- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hammertron1
tag
Sziasztok!
Fm1es (A6 3670k proci ) gépen hogy kell beüzemelni a dual cf-t (6670)?
Mert én így csináltam és nem igazán akkar jó lenni. Pedig GPU-Z .:ATI Crossfire Enabled (4 GPUs)
Biosba gondolom "Onboard" gép újra indít már a 6670 benne van de a monitor csati még az integráltba és így be kapcsoljuk acc-be dual-t. Van még egy Duallal kapcsolatos beállítás azt is be nyomtam (alaplap A75m-s2v)
memória most csak 1x4gb 1866mhz cl9 es Kingston van benne.
pls help mert már nincsen ötletem mit csináljak
-
hammertron1
tag
sziasztok
a6 3670k apu-ba 6530D gpu van. milyen drivert töltsek le hozzá?(link ha tudtok pls) mert mondták hogy külön kell egy az integrálnak külön a 6670 gpu-nak és utána egy 0,5mb-os crossfire file-t kell letöltenem hogy szaladjon -
hammertron1
tag
-
hammertron1
tag
DE ha vga-t ki veszem úgy működik de csak képet ad és mikor be tölt a rendszer ezt a üzenetet kapom néhány villogás után. (jobb oldal alul)
Display driver stopped responding and has recovered
Display drive Amd driver stopped responding and has successfully recovered. -
hammertron1
tag
nagyon jó a TV-n sem megy
Apu csati ki lőve. ötletek 
-
hammertron1
tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
dual adta lehetőségeket szeretném kihasználni mert ezért vettem meg a 6670net. ezzel viszont az a gond hogy a monitor nem akar életre kelleni csak villog magányába. viszont mindjárt ki próbálom hogy ha a tv-re kötöm akkor mi a helyzet.
-
hammertron1
tag
elméletileg 1600mhz-en megy mind2 bios-ba annyira állítottam,mert mikor be raktam a 1866osat akkor alap 1333mhz volt és ezt állítottam 1600-ra . sajnos erre nincs lehetőségem

akkor most amúgy a monitort a a vga-ra vagy az alaplapi csatiba kell rá kötnöm?
-
hammertron1
tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
kitöltöttem
-
hammertron1
tag
válasz
Tomix24
üzenetére
igen ez a másik problémám hogy ha rá dugom a monitort a Apu-ra már mint közvetlen akkor nem kapcsol be

memória külön külön tesztelve és akkor se :Smost bénázok de köv. a kérdéseim: biosba az a jó beállítás: Internal Graphics Mode : UMA
, PCIe Spread Spectrum : Enabled.
+ hol is tudom meg nézni hogy dualba mennek-e a memóriáim -
hammertron1
tag
Siker ! Biosba ki volt kapcsolva jee. viszont nem őszinte az örömöm
mivel a bf3 úgy fut mintha teli lenne mikro laggokal :S viszont a játék 40 fps-t mutat. Ez vajon miért lehet?de ha külön megy a vga magába akkor nincs ilyen gond. akkor a apu-m a rossz? vagy a memóri? mert pla memóriám kingston, az egyik 1333mhz-s a másik 1866mhz és így a kettőt
sikerült 1600mhz-re állítani. De ez nem lehet gond ugye?
-
hammertron1
tag
Szaisztok!
Valaki tudna abba segíteni hogy miért nem megy a a A6 3670 gpu integrált része? Ha pl el akarok indítani egy játékot és nincs bent a rendes vga akkor hiba üzenetet ír hogy gond van a dreiverrel ami nem lehet mert a legfrissebb van fent. Néztem a Gpu-z vel és amikor csak az integrált van jobbára adatott se ír róla. + nem tudok váltani HCF-t ha mellé rekom a 6670net.
Bármilyen ötletet meg hallgatok
-
hammertron1
tag
sziasztok!
Van egy a6 3670k apu-m és azt szeretném kérdezni hogy a biosban lévő gpu órajelet meddig érdemes fel venni? /a75m-s2v a lap/ választhatok min300 max 2000. plusz dgpu 6670 ddr3 és ha érdemes ezt is meddig lehet úgy húzni hogy érezhető legyen teljesítmény növekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- i5-10500
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

APU akkor most akar működni de nem tud meg felelően
Apu csati ki lőve. ötletek