- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
princeblade
tag
Én meg a mai nap kétszer is kék halált kaptam win7-en, eddig semmi gond nem volt, de valahogy netezés közben ma beütött a krakk! Ha nem bírja a táp az energiaellátást akkor is kék halál közeleg?
A smile costs nothing, but creates much.
-
aleister
veterán
válasz princeblade #28351 üzenetére
Egy 350-es táptól felfelé el kell bírnia. Persze jó, ha márkás, és van benne tartalék.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz princeblade #28353 üzenetére
Ez egyértelműen elég hozzá. Más lesz a gond.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
djculture
félisten
válasz princeblade #28351 üzenetére
Vagy csak a flash baromkodik, elszúrtak valamit és folyton hülyéskedik...
-
MontyCrew
senior tag
-
nagyúr
válasz princeblade #28357 üzenetére
Szerintem meg nem VGA hiba, mert az én kártyám volt és nálam TÖKÉLETESEN működött!
Driver (ugye mostanában elég sok a driver gond 12.1 -óta, de lehet OP- rendszer galiba is!) hiba lesz ott
-
princeblade
tag
válasz DroiDMester #28358 üzenetére
Igazad van, manapság sokmindenre visszavezethető az ilyen nemű probléma, memóiahibánál általában kék halál szokott beköszönteni nyár helyett, azért irtam, hogy vga hiba lesz, mert az szokott hasonló kockásodást produkálni! A lényeg az, hogy nem akartam én senkinek sem a haragját és ellenszenvét kivívni hozzászólásommal
-
-
MontyCrew
senior tag
válasz princeblade #28361 üzenetére
memória tökéletes. a VGA csere után jelentkezett a probléma..
-
princeblade
tag
válasz MontyCrew #28362 üzenetére
Akkor próbálj meg szerintem egy régebbi driver verzió feltelepíteni, vagy egy kicsit degradáld a kártya beállításait, ésha valamit javít a dolgon! Milyen vga-d van most? Gondolom nincs elfekvőben egy pót grafikus komponens amivel ki tudnál zárni minden más jellegű problémát
-
MontyCrew
senior tag
válasz princeblade #28363 üzenetére
van egy hd 6850 is perpill itthon, azzal nincs ilyen nemű probléma. Ez pedig egy Powercolor HD 5850. Megpróbálom alacsonyabb memó órajelekkel..
-
MontyCrew
senior tag
válasz princeblade #28365 üzenetére
Silverstone 80+ bronze 450W
MSI 7850/6950 Sapphire 6870 Gigabyte GTX 470 vga-k voltak már ezen a tápon tökéletesen
-
MontyCrew
senior tag
válasz princeblade #28368 üzenetére
#28364 Itt írtam, hogy Powercolor. Sajna nem tudom hogy mennyi idős, de a volt tulaj az előbb kommentelt.
-
do3om
addikt
win újratelepítés! Ezután jelentkez.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
princeblade
tag
válasz MontyCrew #28369 üzenetére
Bocsi, elnéztem!! Hát utána olvasgattam egy kicsit, elvileg néhány 5800-as szériabeli modell tényleg produkált hasonló szimptómákat, ezt az ati is felvállalta, de javítást ígértek ennek orvoslására! Ám ha ez előfordult akkor az előző tulajnak is észre kellett volna vennie. Másrészt a nyár közeledtével, ugye a vga hőfoka is emelkedik, még ezt lehetne ellenőrizni! A harmadik variáció, ténylegesen a memória modulok haldoklása okozhat ilyesféle fennakadásokat! Szürke háttér színes csíkok mellett nem jelentkezett?
-
Grave_444
nagyúr
válasz MontyCrew #28369 üzenetére
Nekem a Sapphire HD 5870-em kockázott,feltettem egy másik win7-et és utána jó lett.
Más gépében is rossz volt, igaz ott nem volt windows reinstall.Azért futtass egy video memory test-et hogy kizárd a memóriahibát.
Még annyi, hogy a legújabb biost átírtam és úgy flasheltem.
[ Szerkesztve ]
-
MontyCrew
senior tag
válasz princeblade #28374 üzenetére
új kártya bios.
-
Skimaster
senior tag
Sziasztok!
Egy kis játék után elkezdte pár hete ezeket csinálni a Gigabyte UD 5870-es.
Itt vannak a képek:
[link]Vagy itt is:
http://indafoto.hu/flyback/pcVan valakinek ötlete?
Játék közben a kártya 65-70 fok körüli.
Lefagy kilép...stb.
Full HD-ban játszom.
Megy tönkre a kártya?
A 12.4-es ccc van fent.Várom a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
princeblade
tag
válasz Skimaster #28386 üzenetére
Szia!
Az előző hozzászólásokban is elszineződések voltak a háttérben, ott megoldotta egy bios frissítés, egy kicsit olvass vissza, ugyanezen az oldalon, lehet némely probléma hasonló a tiedhez, lehet egy win reinstall megoldja! Amugy a hőfok amit irtál nem vészes.
-
Spin
aktív tag
Bocs,nem ide akartam írni...
[ Szerkesztve ]
Üdv,Spin!
-
Monya78
veterán
Sziasztok
Mostanában nem nagyon figyeltem a videókártyák fejlődését, de jól látom hogy a kis ATI 5830-as kártyám kb. hozza a Ati 7770-es teljesítményét?
-
devilinsid3
addikt
Szevasztok bocs, ha off, de nem találtam rá megfelelő topicot : /
szóval a gépem:
ati hd 4850 512mb ram
amd 5600+ x2
gigabyte ma74gm-sh2
2gb ddr2 ramA kérdésem pedig az, hogy tudna valaki segíteni összerakni (illetve, hogy ebben a gépben melyik a "leggyengébb pont" amit már illik kicserélni tudom, hogy a ram az már nagyon kevés ) egy olyan gépet amivel bőven tudok játszani pl. bf3,ghost recon future soldier, stb., szóval olyan 4-5 évig nincs problémám a játékokkal
A baj csak az, hogy a ráfordítandó összeg max. 90e Ft. Remélem tudtok segíteni, ha rossz topicban vagyok és átirányítotok az sem baj/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Repsol600
addikt
válasz devilinsid3 #28392 üzenetére
Itt próbáld meg inkább. [link]
-
HSM
félisten
válasz Dark KillerX #28391 üzenetére
Szerintem nem lehetnek egálban teljesítényben, mivel az 5830-as memória-sávszélességét sose fogja utolérni a 7770! Jó kártyák azok, de nem játékos gépbe való egy 128bites kártya!
Már az 5770-nél is azt mondta mindenk, veri a 4890-et, és épp fordítva volt, nem kicsit.... -
-
Dark KillerX
addikt
válasz princeblade #28397 üzenetére
Ahova szánták oda bőven elég a sávszél,és nem mellesleg,még van benne tartalék jócskán!Sztem 1680-as felbontásik bőven jó ez a kari!
Nem mellesleg az 5830-at meg a ROP teljesítmény öli meg,szal nincs miről beszélni!
[ Szerkesztve ]
-
Monya78
veterán
Igazából azért kérdeztem hogy hasonló pénzbefektetéssel ( tavaly nyáron újonnan 27eFt volt a 5830-as) valami kevesebbet fogyasztó videókártya kellene, teljesítményével nincs bajom alap órajeleken, 1900x1200-ban játszok szűrések nélkül. Persze egy-két játék pl. Bf3 vagy a Witcher2 eléggé megkínozta, de engem nem zavar ha 60fps alá megy a játék.
A lényeg hogy 38eFt környékén tudnék hasonlót venni, kevesebb fogyasztással...
-
HSM
félisten
válasz Dark KillerX #28396 üzenetére
Hagyjuk már a butáskodást.... A kevés sávszélbőlből csak úgy tudsz gazdálkodni, hogy visszaveszed a játék grafikáját. Ez matematika, nem varázslat. Én is ismerem a teszteket. Az 5770 is a 4890 szintjén volt a tesztek szerint, gyakorlatilag meg ég és föld a kettő.
A nyers tényeken a driver se fog tudni változtatni.Lehet, átlagban hozza a 6850 szintjét, de élményben nem, mer ami a 6850-en kicsit kevesebb FPS-el, de kisebb ingadozásokkal, folyamatosan megy, az a 7770-en sokkal szaggatósabb lesz, az átlag meg ugye ezt elmossa.
(#28398) Dark KillerX: 1680*1050-hez is kell a memória-sávszél, ha magas textúrákat és élsimítást akarsz használni. Az 5830-ban valóban kevés a ROP, de mivel a full cypress-ben amúgy is bőséggel túlméretezték a ROP-okat (a 8X-os AA-t meg se érzi általában) így ezt nem érzem akkora problémának, mint a 7770 esetében a fele memória-sávszélt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...