Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Habugi #45253 üzenetére

    Azt nem tudom h most mennyire kiegyensulyozott a Cinebench, ott amr voltak jobb eredmenyeim mint 3770k-nal is, es 4-5%al elmaradva 4770K-tol (4.8Ghz). Ez nem tudom h annak tudhato-e be h miutan az AMD megnyerte ellenuk a pert mert Intel-t tuningoltak a korabbi tesztjeikben vagy ez a valos eredmeny es kulonbseg a ket prociban.

    Ami tuti h nekunk atlagos gamereknek, otthoni felhasznalasra nincsen szuksegunk "erosebb" procira, minden jatek ami kell megy Ultra-very high settingen 60FPS koruli eredmennel es ezt mar itt kiveseztuk h eleg is. Akinek extrem elvarasai vannak vagy 100FPS-el akarjatszani es kell neki a bika proci hozza szive joga.

    AMD huzott egy erdekesett az FX szeriaval, aminek az eredmenyei majd a DX12, Mantle es egyebb low level API-kkal jonnek ki, a baj csak az h nem jottek ki ujjabb procik ebbe a csaladba...

    Jelen allapotaban nem 100% a GPU minden progi alatt minden korulmenyt figyelembe veve, ez valakinek a nem hajcsa ki kategoria, amig a 60 FPS-em van, oszinten... nem erdekel :)

    Ahogy elnezem a vilag szepen lassan elmozdul a keves de bika processzormagtol a sok gyengebb fele aminek ha meglesz a tamogatottsaga akkor a kovetkezo agya a kovetkezo gepemnek is AMD-s lesz :)

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák