- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
válasz
csabika0001 #15581 üzenetére
Alapfeszen +800MHz, nemrossz...
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Crossfit007 #15579 üzenetére
Vagy pedig valahogy bűvészkedem óvatosan...
Kb hány fokig nem krepál be a VRM? -
Crossfit007
senior tag
válasz
Alister71 #15575 üzenetére
Én úgy gondoltam mivel alapból magasabb órajelű nyílván valószínűbb, hogy jobban húzható, mint egy kisebb órajelű általában komolyabb feszemelés nélkül...
De ha neked a 955-öd stabil 1.375V-on 4GHz-en, akkor szerintem nálam is menni fog.
Lehet az 1.425V-ot még megreszkírozom majd a deszkámon, attól még csak nem krepál be...[ Módosította: Pompi ]
-
Crossfit007
senior tag
És az alaplapomban tuti nem lehet 1.4V fölé mennem, mert a VRM-ek elhasalnának? Valamelyik külföldi fórumon láttam srác 1.5V-on hajtott egy procit ugyanebbe a lapba. Akkor most mennyire lehet felmenni valójában CPU fesz. emelés terén majd ezzel a lapkával?
-
Crossfit007
senior tag
-
Crossfit007
senior tag
Jah nálam is ez a szitu, mondjuk nekem játszható, kivéve éjszaka mikor 4-5 rendőrautó is üldöz akkor szokott beesni ilyen 24-25fps-ekre néha, amúgy 30-50fps-t kapok átlagban.
Tehát még ezen a procin is aránylag jól teljesít, kíváncsi leszek ha belerakom X4 975BE-t, azzal milyen lesz 4GHz környékén. -
Crossfit007
senior tag
1440x900ba tolom a GTA4-et 1.0.4.0 patch van fent.
Érdekes mert összes többi játék simán repeszt 60-120 fps közötti értékekkel maxon.
Crysis2 dx11 módban High Texture pack-al ultra grafikán se esik 32fps alá sose.
Egyedül GTA4 ilyen erőforrás zabáló állat még ezen konfig alatt is, beszarás...
Amúgy HD3850-el High Quality Texture se kapcsolható be GTA4 alatt ( 256-512MB VRAM ), továbbá a View Distance is kb csak 70%-ára állítható kb, mint GTX470el. -
Crossfit007
senior tag
válasz
apollo12 #15537 üzenetére
Sokszor az a 2 fps is számít, nem mind1, hogy már 30 alatt vagy 2-vel ami ugye már közel se folyamatos, vagy 30-on, ami már folyamatos a szemnek.
Tehát én maradok a 2566MHz-es Prime által még stabilnak ítélt NB-nél.
Így is pl GTA4-ben néha lemegy még 25fps alá is bizonyos helyeken egy-egy pillanatra. -
Crossfit007
senior tag
Sajna ha leveszem NB-t 2.4-2.5GHz közöttire pl, akkor egyből a memóriakésleltetés felugrik 53.7-ről 55.1ns-ra!!
Memóriaolvasás pedig lecsökken 8000 alatti értékre durván...
Vagy ezt nem nagyon fogom észrevenni a játékokban pl, most hogy beleteszem majd új procit, amit jó esetben meghajtok 4GHz-en? -
Crossfit007
senior tag
válasz
apollo12 #15529 üzenetére
El kell keserítselek BFBC2-őt 8 órán át játszottam ezekkel a beállításokkal, amivel Prime95 kidobott!!!
GTA4 is atomstabil volt mindig 2.6-os NB mellett...
Csak ez a szemét Prime szarik be...
Erre milyen magyarázat van?
Mondom akármilyen kemény programokkal izzítom nem fagy be nem borul fel a gép, de Prime95 fél órán belül 2.6-os NB-vel és 867Mhz-es RAM-mal hibázott...
Ilyen esetben lehet mérvadóbb lenne csak GTA4-el, 3D Mark-al, PhysX teszt-ekkel tesztelni a rendszert? -
Crossfit007
senior tag
válasz
apollo12 #15527 üzenetére
Én meg érdekességképpen még a mostani procimmal lenyomattam életemben először egy prime95 tesztet, és hibázott 2.6GHz-es NB-vel és 867MHz-es RAM órajellel...holott a hétköznapi használatban sose fagyott le és még kék halált se kaptam!!
Ez mi a fészkes fene??
Prime95 szerint csak 2566MHz-es NB-vel 3.34GHz CPU órajellel és 857MHz-es 5-5-5-11!!!-es RAM-mal stabil a gép fél órán túl is...
Holott a RAM is eddig 867-en ment 5-5-4-7-15-2T-n!!
Ennyire mérvadó lenne a Prime? -
Crossfit007
senior tag
válasz
apollo12 #15520 üzenetére
Köszi, csak sajna most jelenleg még nincs keretem új lapkára, majd az ősszel kb.
De ez jónak tűnik nagyon, amit linkeltél.
1.4V-on 4GHz tutira összejön majd remélem a prockóval.
Feszültséget illetően az alaplapomnál mért lehet, hogy normal-on még alapórajeleken se áll fel a rendszer?
Auto-n vannak nálam a feszek, és most így kap az Athlon X4 620-am 1.392V-ot és így megy 3380MHz-en. -
Crossfit007
senior tag
válasz
apollo12 #15517 üzenetére
Tehát 1.45V-on maximalizáljam?
Amúgy az a gáz BIOS-ban nem tudom a feszkót manual állítani normálisan, érdekesmód ha normal-ra teszem azaz nem Auto-ra, akkor egyszerüen alapórajeleken se áll fel az egész gép...
Ez mitől lehet?
Így kénytelen vagyok Auto-ra rakni a feszelést.
Vagy használjak pl EasyTuner6-ot a voltok finomhangolásához? De az meg ugye szoftveres megoldás...
Meg állítólag F7N Béta BIOS-t kell felraknom, hogy lekezelje majd X4 975-öt. -
Crossfit007
senior tag
Én most rendeltem egy Phenom II X4 975BE-s prockót, ami alapból ugye 3.6GHz-en repeszt.
Elvileg holnap vagy holnapután hozzák ki.
Meddig lehet húzni biztonságosan a C2 ill. a C3-as stepping-es példányokat 1.4, valamint 1.5V-on?
Remélem C3 steppingeset kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Íme az új Android Auto!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest