- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz RetepNyaraB #30304 üzenetére
Köszi a választ! Elég meggyőzöek az érveitek: 7900 GRE a választás.
Szegény ember kézzel nőz.
-
komi77
senior tag
Köszi a választ!
7900 Gre javára: fogyasztás jobb, újabb, (teljesítmény nagyjából azonos)
Ellene: XFX nem igazán a top gyártók között van, bár kisebb fogyasztás/hő mellett a hűtés sem annyira problémás.
6900 xt javára: csak a márka és a vizes hűtés.
Ellene: régebbi, rosszabb fogyasztás.
Nagyjából a Te véleményedet tartom szem előtt. Egyedül az XFX-el van gondom. Nincsenek tapasztalatok, nem találok teszteket az árult modellről, stb. Igaz garisSzegény ember kézzel nőz.
-
komi77
senior tag
Kedves Fórumtársak!
Szerintetek Sapphire Rx 6900 xt Toxic vizes hűtéssel és XFX 7900 Gre közül (szinte ugyanazon áron) melyik a jobb vétel?
Válaszaitokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
komi77
senior tag
válasz kolopele #29352 üzenetére
Köszi a tippet! Tegnap már fáradt voltam. Eszembe jutott, hogy áttegyem az én memóimat, csak két teszt között bealudtam. Azért az ssd virtuális memóriáját is megnövelem próbának. Aztán vsz. rendelek egy 32 gb-s memó kit-et. Már mások is mondták itt a fórumon, hogy kevéske lehet a memó. Amikor kb. 3-4 éve építettem a gépet kisebb vga volt benne és nem voltak ilyen durva igényű játékok. Pár év alatt kinőttük a memókat azt hiszem.
-
komi77
senior tag
Kedves Fórumtársak!
Lehet, hogy nem a megfelelő helyre írok - előre is elnézéseteket kérem ezért. Fiam gépénben Asus Rog Strix B550-F Gaming + Ryzen 9 5900X + Red Devil Ultimate Rx 6900 xt + G.skill 3200 Mhz 2x8 Gb alkatelemek vannak. Egy ideje bizonyos játékok alatt a videokártya vagy a rendszer memória "kicsi" méretére hivatkozó hibaüzenetek mellett kifagyások történnek. Új windows telepítés naponta, játékokat tartalmazó háttértárak formázása naponta, stb. a hiba folyamatos. Indításnál a rendszer folyamatok kivételével minden kikapcsolva, fagyás, halál. Tegnap kipróbáltuk az én gépemben - majdnem ugyanez a konfig csak Asus Tuf - a videokártyát, ugyan ezek a hibák. Majd az én Gigabyte Rx 6800-as videokártyámmal is próbáltuk mindkét gépet és azzal is ez történik . Tényleg kevés a 16 Gb rendszer memória, vagy a vga legújabb drivere nem optimalizált (Last of Us, Jedi Survivor) játékokhoz? Elsősorban vga driver hibára gondolok, de ki tudja. Más nem tapasztalt hasonlót? Mi lehet a megoldás?
Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv: komi77
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]