Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vicki91

    csendes tag

    válasz Picturemaker #51608 üzenetére

    A windowsal tuti nincs gond mert évek óta ezeket használom. A régi gépemen és laptopomon is ezek voltak és minden rendben volt velük. Most sima alap win8 pro van fent. A turbo természetesen offon van. Viszont ha azt mondjátok hogy a lap nem bírja a procit, akkor olyankor miért nem fagy le ha gépzabáló játékkal játszok és leterheli a gépemet? Ha meg megnyitok egy új lapot a böngészőben akkor meg igen.
    Többnyire internetezés közben csinálja. Tegnaptól olyat is csinál hogy ha netezek és megnyitok egy új lapot ugrál a kurzor és ha közben megy egy zene youtube-ról akkor az is megakad. Eddig ilyen se volt még. Ugyanúgy tegnaptól játék közben néha leesik az FPS picit, elkezd akadni a játék de utána megy rendben tovább.
    Bevallom én vettem külön-külön a cuccokat, én állítottam össze a gépet úgyhogy most kivételesen nem a pc boltosoknak jár az ejnye bejnye... :) Az volt írva a laphoz hogy viszi az ilyen procit is gond nélkül azért mertem megvenni hozzá. Bioshoz nem nyúltam, ramot még nem teszteltem de most megcsinálom.

Új hozzászólás Aktív témák