Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz Cthulhu Dawn #28797 üzenetére
Az enyém sem bírja az 1Ghz-et, de azért ne feledd 725-röl indulsz és elég sok kel hozzá, meg más karik is megállnak 900 körül, vagy lejjebb is.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Repsol600
addikt
Üdv!
AB 2.2.3-ban hogy lehet az órajellimitet kitolni hogy többet engessen állítni mint ami a biosban van?
-
fere750
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Sapphire HD 5830 xtreme kártyához érdemes letölteni a legújabb drivert vagy maradjon a mostani 12.3 verzió[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Dtomka
veterán
5830 xtreme vga-m van, van értelme huzni, vagy nem érdemes? A tuningot trixxel szeretném elvégezni.
-
Grave_444
nagyúr
Tudtok olyan tuningprogit, amivel 1.2V fölé lehet tenni a feszültséget az 5870-en?
afterburner, trixx kilőveOlyan lehet, hogy xp-n vitte a 950Mhz-et 1.2V-on, windows 7 alatt meg nem?
-
Grave_444
nagyúr
válasz Ramses07 #28821 üzenetére
Amikor megvettem a kártyát mindenki azt mondta ram hibás, új windows után is hibás volt, aztán megflasheltem a biost és jó lett. Elvileg kevesebb feszültséget adtam a ramoknak, pedig ennél a típusnál nem is lehet.
Win7 alatt nem megy a winflash, xp-t meg azért nem rakom fel.
-
nagyúr
válasz Grave_444 #28824 üzenetére
Miért is kéne XP az Ati WinFlash -nek? én mióta létezik Win7 nem akarok sokat mondani de kb 200.X használtam és mindég működött az mondjuk igaz hogy nem a csili-vili GUI felületéből(mert ott az esetek 40.% -ába nem képes rendesen felírni vagy félúton kifagy de ez se a win7 hibája mert xp nél is ez van) CMD -ből kell csinálni és megy mint az ágyba sz@rás
valahogy így: atiwinflash.exe -f -p 0 BIOSNEVE.BIN (vagy .rom ha épp az a kiterjesztése) és a bios -t értelem szerűen a winflsh könyvtárába tedd be!
-
Grave_444
nagyúr
válasz DroiDMester #28825 üzenetére
Akkor lehet csak én voltam hülye, de a progi kiírta hogy win7 alatt nem megy.
-
feribk
aktív tag
Hali! A jövőhéten veszek 1 5830xtreme vgát sztetek elég lesz hozzá 1 hkc 550wattos táp?
Üzenetre illik válaszolni...
-
nagyúr
válasz Papa18 #28837 üzenetére
Hát pedig az legjobb esetben én MAX ajtó támasztéknak használnám.... ja most jut eszembe még arra sem jó mert kb 30.deka az egész táp szóval még arra se alkalmas!
Ami meg rá van írva azt kb 3 de inkább 4.el oszd el kb annyit tud valóságban!
ezt meg mindenki nézze meg! pontosan az a típus ami a kollégának is van!
-
Papa18
tag
válasz DroiDMester #28839 üzenetére
Hát tesóm hkc-je kb tényleg 30 deka, de egy sempront, 512 ramot, integrált vga-val elviszi.
-
feribk
aktív tag
válasz DroiDMester #28839 üzenetére
azta qrva eget van 1 olyan érzésem minél hamarabb tápcsere lesz mentségemre szóljon már korábban is írtam nem vagyok otthon a tápok terén és ezt se én vettem ez a táp jött a konfigal amit vettem
-
nagyúr
válasz feribk #28842 üzenetére
Van egész tűrhető áron már jó táp! De ha a jövőbe is gondolkodsz akkor ezt érdemes választanod ez egy Prémium kategóriás SeaSonic belsővel szerelt táp rendkívül jó áron! (ha megnézed az ár grafikonját 1.hónapja még közel 2X ennyibe került tehát érdemes hamar lecsapni rá mert vagy elfogy vagy vissza megy az ára 20.fölé)
[ Szerkesztve ]
-
feribk
aktív tag
válasz DroiDMester #28843 üzenetére
jaah csak most vettem meg a vgát meg most vettem alaplapot meg házat tápra már nem maradt de azon leszek h legyen rá keretem mert az a video amit láttam rosszabb mint a kör filmből a video h 7 nap múlva meghalok xĐ
-
hülyegyerek
addikt
válasz DroiDMester #28843 üzenetére
Azért én egy hipro-ra se bíznám a gépem...Ha már olcsó, megbízható táp: [link]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
nagyúr
válasz hülyegyerek #28845 üzenetére
Előbb járj utána mit linkeltem Hipro -t kb ugyan olyan kategória mint a Chieftec semmivel sem rosszabb!
viszont a CTG500 amit linkelték 3X szarabb és drágább mint amit én ajánlottam AC. Fusion 550RF tehát nincs miről beszélni!
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz DroiDMester #28846 üzenetére
Már mitől lenne szarabb ? Attól, hogy nem te linkelted ? ...
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
HSM
félisten
válasz hülyegyerek #28847 üzenetére
& DroiDMester & feribk: Szerintem ezt itt folytassátok: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Deadpapa
aktív tag
Én nekem bevált a HIPRO phenomot hajtok 5850 nel és semmi baj nincs.
-
djculture
félisten
válasz hülyegyerek #28847 üzenetére
Mondjuk mert jó. Érdekes nekem 8hdd-t 2db 5850-et meg egyéb cuccokat visz erölködés nélkül egy 400w os darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest