Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
üzenetére
Szia,
Nekem folyamatban van garanciális ügyem, az alábbiak szerint zajlott. Az első esetben megírtam nekik, hogy a termék meghibásodott, csatoltam hozzá videót, kérdés nélkül küldték azonnal az újat. Megkaptam, kb 1 órát működött, az is tönkrement. Megírtam nekik, majd közöltem, hogy az adott gyártóban már nem bízom így inkább visszakérném a pénzt. Azt válaszolták, hogy semmi gond, küldjem vissza mindkettőt és visszakapom a pénzt.
Amikor kinyomtattam a papírokat, a második order esetében nekem is ezt a 8 eurót írta, amitől az ütő is megállt bennem, mivel két db egyenként 10 kg-s csomagról van szó. Újból írtam nekik, hogy a 8 ajró nem biztos, hogy fedezi a költségeket. Azt válaszolták, hogy ne aggódjak, adjam fel úgy, hogy legyen nyomkövetési száma, mutassam be nekik a számlát és a feladásról a papírokat és megtérítik a költségeim, nem fogok ráfizetni.
Jelenleg mindkét 10 kg-s csomag úton van MPL EU standard csomagként, darabja 7130.-Ft volt.
Tehát add fel, mutasd be nekik a számlát és elvileg amikor beérkezett a csomag, akkor jóváírják a termék árát és a számlán lévő postaköltséget is.
Futárt az Amazon sajnos nem küld úgy mint mondjuk a Dell, de így is korrekt az eljárásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest