 magos, quad vagy i5, i7 játszva kiszámolná a fizikát ... ez igy *eci munka...
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #15403 üzenetére
Én nem szidtam a kistesót, csak kinyilvánítottam a gondolataimat, jok ezek a kártyák még, én azonnal biztos nem fogom leválltani, teljesen fullon megy még minden vele, egy szavam nem lehet... A metro megy a hasonló optimalizálatlan szarok hidegen hagynak, mind arra szolgál hogy sarkalja az embereket az első számtechüzletbe
... Mindazonáltal remélem hogy a 6-os széria is legalább ilyen lessz melegedés, fogyasztás, és teljesítményben! Peace!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Robi BALBOA #15348 üzenetére
Nekem hozzányúlás nélkül is ez a gyári érték... a többi csak lassítja a cuccot!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Robi BALBOA #15338 üzenetére
Ebben egyetértünk, én is az 1 kártyás megoldások híve vagyok!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Robi BALBOA #15335 üzenetére
De ha olcsón akarja meguszni megvárja a 6870-et, és egy 5850 cfx is szépen tudná a dolgokat... :R
-
Cybertrone
veterán
válasz
Daffni2 #15183 üzenetére
A refeken sem kell hűtőt cserélni csak annak aki vizezni szeretné, és annak aki finnyás a hangra----------! Teljesen jol müködik a gyári megoldás is+ ez hiába oc 900/5000-res 5870 hülyére veri, tehát 80-at nem ér főleg hogyha kürülnézel aprón annyiért már van a nagytesó!
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
Goldmen75 #15141 üzenetére
A referencia gigának ugyan az az elektronikája mint a zafírnak
csak 3 év gar van rá! tudom mert ilyenem van
CptMisi: Én az ati álltal postolt kártyákrol vakerálltam, nem a gyártók egyedi cuccárol, amit maguk okoskodtak össze (Asus az arest horror áron.... Zafír pedig az accelerora hajazó 4Gb-os 5970-ét), egyik kártya sem Ati-Amd termék, hanem szabadon kiokoskodott szörny egy normális konfig áráért...
-
Cybertrone
veterán
Hmm az eddigi képek csokorba gyüjtve az uj szériárol.... 21k küröl megvan nekem is a vantagében egy i7-el ugyhogy reális a 24k, és szerintem 1 gpu-tol alap órajelen nem rossz, ez akár jo procivan mehguzott gpu-val lehet 27k-is talán ami azért vantage szinten odabasz!
Nem nagyon örülnék a 2gb-nak viszont:
1: az 5870 eyfiniti edition 140k-rol indult, és még most is 120k küröl van és csak a memória több benne...
2: pár fpst jelent elhanyagolható szinten, és azt is csak full hd-ban illetve felette (én full hd-ban tolom, de vannak akik nem, igaz szerintem a többség igen)
3: jolenne megtartani az 5000-res széri jó jellemzőit, a konkurenciához viszonyítva alacsony fogyasztás, és azt hogy nem 90 fokos a gpu, namost 2gb-al ugye több a fogyasztás, és szerintem a gpu is többet dolgozik...
4: ennek ellenére ha annyi lessz rajta akkor annyi lessz, bár akkor majd az abszolut csúcson(6970) 4gb lessz??? szerintem ez esélytelen! -
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
The IT guy #15107 üzenetére
Én maradnék egy kártyás rendszeren, az skálázódik a legjobban
-
Cybertrone
veterán
Retro forevör
Favorit, az egyik legszebb Ati vga, mikor még az Amd-s barátság gondolat sem volt, szin tiszta Kanada!
-
Cybertrone
veterán
Oh szép ez is, bár én jobb szeretem ha a kártya hátulján is van beckplate teljesen!
Amugy nekem semmi bajom az "AMD-Radeon" névválasztással (már ha ez lesz) szerintem ez lenne a legkézenfekvőbb, bár ki tudja mit találnak ki!
Az én gépemben is referencia 5870 dohog, nekem is bejönnek az "orrlyukak", ugy néz ki mint a régi batmobil 1970-ből -
Cybertrone
veterán
válasz
Sárpac #15080 üzenetére
Fogalmam sincs, bár elég porszívó feelingje van a cuccnak, már ha nem fake a videó!
Lehet pont ez a hűtés foglya majd a rákfenéjét adni a cuccnak, valahogy nembízom az ilyen új megoldásokban, bár ha másra nem morzsát majd lehet vele szívni
Shteer: szerintem van rajta a videóban is, mondjuk személy szerint nekem bejön a cucc...
Giot:Valahogy nemtudom elképzelni hogy a teszellálásban ennyit tudtak növelni, komolyabb átdolgozás nélkül, vagy a másik lehetőség hogy az 5870-ben lévő chip messze nem ment teljesen, okkumlálunk mint nagymamák a fodrásznál, bár legyen csak jo tesszben is mert akkor ez a kari igen nyomott egy kést az NV szívbe, mondom ezt pártatlanul!
-
Cybertrone
veterán
CSEMEGE Ha igy fog kinézni a HD6000 az elég forradalmi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- Redmi Note 13 4G
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest